lx911 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 τα παιχνιδια που εχω αγορασει μπορω να τα παιξω χωρις ultimate game pass?
thagkol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, lx911 said: τα παιχνιδια που εχω αγορασει μπορω να τα παιξω χωρις ultimate game pass? Μόλις το δοκίμασα και με αφήνει να παίξω σε xcloud αγορασμένα ψηφιακά παιχνίδια (πχ Cyperpunk). Το Hogwarts Legacy που το έχω σε δισκάκι μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να το αγοράσω για να παίξω. Επίσης διαπίστωσα μόλις the hard way οτι δε γίνεται να παίζω εγώ σε xcloud και η κόρη μου από την κονσόλα ταυτόχρονα, ας είναι και διαφορετικό παιχνίδι, δεν το αφήνει παρόλο που έχει δικό της account. edit: Έφτιαξε μόλις έκανα log out από την κονσόλα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από thagkol
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, lx911 said: τα παιχνιδια που εχω αγορασει μπορω να τα παιξω χωρις ultimate game pass? Όχι. Η συνδρομή είναι υποχρεωτική για να streamάρεις από το xCloud και μάλιστα απαιτείται το μεγάλο tier, το Ultimate. 8 hours ago, thagkol said: Μόλις το δοκίμασα και με αφήνει να παίξω σε xcloud αγορασμένα ψηφιακά παιχνίδια (πχ Cyperpunk). Το Hogwarts Legacy που το έχω σε δισκάκι μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να το αγοράσω για να παίξω. Δεν σε αφήνει να παίξεις χωρίς συνδρομή. Από τις 20/11/2024 πλέον έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Stream your own game, η οποία δίνει την δυνατότητα να streamάρονται από το xCloud μια σειρά από games τα οποία υπάρχουν αγορασμένα στο λογαριασμό μας. Τόσο το Cyberpunk 2077, όσο και το Hogwarts Legacy είναι σε αυτή την λίστα, ωστόσο αφενός πρέπει να είναι αγορασμένα ψηφιακά, αφετέρου απαιτείται ενεργή συνδρομή Ultimate.
thagkol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 22 hours ago, Malthador said: Όχι. Η συνδρομή είναι υποχρεωτική για να streamάρεις από το xCloud και μάλιστα απαιτείται το μεγάλο tier, το Ultimate. Δεν σε αφήνει να παίξεις χωρίς συνδρομή. Από τις 20/11/2024 πλέον έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Stream your own game, η οποία δίνει την δυνατότητα να streamάρονται από το xCloud μια σειρά από games τα οποία υπάρχουν αγορασμένα στο λογαριασμό μας. Τόσο το Cyberpunk 2077, όσο και το Hogwarts Legacy είναι σε αυτή την λίστα, ωστόσο αφενός πρέπει να είναι αγορασμένα ψηφιακά, αφετέρου απαιτείται ενεργή συνδρομή Ultimate. Έχω ultimate, αλλά το ψηφιακό είναι που με κόλλησε στο Hogwarts Legacy μια και το συγκεκριμένο το έχω σε δισκάκι.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, thagkol said: Έχω ultimate, αλλά το ψηφιακό είναι που με κόλλησε στο Hogwarts Legacy μια και το συγκεκριμένο το έχω σε δισκάκι. Με το XBPlay, τα παιχνίδια που έχεις σε δισκάκι μπορείς να τα παίξεις από την κονσόλα σου, εφόσον έχεις καλή σύνδεση internet. Ανοίγεις την port 9002 στο router σου και επιλέγεις «REMOTE PLAY» στην εφαρμογή, όπως θα επέλεγες για να streamάρεις locally. Εγώ με μια φτωχή, πλην τίμια 100άρα παίζω μια χαρά έτσι από την κονσόλα μου over-the-internet.
thagkol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Malthador said: Με το XBPlay, τα παιχνίδια που έχεις σε δισκάκι μπορείς να τα παίξεις από την κονσόλα σου, εφόσον έχεις καλή σύνδεση internet. Ανοίγεις την port 9002 στο router σου και επιλέγεις «REMOTE PLAY» στην εφαρμογή, όπως θα επέλεγες για να streamάρεις locally. Εγώ με μια φτωχή, πλην τίμια 100άρα παίζω μια χαρά έτσι από την κονσόλα μου over-the-internet. Καλή σύνδεση έχω (500άρα), αλλά πολλές φορές έχει μεγάλο lag το remote play και δεν παίζεται, γιαυτό σώθηκα με το cloud. Δεν έχω δοκιμάσει να ανοίξω πόρτες στο router, απευθείας remote play από την εφαρμογή. Κάποιες φορές τρέχει νεράκι, κάποιες είναι απάλευτο, ειδικά αν βλέπουν τα παιδιά Netflix/Disney. Το κακό είναι ότι το Xbox είναι αρκετά μακριά από το router και συνδέεται αναγκαστικά ασύρματα, νομίζω αυτό φταίει. Λες να φταίει η πόρτα για το lag; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από thagkol
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 40 minutes ago, thagkol said: Καλή σύνδεση έχω (500άρα), αλλά πολλές φορές έχει μεγάλο lag το remote play και δεν παίζεται, γιαυτό σώθηκα με το cloud. Δεν έχω δοκιμάσει να ανοίξω πόρτες στο router, απευθείας remote play από την εφαρμογή. Κάποιες φορές τρέχει νεράκι, κάποιες είναι απάλευτο, ειδικά αν βλέπουν τα παιδιά Netflix/Disney. Το κακό είναι ότι το Xbox είναι αρκετά μακριά από το router και συνδέεται αναγκαστικά ασύρματα, νομίζω αυτό φταίει. Λες να φταίει η πόρτα για το lag; Ναι, μπορεί, δοκίμασε να την ανοίξεις εντελώς. Επίσης βάλε κόφτες στις άλλες συσκευές, να έχει προτεραιότητα το XBOX.
thagkol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Malthador said: Ναι, μπορεί, δοκίμασε να την ανοίξεις εντελώς. Επίσης βάλε κόφτες στις άλλες συσκευές, να έχει προτεραιότητα το XBOX. Δεν ξέρω πώς να τα κάνω όλα αυτά, αυτό είναι το πρόβλημα. Το κλασικό ρούτερ του ΟΤΕ έχω το μαύρο για fiber to the home (Speedport plus 2), αν έχει κάποιος όρεξη να με διαφωτίσει μέσω pm ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από thagkol
giannis3891 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό, κατέβασα το xbplay σε steam deck και ξεκίνησα το Indiana Jones χθες. Πανεύκολη διαδικασία, παίζει άψογα σε steam deck. Πλέον θα βάζω ένα μήνα ultimate όταν φορτώνει κάτι που με ενδιαφέρει μια φορά στο τόσο.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 47 minutes ago, kundi said: τι άλλο να θέλω , Το HDR είναι κάτι που λείπει. Αν έχεις PS4/PS5 δοκίμασε να streamάρεις και θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα. Είναι ο μόνος τομέας που υστερεί το xCloud, αυτό το ξέπλυμα δεν παλεύεται.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Πωωω το έβαλα σε monitor και μου βγήκαν τα μάτια. Χαλιά ποιότητα. Ότι κι αν πείραξα δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα. Στην μικρή οθόνη του Steam Deck τα πράγματα είναι καλύτερα.
kundi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου βάλτε τις ρυθμίσεις όπως είναι , θα εχετε πλέον διπλάσια bitrate , και θα δειτε αλλη εικονα , 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα