Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα το DJI Power 1000  με έκπτωση Black Friday στα 650 ευρώ (από 1000 ευρώ αρχική τιμή). Σήμερα (29/11/2024) μια βδομάδα μετά την παραγγελία δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το νούμερο +44 2076603037. Με σπαστά αγγλικά (για Ινδός μου φάνηκε) με ενημέρωσε ότι είναι από την DJI και ότι πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί λέει προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία courier στην Ελλάδα και αυτή με την σειρά της δεν απαντάει και γι’ αυτό είναι ανέφικτη η αποστολή στην Ελλάδα.

Έλεγξα τον αριθμό και είδα ότι όντως είναι από την εξυπηρέτηση πελατών της DJI από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αμέσως έκανα σύνδεση στον λογαριασμό μου και έκανα online chat με έναν εκπρόσωπο ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία και δεν χρειάζεται να την ακυρώσω.

Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει ; Προσωπικά μου φαίνεται λίγο κουλό όλο αυτό. Στην ιστοσελίδα τους αναφέρεται ότι στην Ευρώπη τα δέματα τα διανέμει η DHL.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 πακετα με τον ινδο μαζι για την προσφορα που μας ειπες τουλαχιστον βαλε ενα λινκ να δουμε απο που το πηρες να καταλαβουμε αν και εισαι λαθος ενοτητα να ξερεις (ενταξει σε αλλαξε ενοτητα με προλαβε ο moderator)

Επεξ/σία από Talixx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgos2585 είπε

Από εδώ το αγόρασα:

Buy DJI Power 1000 - 1024Wh Portable Power Station

https://www.trustpilot.com/review/store.dji.com

μμμμχχχ δεν ξερω τα review δεν ειναι τα ποιο ιδανικα  για τετοιες αγορες που γινονται (εννοω στα λεφτα) ελπιζω να την εκανες την αγορα μεσο paypal και οταν ερθει το προιον ανοιξε το με video γιατι στα review που διαβασα δεν θα εκανα την κινησει να το αγορασω απο εκει.

Επεξ/σία από Talixx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

η εδώ αντιπροσωπεία DJI δεν είχε την ίδια προσφορά ????

Στην Ελληνική αγορά δεν είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Τελικά μου την ακύρωσαν την παραγγελία και πήρα τα χρήματά μου πίσω (Είχα πληρώσει με PayPal). Η δικαιολογία που μου έδωσαν είναι ότι δεν υπήρχε καμία μεταφορική εταιρεία για να γίνει αποστολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...