Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορισμένες ενδιαφέρουσες εκπτώσεις στα ποιοτικά σακίδια της Cabin Zero:

https://www.cabinzero.com/collections/bfcm-15-nov-2024

Μέγιστες εκπτώσεις στις εξής 2 σειρές, με την εφαρμογή του εκπτωτικού κωδικού BF1524 (για επιπλέον 15% έκπτωση) κατά το checkout:

1] ADV Backpack 42L στα 51€ (-57,50%):

Ίδια τιμή στο σακίδιο των 32L σε Atlantic Blue και ελαφρώς φθηνότερα σε Mojito Lime.

2] ADV Pro Backpack 42L στα 71,40€ (-49,00%):

Να σημειώσω ότι τα σακίδια των 42L (55 x 35 x 20 cm) συμμορφώνονται με τις διαστάσεις των αεροπορικών εταιρειών τις οποίες χρησιμοποιούμε συνήθως, συνεπώς μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας ως carry-on αποσκευές. Δεν λογίζονται, ασφαλώς, ως δωρεάν αντικείμενο. Size chart, εδώ.

Επιπλέον αυτόματη έκπτωση 20% ή 25% για αγορά 2 ή 3 τεμαχίων, αντίστοιχα.

Insomnia triple combo (finish 'em):

6,4% cashback στο προ ΦΠΑ ποσό αγορών σας, μέσω Quidco

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€.

Ανταγωνισμός-αξιολογήσεις: Skroutz

Safe travels.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 4
Δημοσ.

Έψαξα στο site, αλλά δεν κατάλαβα από που στέλνουν για EU (για το αν θα περάσει τελωνείο).

Λέει πχ

"Where are you based?
In Leicester, in the British Isles. We are proud to be a British Company.
We also have teams in the USA, Vietnam and China. The guys there take care of important stuff like making sure your bag arrives without any quality problems.
"

"Rest of the World Customs Fees + Taxes:

UK Sales Tax (Value Added Tax, GST) is not charged on orders shipped outside the European Union.

Local Import duties, taxes, and charges can be paid during checkout. If you decide not to pay during the checkout, you may be charged upon delivery.

These charges are the buyer's responsibility. Please check with your country's customs office to determine what these additional costs will be prior to purchasing."

Δημοσ.

Όμορφες φαίνονται αλλά γιατί να τις προτιμήσεις έναντι μιας κανονικής  βαλίτσας καμπίνας ? Οι μεγάλες της προσφοράς χρεώνονται κανονικά σαν αποσκευη δεν περνάνε στο δωρεάν προσωπικό αντικείμενο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργες οι τιμές πάντως, είναι ανάλογα το μοντέλο. Εγώ έχω πάρει το Cabinzero Military (αν θυμάμαι καλά το 28άρι) σε πράσινο από το site τους γιατί έβγαινε πιο φτηνά απο skroutz (τον περασμένο Ιούνιο αν θυμάμαι καλά). Τώρα το βλέπω πιο φτηνά στο skroutz το 36άρι και τα 28άρια τα έχει 66 ευρώ. Από ποιότητα μια χαρά τίποτα το τρελό αλλά ότι πρέπει για ταξίδι / παραλία / κτλπ.

27 minutes ago, VagTz said:

Όμορφες φαίνονται αλλά γιατί να τις προτιμήσεις έναντι μιας κανονικής  βαλίτσας καμπίνας ?

Γιατί όταν φτάσεις στον προορισμό σου θέλεις και να την μεταφέρεις 😛 π.χ εγώ που πήγα για ένα event πολεμικών τεχνών άδειασα την τσάντα στο airbnb και μετά πήρα μαζί την τσάντα στο event (για την 28L μιλάω)

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
12 minutes ago, Luciddream said:

Περίεργες οι τιμές πάντως, είναι ανάλογα το μοντέλο. Εγώ έχω πάρει το Cabinzero Military (αν θυμάμαι καλά το 28άρι) σε πράσινο από το site τους γιατί έβγαινε πιο φτηνά απο skroutz (τον περασμένο Ιούνιο αν θυμάμαι καλά). Τώρα το βλέπω πιο φτηνά στο skroutz το 36άρι και τα 28άρια τα έχει 66 ευρώ. Από ποιότητα μια χαρά τίποτα το τρελό αλλά ότι πρέπει για ταξίδι / παραλία / κτλπ.

Γιατί όταν φτάσεις στον προορισμό σου θέλεις και να την μεταφέρεις 😛 π.χ εγώ που πήγα για ένα event πολεμικών τεχνών άδειασα την τσάντα στο airbnb και μετά πήρα μαζί την τσάντα στο event (για την 28L μιλάω)

Αυτό εννοώ δεν μου φαίνεται πως είναι κάτι διαφορετικό από το να έχεις μια βαλίτσα καμπίνας και ένα κανονικό backpack. Ούτε σε κόστος εισιτηρίου αλλάζει κάτι ούτε σε πρακτικότητα. 

Δημοσ.
21 minutes ago, VagTz said:

Αυτό εννοώ δεν μου φαίνεται πως είναι κάτι διαφορετικό από το να έχεις μια βαλίτσα καμπίνας και ένα κανονικό backpack. Ούτε σε κόστος εισιτηρίου αλλάζει κάτι ούτε σε πρακτικότητα. 

Σε αεροπορικές όπως Ryanair δικαιούσαι ένα μόνο backpack στο βασικό εισιτήριο. Το cabin bag στο χρεώνει extra. Αλλά έχει πολύ καλύτερες τιμές εννοείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, Luciddream said:

Σε αεροπορικές όπως Ryanair δικαιούσαι ένα μόνο backpack στο βασικό εισιτήριο. Το cabin bag στο χρεώνει extra. Αλλά έχει πολύ καλύτερες τιμές εννοείται.

Φίλε μου νομίζω λέμε το ίδιο και δεν καταλαβαινομαστε . Τα σακίδια της προσφοράς που είναι 42L και 36L δεν περνάνε για backpack χρεώνονται κανονικά για χειραποσκευη. Άρα αν πάρεις αυτό στην Ryanair θα χρεωθείς. Αν πάρεις το μικρό είναι σαν ένα κανονικό backpack δεν έχει καμία διαφορά. Από αυτή την άποψη λέω δεν γλιτώνεις λεφτά στο εισιτήριο. Τέλος πάντων δεν χρειάζεται να διυλιζουμε τον κωνωπα αν αρέσει σε κάποιον το περνει εννοείται . Απλά κάνω την επισήμανση μην νομίζει κάποιος ότι επειδή είναι στυλ backpack περνάει δωρεάν άσχετα με τις διαστάσεις.

Επεξ/σία από VagTz
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, VagTz said:

Φίλε μου νομίζω λέμε το ίδιο και δεν καταλαβαινομαστε

Το κατάλαβα τι είπες συμφώνησα γιαυτό και έκανα quote μόνο το μισό, απλά το έγραψα και για άλλους που ίσως το ψάχνουν. Παρόλα αυτά αν ψάξεις υπάρχει πολύς κόσμος που περνάει με το 36άρι σε διάφορες αεροπορικές (μαζί και την Ryanair). Απλά εγώ δεν το ρίσκαρα και πήρα το 28άρι.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2024 στις 4:32 ΜΜ, VagTz είπε

Όμορφες φαίνονται αλλά γιατί να τις προτιμήσεις έναντι μιας κανονικής  βαλίτσας καμπίνας ? Οι μεγάλες της προσφοράς χρεώνονται κανονικά σαν αποσκευη δεν περνάνε στο δωρεάν προσωπικό αντικείμενο 

Διαφορά πλεονεκτήματα:

1. Εχεις ελευθερα χερια αντι να σερνεις μια βαλιτσα

2. Βγαινει το λαπτοπ πολυ πιο εύκολα στον ελεγχο των αποσκευών 

3. Το ιδιο ισχυει και για μικροπραγματα: διαβατηριο, ακουστικα, μαξιλαρι ταξιδιου

4. Μπορεις να κρεμασεις ευκολα εξτρα πραγματα εξωτερικα, πχ μια υφασματινο πουγκι με παπούτσια 

5. Μπορεις να κυκλοφορεις ανετα στην πολη κλπ και να μην σερνεις σε πεζοδρομια, σκαλια κλπ μια βαλιτσα. Οι βαλιτσες πανω-κατω προυποθετουν οτι πας κατευθείαν ξενοδοχείο. 

6. Μπορει να μην τις γεμισεις και ετσι να περνανε σαν απλη, δωρεαν αποσκευη. Ή ακομα και γεματη, οταν ειναι στην ολατη σου, οι περισσότερες εταιρίες δεν σε σταματανε. 

7. Οταν τις γεμισεις, χωρανε παραπανω απο μια cabin βαλιτσα.

8. Οταν φθασεις στον προορισμό/ξενοδοχειο, μπορείς να την αδειασεις και να την χρησιμοποιήσεις για καθημερινο backpack. 

Γενικότερα, οποίος ταξιδευει συχνα, δεν διαλεγει cabin βαλίτσα, εκτος αν πρόκειται για μικρης διάρκειας business ταξιδι. Τα backpack είναι πολυ βολικοτερα. 

Εξαιρεση αποτελουν οσοι ζοριζονται να κουβαλησουν ενα backpack και θελουν να σερνουν βαλιτσα. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, haHa said:

Διαφορά πλεονεκτήματα:

1. Εχεις ελευθερα χερια αντι να σερνεις μια βαλιτσα

2. Βγαινει το λαπτοπ πολυ πιο εύκολα στον ελεγχο των αποσκευών 

3. Το ιδιο ισχυει και για μικροπραγματα: διαβατηριο, ακουστικα, μαξιλαρι ταξιδιου

4. Μπορεις να κρεμασεις ευκολα εξτρα πραγματα εξωτερικα, πχ μια υφασματινο πουγκι με παπούτσια 

5. Μπορεις να κυκλοφορεις ανετα στην πολη κλπ και να μην σερνεις σε πεζοδρομια, σκαλια κλπ μια βαλιτσα. Οι βαλιτσες πανω-κατω προυποθετουν οτι πας κατευθείαν ξενοδοχείο. 

6. Μπορει να μην τις γεμισεις και ετσι να περνανε σαν απλη, δωρεαν αποσκευη. Ή ακομα και γεματη, οταν ειναι στην ολατη σου, οι περισσότερες εταιρίες δεν σε σταματανε. 

7. Οταν τις γεμισεις, χωρανε παραπανω απο μια cabin βαλιτσα.

8. Οταν φθασεις στον προορισμό/ξενοδοχειο, μπορείς να την αδειασεις και να την χρησιμοποιήσεις για καθημερινο backpack. 

Γενικότερα, οποίος ταξιδευει συχνα, δεν διαλεγει cabin βαλίτσα, εκτος αν πρόκειται για μικρης διάρκειας business ταξιδι. Τα backpack είναι πολυ βολικοτερα. 

Εξαιρεση αποτελουν οσοι ζοριζονται να κουβαλησουν ενα backpack και θελουν να σερνουν βαλιτσα. 

Μα οταν ταξιδευεις με προσωπικο αντικιμενο + βαλιτσα καμπινας το ενα απο τα δυο θα ειναι Backpack και το αλλο θα το κουβαλας αναγκαστικα. Αν παρεις τη τσαντα της προσφορας για βαλιτσα θα κουβαλας στα χερια το προσωπικο αντικειμενο αρα μια η αλλη ειναι. Μονο αν δεν παρεις καθολου προσωπικο αντικειμενο βλεπω καποια λογικη. Τωρα τα αλλα μπορει να μην σε σταματησουν και ισως δεν σε χρεωσουν δεν ειναι σοβαα. Θεωρητικα θα μπορουσες να τη γλιτωσεις αλλα δεν ξεκινας για ταξιδι ετσι. Αν σε σταματησουν θα καθεσαι να ανοιγεις βαλιτσες και να βγαζεις πραγματα μεσα στο αεροδρομιο η θα πληρωσεις παραπανω απο οτι εδωσες για το εισητηριο για τη βαλιτσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, VagTz είπε

Μα οταν ταξιδευεις με προσωπικο αντικιμενο + βαλιτσα καμπινας το ενα απο τα δυο θα ειναι Backpack και το αλλο θα το κουβαλας αναγκαστικα. Αν παρεις τη τσαντα της προσφορας για βαλιτσα θα κουβαλας στα χερια το προσωπικο αντικειμενο αρα μια η αλλη ειναι. Μονο αν δεν παρεις καθολου προσωπικο αντικειμενο βλεπω καποια λογικη. Τωρα τα αλλα μπορει να μην σε σταματησουν και ισως δεν σε χρεωσουν δεν ειναι σοβαα. Θεωρητικα θα μπορουσες να τη γλιτωσεις αλλα δεν ξεκινας για ταξιδι ετσι. Αν σε σταματησουν θα καθεσαι να ανοιγεις βαλιτσες και να βγαζεις πραγματα μεσα στο αεροδρομιο η θα πληρωσεις παραπανω απο οτι εδωσες για το εισητηριο για τη βαλιτσα.

Το προσωπικό αντικείμενο γίνεται απαραίτητο λογω της δυσχρηστιας της βαλιτσας. 

Και ας ξεχασουμε λιγο τις αεροπορικές : αν καποιος παει με τρενο/λεωφορείο, θα ταξιδεψει με δυσχρηστη βαλιτσα με ροδακια; Θα ανεβοκατεβαινει σκαλες, πεζοδρομια με βαλιτσα; Τις περισσότερες φορες δεν επιλεγει κατι τετοιο, γιατι ένα μεγαλο backpack είναι πολυ πιο εύχρηστο. 

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...