d_mich Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Ξέρω πως οι ταχύτητες της και το σήμα είναι σχετικά τραγικό σε σχέση με τις άλλες δυο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όμως υπάρχει πιθανότητα να αξίζει έστω και λίγο; πέρασε από το μάτι μου η προσφορά απεριόριστα όλα για 9 μήνες με 13€ τον μήνα, κάτι που είναι υπερβολικά ανταγωνιστικό και ελκυστικό. βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω από cosmote σε vodafone αν είναι να μην εχω σήμα πουθενά. κανένας που έχει vodafone? πιάνει; ~ σημείωση εχω iphone 12
soul_d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, d_mich είπε Ξέρω πως οι ταχύτητες της και το σήμα είναι σχετικά τραγικό σε σχέση με τις άλλες δυο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όμως υπάρχει πιθανότητα να αξίζει έστω και λίγο; πέρασε από το μάτι μου η προσφορά απεριόριστα όλα για 9 μήνες με 13€ τον μήνα, κάτι που είναι υπερβολικά ανταγωνιστικό και ελκυστικό. βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω από cosmote σε vodafone αν είναι να μην εχω σήμα πουθενά. κανένας που έχει vodafone? πιάνει; ~ σημείωση εχω iphone 12 Το μήνυμά σου είναι πολύ γενικό. Τουλάχιστον σε 2 πόλεις της Ελλάδας, η cosmote είναι η χειρότερη από τις 3. Σημείωση, δεν έχω iphone
bymas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, d_mich είπε Ξέρω πως οι ταχύτητες της και το σήμα είναι σχετικά τραγικό σε σχέση με τις άλλες δυο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όμως υπάρχει πιθανότητα να αξίζει έστω και λίγο; πέρασε από το μάτι μου η προσφορά απεριόριστα όλα για 9 μήνες με 13€ τον μήνα, κάτι που είναι υπερβολικά ανταγωνιστικό και ελκυστικό. βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω από cosmote σε vodafone αν είναι να μην εχω σήμα πουθενά. κανένας που έχει vodafone? πιάνει; ~ σημείωση εχω iphone 12 ειναι αναλογα τη περιοχη φιλε.απ οτι ακουσα στη θεσσαλια(αν βρισκεσαι εκει) εχει γινει μεγαλο εργο τον τελευταιο χρονο και στη δικη μου περιπτωση με εξωτερικο ρουτερ εχω καλυτερη ταχυτητα απ οτι με κοσμοτε.οχι τρελη διαφορα αλλα ελαφρως καλυτερη απο κοσμο
d_mich Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, soul_d είπε Το μήνυμά σου είναι πολύ γενικό. Τουλάχιστον σε 2 πόλεις της Ελλάδας, η cosmote είναι η χειρότερη από τις 3. Σημείωση, δεν έχω iphone κυρίως αθήνα ~ αττική, όμως με ενδιαφέρει και σε νησιά όταν πάω διακοπές να ξέρω πως κατά μέσο όρο πιάνω. αλλά και σε ζάκυνθο που εχω πάει με cosmote τραγική είναι. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από d_mich
Λύση prometheas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, d_mich είπε Ξέρω πως οι ταχύτητες της και το σήμα είναι σχετικά τραγικό σε σχέση με τις άλλες δυο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όμως υπάρχει πιθανότητα να αξίζει έστω και λίγο; πέρασε από το μάτι μου η προσφορά απεριόριστα όλα για 9 μήνες με 13€ τον μήνα, κάτι που είναι υπερβολικά ανταγωνιστικό και ελκυστικό. βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω από cosmote σε vodafone αν είναι να μην εχω σήμα πουθενά. κανένας που έχει vodafone? πιάνει; ~ σημείωση εχω iphone 12 Η λέξη "τραγικό" ειναι τουλάχιστον υπερβολική. Δεν έχει την κάλυψη και τις ταχύτητες τις cosmote αλλά στέκεται αξιοπρεπέστατα ενώ εχει και πολύ καλύτερη γενικά εξυπηρέτηση πελατών και ανταγωνιστικά πακέτα Το σημείο από το οποιο θα πρέπει ξεκινήσεις ειναι οι ανάγκες σου... Εχω Vodafone συμβόλαιο και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος γενικά. Για τις δύσκολες περιοχές σε κάλυψη internet υπάρχει η εταiρική Cosmote αλλά και να μην την είχα δεν τρέχει τιποτα. Πρόβλημα σε Voice calls δεν εχω αντιμετωπίσει ποτέ.. Επισης όποτε τους χρειαστηκα ανταποκρίθηκαν και με εξυπηρέτησαν χωρίς κανένα παράπονο εκ μέρους μου. Οπως ειπαμε ομως.. ειναι θέμα αναγκών και χρημάτων... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από prometheas
NikolasKon14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 29/11/2024 στις 10:41 ΜΜ, d_mich είπε κυρίως αθήνα ~ αττική, όμως με ενδιαφέρει και σε νησιά όταν πάω διακοπές να ξέρω πως κατά μέσο όρο πιάνω. αλλά και σε ζάκυνθο που εχω πάει με cosmote τραγική είναι. Γενικα Αθήνα ανάλογα που κινείσαι είναι η Vodafone… πχ Πειραιά είναι καλή, άγιο ελευθέριο και άνω πατησια είναι αξιοπρεπής. Απογοητευτική από ταχύτητα στο Γαλάτσι που μπήκα. Μέτρια είναι επίσης στο Βενιζέλος και γενικά χαμηλές ταχύτητες στη Πειραιώς που ανεβοκατέβηκα. Πετράλωνα που πέρασα λίγο έχει σήμα καμπάνα σε κάποια σημεία ενώ η Cosmote δεν. Τώρα επειδή αναφέρθηκες σε Ζάκυνθο, επειδή κατέβαινα Πάτρα και Κεφαλονιά, θα σου έλεγα ότι η Cosmote στο Πάτρα-Κυλληνη και μέσα στη Πάτρα είναι πολύ καλή, η Vodafone μέτρια σε όλο το κομμάτι αυτό. Στο καράβι μέσα μόνο Cosmote έχει δεδομένα. Τώρα για τα νησιά, δεν ξέρω για Ζάκυνθο αλλά Κεφαλονιά η Vodafone είναι οκ, με λίγο καλύτερη κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους σε Αργοστόλι και Ληξούρι αλλά γενικά η Cosmote κερδίζει με διαφορά. Ιθάκη η Cosmote μόνη της παίζει. Για εμένα η καλύτερη λύση δικαρτο Cosmote & Vodafone αν θες σήμα πανελλαδικά. Επίσης αν έχεις Nova σταθερή δες και κινητό να πας στη Nova αλλά κάποια πράγματα που είδα εγώ που την είχα χρόνια και για πιο λόγο θα γυρνούσα και για ποιους λόγους έφυγα. Θετικά: Ποιότητα κλήσεων, ειδικά σε 2G. Λιγότερα drop calls, σπάνια να σου έρθει η κλήση σε μήνυμα, γρηγορότερο 4G, καλύτερη κάλυψη από Vodafone σε δύσκολα σημεία Αρνητικα: Ακριβές τιμές, περιορισμός στο Unlimited στα 300GB και κόφτη 8Mbps, εξυπηρέτηση πελατών, πολλα σημεια κοινά με τη Vodafone που βάζει εξοπλισμό και παίζει με χαμηλότερες ταχύτητες, μη αναβαθμισμένες κεραίες σε αρκετά σημεία προς το παρόν. Η Vodafone έχει καλύτερα δεδομένα, περισσότερο 5G, καλύτερες παροχές στο Unlimited συμβόλαιο, εξυπηρέτηση, 1+1 προσφορές αλλά πολλές φορές δεν ακουω τον άλλο και πρέπει να ξανά πάρεις τηλέφωνο ή να έρθει κλήση σε μήνυμα ενώ έχεις σήμα. Οπότε παίζει ρόλο να διαλέξεις μια εταιρεία με βάση τη σταθερή σου σύνδεση, ειδικά για συμβόλαιο κινητής αλλά περισσότερο κάλυψη και παροχές. Στις 29/11/2024 στις 7:39 ΜΜ, soul_d είπε Το μήνυμά σου είναι πολύ γενικό. Τουλάχιστον σε 2 πόλεις της Ελλάδας, η cosmote είναι η χειρότερη από τις 3. Σημείωση, δεν έχω iphone Ιωάννινα, Ξάνθη θα έβαζα εγώ, εκτός αν είναι κάποια άλλη.
Niko Bellic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2024 στις 10:41 ΜΜ, d_mich είπε κυρίως αθήνα ~ αττική, όμως με ενδιαφέρει και σε νησιά όταν πάω διακοπές να ξέρω πως κατά μέσο όρο πιάνω. αλλά και σε ζάκυνθο που εχω πάει με cosmote τραγική είναι. Ζάκυνθο επειδή μένω το μισό χρόνο εκεί κερδίζει με διαφορά η Cosmote σε θέμα κάλυψης όπου έχει σε όλο το νησί.Μέχρι πριν 3 χρόνια τουλάχιστον στα ορεινά του νησιού (Μαριές-Έξω Χώρα κλπ) Vodafone/Nova δεν είχαν καθόλου κάλυψη (μιλάμε για 0).Νομιζω πρόσφατα έβαλαν κεραίες εκεί,σε 5 μέρες που θα γυρίσω στο νησί θα έχω εικόνα (γύρισα στη Vodafone πριν λίγες μέρες). Στο πλοίο που αναφέρθηκε πριν (ταξιδεύω σχεδόν κάθε εβδομάδα) κερδίζει πανηγυρικά η...Nova όπου έχει λειτουργικότατο 4G και μέσα στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου όπου η Cosmote απλά δεν (έξω πιάνουν όλες).Για Vodafone επίσης θα έχω εικόνα και εκεί. Τελος οσον αφορά στο ερώτημα του TS,κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις και με τις 3...Πχ στο σπίτι μου στη περιοχή που μένω στη Πάτρα η Vodafone είναι κλάσης ανώτερη από τη Cosmote που είχα σοβαρότατα προβλήματα ακόμα και στις κλήσεις. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Niko Bellic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα