Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aς κάνουμε μία συζήτηση για το τι προτείνουμε και τι ΔΕΝ προτείνουμε από την φετινή σεζόν στην Ελληνική τηλεόραση.

Ξεκινάω εγώ από αυτά που παρακολουθώ ή σταμάτησα και τους λόγους . . . .

Παρακολουθώ και προτείνω με την αναγραφόμενοι σειρά 

Ερημη Χώρα

Παιχνίδια Εκδίκησης

Famagusta

Μαύροι Πίνακες

Αναμένω

Μaestro

Η Μαρία που έγινε Κάλλας

Το Παράτησα

Γιατρός

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσαν οι Μαύροι Πίνακες στο star και το twitter παραληρεί. Όντως πολύ καλή δουλειά, πατάει στα σκανδιναβικά θρίλερ που κατακλύζουν το netflix. Καλές ερμηνείες (όχι από όλο το καστ) και με σενάριο χαμηλά στη κλίμακα έμενταλ (λίγες τρύπες/έχουμε δει πολύ χειρότερα) . Η συγκλονιστική ανατροπή στο τέλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους και σε κάνει να παραβλέψεις τις όποιες αδυναμίες, οπότε αν το ξεκινήσετε μείνετε μακριά από twitter / X να μην φάτε spoiler. Προτείνεται

Επεξ/σία από johnpapoulias
  • Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω, θα μπορουσαν να λειπουν καποια κλισε,δεν ειναι κατι που δεν εχουμε ξαναδει σε ξενες σειρες η ταινιες αλλα για ελληνικη σειρα αξιοπρεπεστατη και κλασεις ανωτερη απο την τελευταια σεζον Ετερος Εγω

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενώ με ανυπομονησία περίμενα το τέλος στους μαύρους πίνακες, κάπου το τελευταίο επεισόδιο με όλη την αποκάλυψη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση με όλη αυτή την ανατροπή, μάλλον επειδή το είχα ξαναδεί σε ταινία αυτό το "τέλος". Πιστεύω θα μπορούσε να έχει 1-2 επεισόδια λιγότερα γιατί σε μερικά κάπου κούραζε χωρίς ουσιαστική εξέλιξη στην πλοκή.

Δημοσ.

Mαυροι πίνακες ........οκ συμπαθητικό ,αλλά αγγούρια  η Γκουλιώνη και ο Παπαζησης  ( έλεος, έχει συμμετοχή σε όλα τα σήριαλ) ,με κουρασαν αυτοί οι δύο. .

Μaestro....μια χαρά, άφησε ενδεχόμενα για νέα seazon.

Πολύ  - Πολύ καλό η Μαρια έως τωρα  (έχω δει 3 επεισόδια )

Δημοσ.
Στις 29/12/2024 στις 4:03 ΜΜ, paiktaras69 είπε

Πολύ  - Πολύ καλό η Μαρια έως τωρα  (έχω δει 3 επεισόδια )

Αν εννοείς το Μαρία που έγινε Κάλλας, μια επική βλακεία είναι και δεν ζώνεται με τίποτα…

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν εννοείς το Μαρία που έγινε Κάλλας, μια επική βλακεία είναι και δεν ζώνεται με τίποτα…

Ζώνεται με εκρηκτικά...

• Thanks 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...