paiktaras69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Aς κάνουμε μία συζήτηση για το τι προτείνουμε και τι ΔΕΝ προτείνουμε από την φετινή σεζόν στην Ελληνική τηλεόραση. Ξεκινάω εγώ από αυτά που παρακολουθώ ή σταμάτησα και τους λόγους . . . . Παρακολουθώ και προτείνω με την αναγραφόμενοι σειρά Ερημη Χώρα Παιχνίδια Εκδίκησης Famagusta Μαύροι Πίνακες Αναμένω Μaestro Η Μαρία που έγινε Κάλλας Το Παράτησα Γιατρός 1
4saken Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Για τους πινακες εχω ακουσει καλα λογια, τα 2 πρωτα τι λενε?
paiktaras69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 το έρημη χώρα κλάσεις ανώτερο, γενικά τα έχω βάλει με σειρά προτίμησης
johnpapoulias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελείωσαν οι Μαύροι Πίνακες στο star και το twitter παραληρεί. Όντως πολύ καλή δουλειά, πατάει στα σκανδιναβικά θρίλερ που κατακλύζουν το netflix. Καλές ερμηνείες (όχι από όλο το καστ) και με σενάριο χαμηλά στη κλίμακα έμενταλ (λίγες τρύπες/έχουμε δει πολύ χειρότερα) . Η συγκλονιστική ανατροπή στο τέλος βάζει τα πράγματα στη θέση τους και σε κάνει να παραβλέψεις τις όποιες αδυναμίες, οπότε αν το ξεκινήσετε μείνετε μακριά από twitter / X να μην φάτε spoiler. Προτείνεται Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από johnpapoulias 2
4saken Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Συμφωνω, θα μπορουσαν να λειπουν καποια κλισε,δεν ειναι κατι που δεν εχουμε ξαναδει σε ξενες σειρες η ταινιες αλλα για ελληνικη σειρα αξιοπρεπεστατη και κλασεις ανωτερη απο την τελευταια σεζον Ετερος Εγω 2
beatshooter Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Ενώ με ανυπομονησία περίμενα το τέλος στους μαύρους πίνακες, κάπου το τελευταίο επεισόδιο με όλη την αποκάλυψη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση με όλη αυτή την ανατροπή, μάλλον επειδή το είχα ξαναδεί σε ταινία αυτό το "τέλος". Πιστεύω θα μπορούσε να έχει 1-2 επεισόδια λιγότερα γιατί σε μερικά κάπου κούραζε χωρίς ουσιαστική εξέλιξη στην πλοκή.
paiktaras69 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Mαυροι πίνακες ........οκ συμπαθητικό ,αλλά αγγούρια η Γκουλιώνη και ο Παπαζησης ( έλεος, έχει συμμετοχή σε όλα τα σήριαλ) ,με κουρασαν αυτοί οι δύο. . Μaestro....μια χαρά, άφησε ενδεχόμενα για νέα seazon. Πολύ - Πολύ καλό η Μαρια έως τωρα (έχω δει 3 επεισόδια )
AtiX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Στις 29/12/2024 στις 4:03 ΜΜ, paiktaras69 είπε Πολύ - Πολύ καλό η Μαρια έως τωρα (έχω δει 3 επεισόδια ) Αν εννοείς το Μαρία που έγινε Κάλλας, μια επική βλακεία είναι και δεν ζώνεται με τίποτα… 1
Tlykog Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν εννοείς το Μαρία που έγινε Κάλλας, μια επική βλακεία είναι και δεν ζώνεται με τίποτα… Ζώνεται με εκρηκτικά... 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα