Προς το περιεχόμενο

Laptop Apple MacBook Air M3, 13.6 Inch, 16GB/256GB [Amazon.de 1050€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, nikosaek2121 said:

Καλησπέρα σας το βρήκα από ιταλια 950 με 16gb και το παράγγειλα, δεν ξέρω αν θα έχει Us ή ιταλική διάταξη παντός από όσο ξέρω το Y & το Z είναι κανονικά ξέρει κάποιος ακριβώς διαφορές που έχει η ιταλική διάταξη?

Μήπως βρήκες το M2 τόσο; το Μ3 είναι +150 στο ιταλικό αυτή τη στιγμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, FiLw είπε

Μήπως βρήκες το M2 τόσο; το Μ3 είναι +150 στο ιταλικό αυτή τη στιγμή

https://pskmegastore.com/it/notebook-e-ultrabook/238096-apple-macbook-air-13-chip-apple-m3-con-cpu-8-core-e-gpu-8-core-256gb-ssd-mezzanotte-0195949902529.html

1 ώρα πριν, doctor_pin είπε

εχεις λινκ να δω?

https://pskmegastore.com/it/notebook-e-ultrabook/238096-apple-macbook-air-13-chip-apple-m3-con-cpu-8-core-e-gpu-8-core-256gb-ssd-mezzanotte-0195949902529.html

Κανονικά στέλνει Ελλάδα με 10 ευρώ είδη έχει γίνει Dispatch και έχω πληρώσει με Paypal

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Με τιμολόγιο στέλνει αυτό ; Γνωρίζουμε ;

Δημοσ.
13 hours ago, Jmanol000 said:

ακούγεται πολύ καλό deal αλλά με πόση ασφάλεια θα το παραλάβεις ? πέρσι από μαγαζί στην Ελλάδα το iPhone μου χαθηκε στη μεταφορα και ετρεχα να παρω τε λεφτα μου πισω

Το στέλνει το ίδιο το Amazon οπότε δύσκολο να γίνει απάτη και η ασφάλεια που προσφέρει το Αμαζον καθώς και η επιστροφή είναι από τις καλύτερες.

11 hours ago, nikosaek2121 said:

Κανονικά στέλνει Ελλάδα με 10 ευρώ είδη έχει γίνει Dispatch και έχω πληρώσει με Paypal

Καλή τιμή αν είναι αξιόπιστο. Έβαλα VAT και company name αλλά δεν αφαιρεί το ΦΠΑ.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ideal09 είπε

Με τιμολόγιο στέλνει αυτό ; Γνωρίζουμε ;

20 λεπτά πριν, Athoz είπε

Το στέλνει το ίδιο το Amazon οπότε δύσκολο να γίνει απάτη και η ασφάλεια που προσφέρει το Αμαζον καθώς και η επιστροφή είναι από τις καλύτερες.

Καλή τιμή αν είναι αξιόπιστο. Έβαλα VAT και company name αλλά δεν αφαιρεί το ΦΠΑ.

9 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Είναι έμπιστο αυτό το κατάστημα; Το ξέρει 

Έχει καλές κριτικές στο Trust Pilot, δέχεται PayPal. Εγώ παράγγειλα Τετάρτη βράδυ 11 και Παρασκευή μεσημέρι έφυγε η παράγγειλια με GLS. Το μόνο που με φοβίζει μην το φάει ο κουριερ για αυτό πάντα με το που ακούω κουδουνι κουριερ βγάζω βίντεο να έχω στοιχεία για PayPal.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Ευχαριστω πολυ με το καλο να παραλαβεις !

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 9:27 ΠΜ, Athoz είπε

μακάρι φίλε καλορίζικο 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 5:32 ΜΜ, Athoz είπε

Μεγιά!

Επέλεξα το Midnight γιατι οι σκούρες επιφάνειες απάγουν καλύτερα την θερμότητα και ίσως έχει μια ελάχιστη διαφορά στην ψήξη, μιας και είναι παθητική. Αν όμως το ξεχάσω στον ήλιο θα βράσει.

παίζει και το χρώμα στα λαπτοπ στην διαφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, jimis98 said:

παίζει και το χρώμα στα λαπτοπ στην διαφορά?

Ο συντελεστής εκπομπής ακτινοβολίας του μαύρου ανοδιωμένου αλουμινίου είναι 0.86 ενώ του φυσικού χρώματος αλουμινίου είναι 0.83, οπότε έχει μια τάξη του ~3% πιο δροσερό το μαύρο. Μικρή διαφορά αλλά γιατί όχι.

Για πλαστικά λάπτοπ ή από άλλα υλικά δεν είναι το ίδιο αλλά μπορείς να δεις για τιμές του emissivity. Πάντως του MacBook Air ο σχεδιασμός είναι πλήρως παθητικός οπότε κάνει διάφορα το χρώμα (στη θεωρία τουλάχιστον). Αν ήταν με ανεμιστήρα δεν έχει και πολύ σημασία γιατί η ροή αέρα διώχνει πολύ περισσότερη θερμότητα.

Επεξ/σία από Athoz
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...