NewUser1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Athoz είπε Μπορεί από το λειτουργικό να επιλεχθεί QWERTY layout και όπως έχω δει τα κουμπια στα νεα macbook βγαίνουν σχετικά εύκολα, ώστε να αλλαχθεί η θέση του Y με το Z. Από τα χαρακτηριστικά του προιόντος. Keyboard and Trackpad 78 (U.S.) or 79 (ISO) keys including 12 full-height function keys and 4 arrow keys in an inverted-T arrangement Μάθαμε και κάτι νέο σήμερα. Όλες οι φωτό στα reviews δείχνουν QWERTZ πάντως....
gedgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Sadako είπε Σόρι που παρεμβαίνω, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα το τόσο μεγάλο πρόβλημα με την διαφορετική διάταξη πληκτρολογίου, τουλάχιστον για έμπειρους χρήστες που δεν χρειάζεται να κοιτάνε το πληκτρολόγιο. Έχω πάρει Asus netbook από γερμανικό ebay πριν καμιά 15αρια χρόνια, και ποτέ δεν με απασχόλησε. Εννοείται ότι δεν έχει σχέση τι γράφουν πάνω τα πλήκτρα. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι τι γλώσσα/διάταξη έχεις επιλέξει μέσα από το λειτουργικό. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν στα windows, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι πολύ διαφορετικά και σε MacOS Πέρα από το ότι κάποιος μπορεί να μην έχει συνηθίσει να πληκτρολογεί στα τυφλά, θα είναι πιθανό πρόβλημα σε περίπτωση μεταπώλησης (θα ενδιαφερθούν λιγότεροι υποψήφιοι αγοραστές). 2
doctor_pin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις αξιολογισεις παντως ειναι ξεκαθαρα Γερμανικο το layout. Δεν ξερω αν θα μπορουσες να βαλεις πανω στα πληκτρα αυτοκολλητα
djuan1988 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 18 minutes ago, doctor_pin said: Στις αξιολογισεις παντως ειναι ξεκαθαρα Γερμανικο το layout. Δεν ξερω αν θα μπορουσες να βαλεις πανω στα πληκτρα αυτοκολλητα Προφανώς και μπορείς να βάλεις. 1
Athoz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 16 minutes ago, doctor_pin said: Δεν ξερω αν θα μπορουσες να βαλεις πανω στα πληκτρα αυτοκολλητα Πουλάνε σε Amazon Aliexpress τα καπάκια των κουμπιών με διάφορα layout γλώσσας. 1
kontow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Πάντως βρίσκετε πολλά video με οδηγίες πως να αλλαχτούν τα πλήκτρα (ξεκουμπώνεις-κουμπώνεις) στο Youtube. Κατα 99% είναι γερμανικό. Πρώτη φορά Mac (OS), για να δούμε. Space Grey ή Midnight (ήταν) το ερώτημα... 2
dbrillis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Για αυτους που μπορουν να αγορασουν απο apple.de, το ιδιο ΜΒΑ Μ3 εχει 1299 και 200 ευρω δωρο επιταγη Apple. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα αλλα απο apple.de διαλεγεις πληκτρολογιο και για εμενα ειναι no-go το πληκτρολογιο να μην ειναι US. Δεν εχει να κανει με τη θεση των χαρακτηρων αλλα με τα πληκτρα.
Athoz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, kontow said: Space Grey ή Midnight (ήταν) το ερώτημα... Μεγιά! Επέλεξα το Midnight γιατι οι σκούρες επιφάνειες απάγουν καλύτερα την θερμότητα και ίσως έχει μια ελάχιστη διαφορά στην ψήξη, μιας και είναι παθητική. Αν όμως το ξεχάσω στον ήλιο θα βράσει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Athoz 1
Sadako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, gedgr είπε Πέρα από το ότι κάποιος μπορεί να μην έχει συνηθίσει να πληκτρολογεί στα τυφλά, θα είναι πιθανό πρόβλημα σε περίπτωση μεταπώλησης (θα ενδιαφερθούν λιγότεροι υποψήφιοι αγοραστές). Ναι αυτό το ακούω.
doctor_pin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Για αυτους που μπορουν να αγορασουν απο apple.de, το ιδιο ΜΒΑ Μ3 εχει 1299 και 200 ευρω δωρο επιταγη Apple. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα αλλα απο apple.de διαλεγεις πληκτρολογιο και για εμενα ειναι no-go το πληκτρολογιο να μην ειναι US. Δεν εχει να κανει με τη θεση των χαρακτηρων αλλα με τα πληκτρα. -200 ευρω η απλα επιταγη για μελλοντικες αγορες?
nikosaek2121 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας το βρήκα από ιταλια 950 με 16gb και το παράγγειλα, δεν ξέρω αν θα έχει Us ή ιταλική διάταξη παντός από όσο ξέρω το Y & το Z είναι κανονικά ξέρει κάποιος ακριβώς διαφορές που έχει η ιταλική διάταξη?
Jmanol000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Athoz είπε Apple 13 Inch MacBook Air Laptop with M3 Chip: 13.6 Inch Liquid Retina Display, 16 GB Shared Memory, 256 GB SSD Memory, Midnight Amazon.de 1050€ vs Skroutz min 1200€ Αναφέρει πως έχει πληκτρολόγιο 78 (U.S.) or 79 (ISO) και ελπίζω να μην είναι QWERTZ. Πήρα σήμερα ένα με αποφορολόγιση και το τελικό κόστος ήταν 851.95€ με παράδοση 20 Δεκέμβρη. https://www.amazon.de/Apple-Inch-MacBook-Laptop-Chip/dp/B0DLJ9QYWM Στη σελίδα της Apple μέσα στο Amazon.de, έχει 17-26% Black Friday εκπτώσεις στα Macbook Air M2,M3. https://www.amazon.de/stores/page/A47A763D-6FAA-49A6-BA7A-C8A2C79C3A49 ακούγεται πολύ καλό deal αλλά με πόση ασφάλεια θα το παραλάβεις ? πέρσι από μαγαζί στην Ελλάδα το iPhone μου χαθηκε στη μεταφορα και ετρεχα να παρω τε λεφτα μου πισω 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Για αυτους που μπορουν να αγορασουν απο apple.de, το ιδιο ΜΒΑ Μ3 εχει 1299 και 200 ευρω δωρο επιταγη Apple. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα αλλα απο apple.de διαλεγεις πληκτρολογιο και για εμενα ειναι no-go το πληκτρολογιο να μην ειναι US. Δεν εχει να κανει με τη θεση των χαρακτηρων αλλα με τα πληκτρα. κάτσε τι εννοείς , τι αλλάζει με τα πληκτρα 2 ώρες πριν, kontow είπε Πάντως βρίσκετε πολλά video με οδηγίες πως να αλλαχτούν τα πλήκτρα (ξεκουμπώνεις-κουμπώνεις) στο Youtube. Κατα 99% είναι γερμανικό. Πρώτη φορά Mac (OS), για να δούμε. Space Grey ή Midnight (ήταν) το ερώτημα... τι πρόβλημα έχει το γερμανικο ,? δεν είναι το ίδιο με το αγγλικό συν τα umlaut
doctor_pin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Καλησπέρα σας το βρήκα από ιταλια 950 με 16gb και το παράγγειλα, δεν ξέρω αν θα έχει Us ή ιταλική διάταξη παντός από όσο ξέρω το Y & το Z είναι κανονικά ξέρει κάποιος ακριβώς διαφορές που έχει η ιταλική διάταξη? Ναι εχουν νομιζω και εκει "τονους" σε καποια πληκτρα 1
terry308 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε τι πρόβλημα έχει το γερμανικο ,? δεν είναι το ίδιο με το αγγλικό συν τα umlaut Γερμανικό = qwertz αντί για qwerty
doctor_pin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε Καλησπέρα σας το βρήκα από ιταλια 950 με 16gb και το παράγγειλα, δεν ξέρω αν θα έχει Us ή ιταλική διάταξη παντός από όσο ξέρω το Y & το Z είναι κανονικά ξέρει κάποιος ακριβώς διαφορές που έχει η ιταλική διάταξη? εχεις λινκ να δω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα