Προς το περιεχόμενο

Laptop Apple MacBook Air M3, 13.6 Inch, 16GB/256GB [Amazon.de 1050€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Apple 13 Inch MacBook Air Laptop with M3 Chip: 13.6 Inch Liquid Retina Display, 16 GB Shared Memory, 256 GB SSD Memory, Midnight

Amazon.de 1050€ vs Skroutz min 1200€

Αναφέρει πως έχει πληκτρολόγιο 78 (U.S.) or 79 (ISO) και ελπίζω να μην είναι QWERTZ.

Πήρα σήμερα ένα με αποφορολόγιση και το τελικό κόστος ήταν 851.95€ με παράδοση 20 Δεκέμβρη.

https://www.amazon.de/Apple-Inch-MacBook-Laptop-Chip/dp/B0DLJ9QYWM

SL1500_.png.9eb6a27c6c2a5a552789620479fbb454.png

Στη σελίδα της Apple μέσα στο Amazon.de, έχει 17-26% Black Friday εκπτώσεις στα Macbook Air M2,M3.

https://www.amazon.de/stores/page/A47A763D-6FAA-49A6-BA7A-C8A2C79C3A49

Επεξ/σία από Athoz
  • Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι το keyboard είναι US; Γιατί και εγώ το κοιτάω μέρες να το πάρω από Amazon Γερμανίας αλλά βλέπω ότι έχει μόνο QWERTZ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Είναι σίγουρο ότι το keyboard είναι US; Γιατί και εγώ το κοιτάω μέρες να το πάρω από Amazon Γερμανίας αλλά βλέπω ότι έχει μόνο QWERTZ

27 λεπτά πριν, Athoz είπε

Αναφέρει πως έχει πληκτρολόγιο 78 (U.S.) or 79 (ISO) και ελπίζω να μην είναι QWERTZ.

Το συγκεκριμένο προιόν έχει ASIN κωδικό (εσωτερικό κωδικό του Amazon) = B0DLJ9QYWM

Το συγκεκριμένο ASIN δεν υπάρχει σε κανένα άλλο Amazon πλην του γερμανικού. Αυτό συμβαίνει όταν ένα προϊόν πωλείται μόνο από το συγκεκριμένο Amazon.

Λογικά έχει γερμανικό QWERTZ πληκτρολόγιο.

17 λεπτά πριν, Dkop είπε

α! τέλεια! ... και αγόρασα το m2 στα 1099 🙄 πριν 2 μέρες 

Καλά έκανες γιατί αυτό είναι QWERTZ

Μόλις τώρα, gdal73 είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει από αυτό:

Διπλάσια μνήμη RAM εκ πρώτης όψεως.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Διπλάσια μνήμη RAM εκ πρώτης όψεως.

Κάποια άλλη διαφορά; Ο Γερμανός έχει και 160€ επιστροφή αν έχεις Eurobank...

Δημοσ.

Μέσα από το λειτουργικό δεν μπορείς να ορίσεις το πληκτρολόγιο ως QWERTY; Ανεξάρτητα από το γράμμα που έχει πάνω το πλήκτρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί από το λειτουργικό να επιλεχθεί QWERTY layout και όπως έχω δει τα κουμπια στα νεα macbook βγαίνουν σχετικά εύκολα, ώστε να αλλαχθεί η θέση του Y με το Z.

Από τα χαρακτηριστικά του προιόντος.

Keyboard and Trackpad

• 78 (U.S.) or 79 (ISO) keys including 12 full-height function keys and 4 arrow keys in an inverted-T arrangement
47 minutes ago, kkatzos said:

Το συγκεκριμένο προιόν έχει ASIN κωδικό (εσωτερικό κωδικό του Amazon) = B0DLJ9QYWM

Το συγκεκριμένο ASIN δεν υπάρχει σε κανένα άλλο Amazon πλην του γερμανικού. Αυτό συμβαίνει όταν ένα προϊόν πωλείται μόνο από το συγκεκριμένο Amazon.

Μάθαμε και κάτι νέο σήμερα.

Επεξ/σία από Athoz
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το y z το θέμα στα qwertz. Είναι και τα κουμπιά δίπλα από το enter. Και το έξτρα κουμπί μετά το shift αριστερά. Αν και αυτό δεν δημιουργεί τόσο πρόβλημα.

Δημοσ.

Σόρι που παρεμβαίνω, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα το τόσο μεγάλο πρόβλημα με την διαφορετική διάταξη πληκτρολογίου, τουλάχιστον για έμπειρους χρήστες που δεν χρειάζεται να κοιτάνε το πληκτρολόγιο. Έχω πάρει Asus netbook από γερμανικό ebay πριν καμιά 15αρια χρόνια, και ποτέ δεν με απασχόλησε. Εννοείται ότι δεν έχει σχέση τι γράφουν πάνω τα πλήκτρα. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι τι γλώσσα/διάταξη έχεις επιλέξει μέσα από το λειτουργικό. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν στα windows, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι πολύ διαφορετικά και σε MacOS

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...