miltostammy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Saloufas είπε Γιατί δεν το παρήγγειλες κανονικά με παραλαβή από το κατάστημα? όταν και εφόσον έρθει να πας να το παραλάβεις σαν κύριος, να το πλήρωνες με την πιστωτική σου ολόκληρο το ποσό επί τόπου και μετά να πας στο e-banking και να κάνεις την συναλλαγή μέχρι 12 δόσεις? στα 1300€ ο τόκος για τις 12 δόσεις δεν θα ξεπερνούσε το 5€. Γιατι είμαι βλακας 1
Therempant Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, miltostammy είπε Γιατι είμαι βλακας Εντάξει μην το λες έτσι, τουλάχιστον να ξέρεις από την επόμενη. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Doubt said: Δεν ανήκει στην ενότητα το θέμα. Προφανως οποιος βλεπει φως μπαινει για γενικες ερωτησεις δειτε το σα κοινωνικη προσφορα e-learning Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros 1
panoulix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Tetix είπε Εννοεί ότι δεν είναι και τέρμα original όπως παίρνεις από Public και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Τί θα πεί δεν είναι τέρμα Original? Η' είναι original, ή δεν είναι κάτι. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες βαθμίδες στη μαϊμού. Και το eshop μπορεί να κάνει εισαγωγές δικές του σε διάφορα προϊόντα (όπως και πολλοί στην Ελληνική αγορά), αλλά μαϊμού δεν έχω τύχει σε κάτι... Το να φέρει κάτι απο Πολωνία, Αυστρία, Γερμανία, ναί το κάνει. Αλλά αν κάτι έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση (βλέπε DELL οθόνες), δε βλέπω που είναι το πρόβλημα όταν στον καταναλωτή έρχεται χαμηλότερη η τιμή αγοράς σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Δεν υπερασπίζομαι το eshop και το κάθε eshop, όλοι την τσέπη τους κοιτάνε, αλλά μη φτάνουμε και σε ακρότητες. Τώρα αν όντως αποδεδειγμένα υπάρχουν κρούσματα μαϊμού, τότε καλώς και να τα αναφέρει με αποδείξεις όποιος είναι. Τέλος σε παραγγελία που η τιμή ήταν χαμηλότερη του ανταγωνισμού, έτυχε να περιμένω κάπου 20-25 εργάσιμες (πληρώθηκε με αντικαταβολή και παραλαβή από το κεντρικό κατάστημα). Με αλλεπάλληλες κρούσεις ανα βδομάδα κι ενώ πίεζαν να ακυρώσουν, δε το δεχόμου νακ ιπροτιμούσα να περιμένω. Ήμουν τυχερός ή όχι, δε ξέρω. Αλλά ως ώρας δεν έχω κάποια κακή εμπειρία, ήθελα κάτι, μου φάνηκε καλή η τιμή, δε το βιαζόμουν επίσης, το παρέλαβα μέσα σε ένα μήνα, ΟΚ. Άξιζε? Για μένα ναι (λόγω της τιμής και της μη απόλυτης ανάγκης να το έχω άμεσα). Αυτά. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από panoulix 7
nemesi54 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 13 minutes ago, Saloufas said: Γιατί δεν το παρήγγειλες κανονικά με παραλαβή από το κατάστημα? όταν και εφόσον έρθει να πας να το παραλάβεις σαν κύριος, να το πλήρωνες με την πιστωτική σου ολόκληρο το ποσό επί τόπου και μετά να πας στο e-banking και να κάνεις την συναλλαγή μέχρι 12 δόσεις? στα 1300€ ο τόκος για τις 12 δόσεις δεν θα ξεπερνούσε το 5€. Το κάνουν όλες οι τράπεζες αυτό? Νομίζω η Πειραιώς μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις