IoannisSM Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μια άδεια από το amazon.in που βρήκα θα δουλέψει στην Ελλάδα; Μέσω email θα σταλεί το κλειδί. Αναφέρει ότι ενεργοποιείται στην Ινδία. Έστω ότι η ενεργοποίηση θα γίνει με vpn. Για τα updates θα δουλεύει ή θα θέλει ινδική ip κάθε φορά;
kinhthra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Μια άδεια από το amazon.in που βρήκα θα δουλέψει στην Ελλάδα; Μέσω email θα σταλεί το κλειδί. Αναφέρει ότι ενεργοποιείται στην Ινδία. Έστω ότι η ενεργοποίηση θα γίνει με vpn. Για τα updates θα δουλεύει ή θα θέλει ινδική ip κάθε φορά; Με τα update δεν θα έχεις θέματα. Έχω χρόνια που χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο. 1
IoannisSM Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, kinhthra είπε Με τα update δεν θα έχεις θέματα. Έχω χρόνια που χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο. Μόλις είδα ότι αναφέρεται for sale and activation in India only. Οπότε το κάνω activate με vpn και μετά φαντάζομαι ότι θα δουλεύει τα updates από όπου και να βρίσκομαι Έχω ήδη ενεργο μέχρι 03/2025. Βάζω από πάνω τη νέα συνδρομή; Περιμένω να λήξει πρώτα το παλιό; Κάνω uninstall πρώτα και μετά ξαναπερναω και κάνω activate ή όπως είναι ήδη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα