Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ δεν είναι ναι σαν το 2022 που είχαμε τσιμπήσει τις smart λάμπες αλλά έχει κάποιες καλές τιμές.

Με κωδικό BFRIDAY10 επιπλέον 10% έκπτωση.

https://www.kooqie.com/c/black-friday-specials

Baseus Καλώδιο USB-C σε USB-A 100W 1m Άσπρο Μαύρο - 2.16€

Baseus Cable USB-C to USB-A 66W 2m Άσπρο Μαύρο - 2.61€

Cablexpert HDMI v2.1 8Κ@60Hz - 1.35€

Cablexpert DisplayPort 1.4 Καλώδιο 8K@60Hz / 4K@144Hz, 1,8μ. - 4.41€

Tracer Rocket V2 Bluetooth 5.0 Ηχείο 16W με RGB LED, Λειτουργία Karaoke & Μικρόφωνο, FM Radio & Micro SD - 11.61€ ΤΕΛΟΣ

Anker Soundcore Glow Mini, Portable Bluetooth Speaker 8W - 32.31€

Anker Soundcore Select Pro, Portable Bluetooth Speaker 30W - 53.91€

Edit: Επίσης

Baseus Coolplay Καλώδιο USB-C σε USB-C 100W, 1μ Άσπρο Μαύρο - 3.96€

Αντικολλητικά χαρτιά ψησίματος για Air Fryer 23cm Στρογγυλά, 100τμχ - 4.41€

--

Baseus Explorer Καλώδιο USB-C σε USB-C 100W με Νάυλον Ύφανση 1μ  Άσπρο - 3.96€

Baseus Explorer Καλώδιο USB-A σε USB-C 100W με Νάυλον Ύφανση 1μ Μπλε - 3.96€

Baseus Coolplay Καλώδιο USB-C σε USB-C 100W, 2μ. Μαύρο Άσπρο - 4.86€

Μεταφορικά από 2.5€ 

Ίδιες τιμές και μέσω skroutz, όποιος έχει skroutz plus με δωρεάν μεταφορικά για άνω των 15€ για παράδοση σε Skroutz Point.

Όποιος βρει και κάτι άλλο ας το προσθέσει.

Επεξ/σία από Jason15
Αλλαγή διαθεσιμότητας
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλές τιμές ειδικά στα καλώδια.

Μέχρι τώρα αγόραζα υπερpremium κινέζικα και όλα στο μήνα πάνω χαλούσαν, είχε flickering, αναβόσβηνε η οθόνη κτλ κτλ.

Πήρα ένα καλό της ugreen και ησύχασα.

Θα τιμήσω και αυτά του νήματος!

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από zacharias99
  • Like 1
Δημοσ.

Όσα χρόνια τους θυμάμαι σαν κατάστημα είτε σε περίοδο εκπτώσεων black Friday ή νορμάλ σεζόν, προσωπικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τα παιδιά και την εξυπηρέτηση στο kooqie.com

• Like 7
Δημοσ.

Προσοχή πολύ για ανοιγμένα αντικείμενα απο αυτούς . Πήρα ενα πληκτρολόγιο απο αυτούς ,ήταν ελαττωματικό . το γυρνάω μέσω σκρούτζ και οι απάτεωνες το δώσανε σε ένα άλλο μαγαζί και όντας προμηθευτής για όλα τα μαγαζιά που είχαν αυτό το προιόν ,σπρώξανε το ίδιο πληκτρολόγιο ,ίδιο serial, στο άλλο κατάστημα που διάλεξα να το πάρω και μου ήρθε το ίδιο πληκτρολόγιο! Εν τέλη μου δώσανε ενα usb2.0 64gb σαν συγνώμη . Χαχαχ ούτε καν 0 στο google και μαύρο!

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Marios60 είπε

Προσοχή πολύ για ανοιγμένα αντικείμενα απο αυτούς . Πήρα ενα πληκτρολόγιο απο αυτούς ,ήταν ελαττωματικό . το γυρνάω μέσω σκρούτζ και οι απάτεωνες το δώσανε σε ένα άλλο μαγαζί και όντας προμηθευτής για όλα τα μαγαζιά που είχαν αυτό το προιόν ,σπρώξανε το ίδιο πληκτρολόγιο ,ίδιο serial, στο άλλο κατάστημα που διάλεξα να το πάρω και μου ήρθε το ίδιο πληκτρολόγιο! Εν τέλη μου δώσανε ενα usb2.0 64gb σαν συγνώμη . Χαχαχ ούτε καν 0 στο google και μαύρο!

χαχα έπος.....

😀

Επεξ/σία από Melven
Δημοσ.

Παρέλαβα τα καλώδια τα οποία είναι απλά για γέλια και πέταμα...μιλάμε για το πιο χοντρό καλώδιο που έχω δει με χάλια εξωτερικό λαστιχένιο περίβλημα και type-c επαφές τριπλάσιες στο μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο καλώδιο!! Για 9€ που είχαν και τα δύο πήγαν κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων, δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ αυτά τα εκτρώματα στην καθημερινότητα μου!!

Εδώ συγκριτικά με ένα άλλο 100W της Tech Protect (που είναι εταιρία της σειράς), καλά με Apple / Anker / Ugreen δεν ανεβάζω καν..!!

IMG_0679 Large.jpeg

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Παρέλαβα τα καλώδια τα οποία είναι απλά για γέλια και πέταμα...μιλάμε για το πιο χοντρό καλώδιο που έχω δει με χάλια εξωτερικό λαστιχένιο περίβλημα και type-c επαφές τριπλάσιες στο μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο καλώδιο!! Για 9€ που είχαν και τα δύο πήγαν κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων, δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ αυτά τα εκτρώματα στην καθημερινότητα μου!!

Εδώ συγκριτικά με ένα άλλο 100W της Tech Protect (που είναι εταιρία της σειράς), καλά με Apple / Anker / Ugreen δεν ανεβάζω καν..!!

IMG_0679 Large.jpeg

Αν είναι λειτουργικά, κρίμα να τα πετάξετε.

Όλο και κάποιος θα υπάρχει που τα χρειάζεται και δεν τον ενοχλεί το αισθητικό κομμάτι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν είναι λειτουργικά, κρίμα να τα πετάξετε.

Όλο και κάποιος θα υπάρχει που τα χρειάζεται και δεν τον ενοχλεί το αισθητικό κομμάτι.

Προφανώς, θα τα δώσω σε κάποιον κοντινό μου, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο χάλια είναι αισθητικά καθώς και το πόσο χώρο πιάνουν σε σχέση με τα υπόλοιπα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Προφανώς, θα τα δώσω σε κάποιον κοντινό μου, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο χάλια είναι αισθητικά καθώς και το πόσο χώρο πιάνουν σε σχέση με τα υπόλοιπα. 

Μπορεί παντως για κινητό να μην είναι βολικά, αλλά πχ για κάνα docking station για laptop να είναι μια χαρα.

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν δυο χρόνια καλώδια UGreen απο το Kooqie και ήταν και παραμένουν εξαιρετικά.

Φέτος τους προτίμησα για ένα Power Bank της Anker.

Παρασκευή βράδυ έκανα την αγορά, χθες το πρωί ήταν σε Skroutz Point. Άψογοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...