Jason15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οκ δεν είναι ναι σαν το 2022 που είχαμε τσιμπήσει τις smart λάμπες αλλά έχει κάποιες καλές τιμές. Με κωδικό BFRIDAY10 επιπλέον 10% έκπτωση. https://www.kooqie.com/c/black-friday-specials Baseus Καλώδιο USB-C σε USB-A 100W 1m Άσπρο Μαύρο - 2.16€ Baseus Cable USB-C to USB-A 66W 2m Άσπρο Μαύρο - 2.61€ Cablexpert HDMI v2.1 8Κ@60Hz - 1.35€ Cablexpert DisplayPort 1.4 Καλώδιο 8K@60Hz / 4K@144Hz, 1,8μ. - 4.41€ Tracer Rocket V2 Bluetooth 5.0 Ηχείο 16W με RGB LED, Λειτουργία Karaoke & Μικρόφωνο, FM Radio & Micro SD - 11.61€ ΤΕΛΟΣ Anker Soundcore Glow Mini, Portable Bluetooth Speaker 8W - 32.31€ Anker Soundcore Select Pro, Portable Bluetooth Speaker 30W - 53.91€ Edit: Επίσης Baseus Coolplay Καλώδιο USB-C σε USB-C 100W, 1μ Άσπρο Μαύρο - 3.96€ Αντικολλητικά χαρτιά ψησίματος για Air Fryer 23cm Στρογγυλά, 100τμχ - 4.41€ -- Baseus Explorer Καλώδιο USB-C σε USB-C 100W με Νάυλον Ύφανση 1μ Άσπρο - 3.96€ Baseus Explorer Καλώδιο USB-A σε USB-C 100W με Νάυλον Ύφανση 1μ Μπλε - 3.96€ Baseus Coolplay Καλώδιο USB-C σε USB-C 100W, 2μ. Μαύρο Άσπρο - 4.86€ Μεταφορικά από 2.5€ Ίδιες τιμές και μέσω skroutz, όποιος έχει skroutz plus με δωρεάν μεταφορικά για άνω των 15€ για παράδοση σε Skroutz Point. Όποιος βρει και κάτι άλλο ας το προσθέσει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Jason15 Αλλαγή διαθεσιμότητας 8
zacharias99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πολύ καλές τιμές ειδικά στα καλώδια. Μέχρι τώρα αγόραζα υπερpremium κινέζικα και όλα στο μήνα πάνω χαλούσαν, είχε flickering, αναβόσβηνε η οθόνη κτλ κτλ. Πήρα ένα καλό της ugreen και ησύχασα. Θα τιμήσω και αυτά του νήματος! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από zacharias99 1
greekfragma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Όσα χρόνια τους θυμάμαι σαν κατάστημα είτε σε περίοδο εκπτώσεων black Friday ή νορμάλ σεζόν, προσωπικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τα παιδιά και την εξυπηρέτηση στο kooqie.com 7
swstost Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Baseus Καλώδιο USB-C σε USB-A 100W 1m Άσπρο Μαύρο - 2.16€ Baseus Cable USB-C to USB-A 66W 2m Άσπρο Μαύρο - 2.61€ FYI, ήδη αυτά τα δύο είναι out of stock... 1
Marios60 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Προσοχή πολύ για ανοιγμένα αντικείμενα απο αυτούς . Πήρα ενα πληκτρολόγιο απο αυτούς ,ήταν ελαττωματικό . το γυρνάω μέσω σκρούτζ και οι απάτεωνες το δώσανε σε ένα άλλο μαγαζί και όντας προμηθευτής για όλα τα μαγαζιά που είχαν αυτό το προιόν ,σπρώξανε το ίδιο πληκτρολόγιο ,ίδιο serial, στο άλλο κατάστημα που διάλεξα να το πάρω και μου ήρθε το ίδιο πληκτρολόγιο! Εν τέλη μου δώσανε ενα usb2.0 64gb σαν συγνώμη . Χαχαχ ούτε καν 0 στο google και μαύρο! 1 4
Melven Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Marios60 είπε Προσοχή πολύ για ανοιγμένα αντικείμενα απο αυτούς . Πήρα ενα πληκτρολόγιο απο αυτούς ,ήταν ελαττωματικό . το γυρνάω μέσω σκρούτζ και οι απάτεωνες το δώσανε σε ένα άλλο μαγαζί και όντας προμηθευτής για όλα τα μαγαζιά που είχαν αυτό το προιόν ,σπρώξανε το ίδιο πληκτρολόγιο ,ίδιο serial, στο άλλο κατάστημα που διάλεξα να το πάρω και μου ήρθε το ίδιο πληκτρολόγιο! Εν τέλη μου δώσανε ενα usb2.0 64gb σαν συγνώμη . Χαχαχ ούτε καν 0 στο google και μαύρο! χαχα έπος..... 😀 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Melven
GeeJay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ήρθαν σήμερα τα Καλώδια και σε μένα. Δείχνουν οκ. Θα δοκιμάσω το DP να δω τι λέει.
greekfragma Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μια ενημέρωση στο 1ο ποστ @Jason15 . Οι τιμές άλλαξαν προς τα πάνω +100% από BF
bill_viper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα τα καλώδια τα οποία είναι απλά για γέλια και πέταμα...μιλάμε για το πιο χοντρό καλώδιο που έχω δει με χάλια εξωτερικό λαστιχένιο περίβλημα και type-c επαφές τριπλάσιες στο μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο καλώδιο!! Για 9€ που είχαν και τα δύο πήγαν κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων, δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ αυτά τα εκτρώματα στην καθημερινότητα μου!! Εδώ συγκριτικά με ένα άλλο 100W της Tech Protect (που είναι εταιρία της σειράς), καλά με Apple / Anker / Ugreen δεν ανεβάζω καν..!! 2 1 1
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, bill_viper είπε Παρέλαβα τα καλώδια τα οποία είναι απλά για γέλια και πέταμα...μιλάμε για το πιο χοντρό καλώδιο που έχω δει με χάλια εξωτερικό λαστιχένιο περίβλημα και type-c επαφές τριπλάσιες στο μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο καλώδιο!! Για 9€ που είχαν και τα δύο πήγαν κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων, δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ αυτά τα εκτρώματα στην καθημερινότητα μου!! Εδώ συγκριτικά με ένα άλλο 100W της Tech Protect (που είναι εταιρία της σειράς), καλά με Apple / Anker / Ugreen δεν ανεβάζω καν..!! Αν είναι λειτουργικά, κρίμα να τα πετάξετε. Όλο και κάποιος θα υπάρχει που τα χρειάζεται και δεν τον ενοχλεί το αισθητικό κομμάτι.
bill_viper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν είναι λειτουργικά, κρίμα να τα πετάξετε. Όλο και κάποιος θα υπάρχει που τα χρειάζεται και δεν τον ενοχλεί το αισθητικό κομμάτι. Προφανώς, θα τα δώσω σε κάποιον κοντινό μου, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο χάλια είναι αισθητικά καθώς και το πόσο χώρο πιάνουν σε σχέση με τα υπόλοιπα.
_Biohazard_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, bill_viper είπε Προφανώς, θα τα δώσω σε κάποιον κοντινό μου, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο χάλια είναι αισθητικά καθώς και το πόσο χώρο πιάνουν σε σχέση με τα υπόλοιπα. Μπορεί παντως για κινητό να μην είναι βολικά, αλλά πχ για κάνα docking station για laptop να είναι μια χαρα.
nikosgnr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Είχα πάρει πριν δυο χρόνια καλώδια UGreen απο το Kooqie και ήταν και παραμένουν εξαιρετικά. Φέτος τους προτίμησα για ένα Power Bank της Anker. Παρασκευή βράδυ έκανα την αγορά, χθες το πρωί ήταν σε Skroutz Point. Άψογοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα