fast8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 32 minutes ago, NickTG said: Δεν έχει καν hardware. Το υπόλοιπο παραλήρημα δεν αξίζει σχολιασμό. Τιποτα απο τον σχολιασμό σου δεν αξίζει. Σε παρακαλώ μην μας τα κάνεις τσουρέκια με το να με κάνεις tag αν δεν έχεις τίποτα να πεις. 1 1
NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Just now, fast8 said: Τιποτα απο τον σχολιασμό σου δεν αξίζει. Σε παρακαλώ μην μας τα κάνεις τσουρέκια με το να με κάνεις tag αν δεν έχεις τίποτα να πεις. Αυτό το παραλήρημα δεν είναι φυσιολογικό. Δες το όσο προλαβαίνεις.
atypicalcoder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, NT1G είπε Ε αφού δεν ξέρεις εσύ κανέναν που να έχει τέτοια κονσόλα τότε δεν θα έχει κανένας γενικά. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles δες την σκόνη που έχει φάει από playstation 550kk (όλες οι κονσόλες PS)
NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 11 minutes ago, atypicalcoder said: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles δες την σκόνη που έχει φάει από playstation 550kk (όλες οι κονσόλες PS) Έβαλες όλες τις κονσόλες της nintendo μαζί και βγήκαν κάτω από 550κ?
Tlykog Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jimmy213 είπε Δικαιολογίες και κανένας φαύλος κύκλος. Δεν θα ρίξει κανένας τις τιμές του αν αύριο εξαφανιστεί η πειρατεία. Προς τα πάνω θα πάνω οι τιμές, όπως ήδη γίνεται. Και στην αρχή των online stores, υπόσχονταν φθηνότερα games γιατί θα μειώνονταν τα κόστη από cd, μεταφορές, κλπ. Είδαμε πώς πήγε αυτό, λίγο μόλις καιρό μετά. Κατανοώ την άποψή σου και σίγουρα η ιστορία έχει δείξει ότι οι τιμές των παιχνιδιών δεν μειώνονται απαραίτητα, ακόμα κι αν οι εταιρείες εξοικονομούν χρήματα μέσω νέων μοντέλων διανομής, όπως τα online stores. Ωστόσο, το ζήτημα που αναφέρω αφορά περισσότερο το πώς οι απώλειες από την πειρατεία μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις τιμολόγησης, έστω και έμμεσα. Δεν λέω ότι η πειρατεία είναι ο μόνος παράγοντας που διαμορφώνει τις τιμές, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας από αυτούς. Σίγουρα, αν εξαφανιζόταν εντελώς η πειρατεία, οι τιμές δε θα μειώνονταν αυτόματα – υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες, όπως η ζήτηση, το κόστος ανάπτυξης και η στρατηγική της κάθε εταιρείας. Όμως, το πρόβλημα με την πειρατεία είναι ότι συχνά γίνεται "άλλοθι" για να διατηρούνται υψηλότερες τιμές, και ταυτόχρονα οι χαμένες πωλήσεις επηρεάζουν τους μικρότερους δημιουργούς, που δεν έχουν τους ίδιους πόρους με τις μεγάλες εταιρείες για να αντέξουν την πίεση. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου από Tlykog 1
fast8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NickTG said: Αυτό το παραλήρημα δεν είναι φυσιολογικό. Δες το όσο προλαβαίνεις. Ναι εγώ είμαι το πρόβλημα. Τόσο μηνύματα με πρήζεις χωρίς να λες που διαφωνείς. α) πες που διαφωνείς, με απλές λεξούλες β) σκέψου αν είναι διαφορετικό απο αυτό που είπα εγώ γ) όπως και να έχει πες μας γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει η άποψη σου και με πρήζεις με τις ανοησίες σου τόση ώρα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου από fast8 1
NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 5 minutes ago, fast8 said: Ναι εγώ είμαι το πρόβλημα Τουλάχιστον κατάλαβες κάτι.
fast8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, NickTG said: Τουλάχιστον κατάλαβες κάτι. Δεν απαντάς, έτσι. Χρησιμοποιείς προσβολές αντί για λογική. Πολύ λίγος. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου από fast8 1 1
Mythoplasths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Τσουρέκια. Έχει πατώσει (εννοώ έχει φτάσει το peak της εδώ και χρόνια) και από τον εγωισμό της δεν το βλέπει. Νομίζει ότι φταίνε οι άλλοι. Εντωμεταξύ δεν ξέρω ούτε έναν στον περίγυρο μου που να έχει τέτοια κονσολα. Ε όχι και πατώσει ....με πάνω από 150 μύρια κονσόλες...με τίτλους να έχουν πουλήσει 70 και 80 μύρια κόπιες ..Ε όχι και πατώσει..
Razgriz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου "5 δις απώλειες ετησίως" Πανε δεκαετίες και ακόμα αυτή τη καραμέλα ώστε να καλύπτουν τις αποτυχίες τους στους μετόχους. Ο πειρατής δεν θσ αγοράσει ένα παιχνίδι εάν δεν μπορεί να το κατεβάσει. Ακόμα και αυτοί που θα το κάνουν είναι πάρα πολύ μικρό ποσοστό. Πιθανότερο κάποιος να αγοράσει ένα παιχνίδι επειδή το διασκέδασε πραγματικά.
NT1G Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, atypicalcoder είπε https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles δες την σκόνη που έχει φάει από playstation 550kk (όλες οι κονσόλες PS)
tsoukalasKaminia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, fast8 είπε Δεν απαντάς, έτσι. Χρησιμοποιείς προσβολές αντί για λογική. Πολύ λίγος. Τσαμπα ασχολεισαι, γνωστο τρολ, τον εχω mute απο παλια. 2 1
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Δημοσ. 29 Νοεμβρίου Εξαρτάται από την οπτική της κάθε εταιρείας. Υπάρχουν εταιρείες που είναι ελαστικές με το θέμα,. όπως πχ η microsoft διαχρονικά ή η sony κατά περιόδους, υπάρχει και η πολύ αυστηρή γραμμή της Nintendo. Και οι δύο τακτικές αποδίδουν.
SinAkuma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, apikoulas είπε Πάντως όποιος θέλει yuzu PM 😉 Καλύτερα το ryujinx συνεχίζει ακόμα με καινούργιο developer και συχνά updates.
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου Δημοσ. 30 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Razgriz said: "5 δις απώλειες ετησίως" Πανε δεκαετίες και ακόμα αυτή τη καραμέλα ώστε να καλύπτουν τις αποτυχίες τους στους μετόχους. Ο πειρατής δεν θσ αγοράσει ένα παιχνίδι εάν δεν μπορεί να το κατεβάσει. Ακόμα και αυτοί που θα το κάνουν είναι πάρα πολύ μικρό ποσοστό. Πιθανότερο κάποιος να αγοράσει ένα παιχνίδι επειδή το διασκέδασε πραγματικά. Bασικα πολλοι old αγοραζαμε Mario και Zelda καθαρα απο νοσταλγια ...η nintendo ειδε τις πωλησεις αν ειχατε προσεξει επαιζαν και διαφημισεις ... και ειπαν να μας τον ακουμπησουν καλυτερα με νεες αυξησεις Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα