tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Τυποποιημένο μήνυμα είναι, δύσκολα θα καλύψουν την διαφορά από την τσέπη τους.και είναι μεγάλη διαφορά. Ναι αυτό πιστεύω και εγώ , απλά σας έκανα update 1 λεπτό πριν, RedPriest είπε Άντε να δούμε 😂 Εγώ ψώνισα με 5Ε μεταφορικά 42.96 τελική τιμή 1
RedPriest Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τυποποιημένο μήνυμα είναι, δύσκολα θα καλύψουν την διαφορά από την τσέπη τους.και είναι μεγάλη διαφορά. Επίσης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα το τελευταίο εξάμηνο στο προϊόν αν δεις την εξέλιξη τιμής .
TheLordOne Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τυποποιημένο μήνυμα είναι, δύσκολα θα καλύψουν την διαφορά από την τσέπη τους.και είναι μεγάλη διαφορά. Και τι δικαιολογία θα προβάλουν; Θα ρισκάρουν έτσι την αξιοπιστία τους; Άσε που θα γεμίσει και το κατάστημα αρνητικές κριτικές 1 2
turbat0s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, TheLordOne είπε Και τι δικαιολογία θα προβάλουν; Θα ρισκάρουν έτσι την αξιοπιστία τους; Σιγά το ρίσκο που θα πάρουν. Συστημικό λάθος, όλοι το (ξανα)κάνουν (publik, kωτσόβολος, μπάμπης σουγιάς κλπ) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από turbat0s 3 2
DimVavas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 45 minutes ago, TheLordOne said: Και τι δικαιολογία θα προβάλουν; Θα ρισκάρουν έτσι την αξιοπιστία τους; Άσε που θα γεμίσει και το κατάστημα αρνητικές κριτικές Αυτό έστειλαν σε μένα παλαιότερα σε ίδια περίπτωση 1
Nikosgiann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μου φαινεται λιγο ντροπη αυτα που διαβαζω, ειδικα οταν προκειται για μικρα καταστηματα και οχι για μεγαλοαλυσιδες για να πει καποιος, χεστηκα ας προσεχαν. Είναι εξοφθαλμο λαθος, γινονται αυτα. *Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις που καποιοι κανουν επιτηδευμενα λαθος με fake stock. 7 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Nikosgiann είπε Μου φαινεται λιγο ντροπη αυτα που διαβαζω, ειδικα οταν προκειται για μικρα καταστηματα και οχι για μεγαλοαλυσιδες για να πει καποιος, χεστηκα ας προσεχαν. Είναι εξοφθαλμο λαθος, γινονται αυτα. *Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις που καποιοι κανουν επιτηδευμενα λαθος με fake stock. Σωστα αλλα μονο αν αρχισουν να χρεώνονται τα λαθη τους θα αλλαξει κατι. Οι ηλεκτρονικές αγορες εχουν φτασει στο κατωτατο επιπεδο και θυμιζουν εποχες προ ιντερνετ. Αλλος κοροιδευει στην τιμη, αλλος στα μεταφορικα, αλλος εχει ψευτικες προσφορες,αλλος δεν τσεκαρει τις τιμες στο καταστημα του και φταιει παντα ο προμηθευτής, αλλος λεει διαθεσιμο και δεν ξερει καν αν υπαρχει τετοιο προιον στο εργοστασιο και σχεδον οι μισοι απο αυτους κλεβουν και το φπα. Ε δεν θα τους λυπηθω, καιρος να πληρωνονται τα λαθη για να ξεχωρισει το καλο μαγαζι απο το κακο. Πρεπει να πεσουν οι καταγγελίες βροχη. 3 1 1
Chrisfm94 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Ενταξει ρε παιδια, κι εγω νευριαζω με "λαθη" καταστηματων τυπου public που το χει κανει συνηθεια, αλλα εδω περιμενατε οτι θα παρετε αυτο το μονιτορ 17 ευρω; 1
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Ενταξει ρε παιδια, κι εγω νευριαζω με "λαθη" καταστηματων τυπου public που το χει κανει συνηθεια, αλλα εδω περιμενατε οτι θα παρετε αυτο το μονιτορ 17 ευρω; Προφανώς και όχι το έγραψα απο την αρχή και δεν είχα σκοπό να κυνηγήσω κάποιον αφού άνθρωποι είμαστε , λάθη κάνουμε (και ειδικά το συγκεκριμένο μαγαζί που δεν είναι αλυσίδα) Απλά επειδή πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει ξεμείνει κάτι και να το ξεφορτώνεται ο άλλος είπα ας το ρίξω Υ.Γ. Την εποχή που δεν έβρισκες κάρτα γραφικών ούτε για δείγμα είχα βρει μια 1080 κούτα σε τιμή ξεφτίλα , σε φάση που έλεγες λάθος έκαναν πάλι. Μία χαρά μου ήρθε την επόμενη μέρα 1
Mr_Terror Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Ολοι μας θα δοκιμάσαμε να παραγγείλουμε απλά είναι μερικές φορές που ξέρεις ότι ούτε 1% δεν έχεις πιθανότητα να παραλάβεις όπως αυτή του θέματος. 1
Chrisfm94 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, tsofras said: Προφανώς και όχι το έγραψα απο την αρχή και δεν είχα σκοπό να κυνηγήσω κάποιον αφού άνθρωποι είμαστε , λάθη κάνουμε (και ειδικά το συγκεκριμένο μαγαζί που δεν είναι αλυσίδα) Απλά επειδή πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει ξεμείνει κάτι και να το ξεφορτώνεται ο άλλος είπα ας το ρίξω Υ.Γ. Την εποχή που δεν έβρισκες κάρτα γραφικών ούτε για δείγμα είχα βρει μια 1080 κούτα σε τιμή ξεφτίλα , σε φάση που έλεγες λάθος έκαναν πάλι. Μία χαρά μου ήρθε την επόμενη μέρα Εννοειται και καλα εκανες! Αλλα μη λεμε ειναι υποχρεωμενοι να τη στειλουν σε τετοια τιμη, κλπ. Οχι εσυ, γενικα μιλαω. 2 1
tsofras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρες ακυρώθηκε σήμερα η παραγγελία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα