aporiesgiaagrious Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2024 στις 10:36 ΠΜ, shikabalas είπε Δεν υπαρχει περιορισμος, εστω και μια κενη θεση να υπαρχει σε ολο το αεροπλανο μπορεις να την κλεισεις. Μου ετυχε προσφατα που εχασα την πρωινη πτηση και μπηκα αμεσως να κλεισω για την βραδινη (εχω το "0 μερες"). Γενικα συμφερει παρα πολυ αν πηγαινοερχεσαι Ελλαδα τουλαχιστον 3 φορες το χρονο. Μπορείς να μου διευκρινίσεις για το πακέτο από Λάρνακα σε Αθήνα τι θα πληρώνω εξτρα σε φόρους στο περίπου για κάθε πτήση; Ευχαριστώ Στις 29/11/2024 στις 2:22 ΜΜ, tonyz21 είπε Προσωπικά έχω το Aegean Pass για ολα τα εντός Ελλάδας εδώ και 3 χρόνια. Ποτέ δεν είχα θέμα με διαθεσιμότητα ακόμα και σε high season (Χριστούγεννα, Πάσχα, 15Αυγουστο) και απο όσο ξέρω δεν υπάρχει περιορισμός γιατί πρόκειται για κανονική αγορά εισιτηρίου και όχι award ticket. Η τιμές θεωρώ είναι λογικές αλλά πλέον όχι τίποτα το ιδιαίτερο απλά έχεις τη σιγουριά της τιμής και επίσης έχεις πολλαπλάσια award μίλια σε σχέση με το να κλείσεις ένα απλό εισιτήριο. Μπορείς να μου διευκρινίσεις για το πακέτο από Λάρνακα σε Αθήνα τι θα πληρώνω εξτρα σε φόρους στο περίπου για κάθε πτήση; Ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από aporiesgiaagrious
tonyz21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/12/2024 στις 10:54 ΜΜ, aporiesgiaagrious είπε Μπορείς να μου διευκρινίσεις για το πακέτο από Λάρνακα σε Αθήνα τι θα πληρώνω εξτρα σε φόρους στο περίπου για κάθε πτήση; Ευχαριστώ Μπορείς να μου διευκρινίσεις για το πακέτο από Λάρνακα σε Αθήνα τι θα πληρώνω εξτρα σε φόρους στο περίπου για κάθε πτήση; Ευχαριστώ Αυτο δεν το ξερω. Αν πας να κανεις μια κράτηση Αθηνα->Λαρνακα και μια Λάρνακα-> Αθήνα θα δεις αντίστοιχα τους φόρους
Melinbonian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Αν θυμαμαι ομως εχει περιορισμους οσο αναφορα ημερομηνιες ομως, πχ οχι Χριστουγεννα, σωστα?
ggaryfallos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δεν έχει περιορισμούς, ειδικά αν δουλεύεις το 7 ή 30 μέρες πριν πάντα έχει διαθέσιμες. Μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις μεταβάλλοντας από το σήμερα+όσες μέρες πριν πρέπει 1/7/30, διαλέγεις θέση χωρίς επιπλέον κόστος, λαμβάνεις περισσότερα μίλια από τις φθηνές κρατήσεις. Κλείνεις το pass και πληρώνεις, στη συνέχεια για κάθε book πληρώνεις μόνο τον φόρο αεροδρομίου. Αν έχεις συχνές πτήσεις απο-προς συγκεκριμένο προορισμό συμφέρει, μόνο σε black Friday βρίσκεις ίσως φθηνότερα εισιτήρια για AEGEAN αλλά και πάλι όχι για hot ημερομηνίες πχ καθαρά Δευτέρα, Πάσχα και άλλες εορτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα