Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω διαβάσει ό,τι υπάρχει στην ιστοσελίδα της Aegean. Η ερώτησή μου είναι αν οι θέσεις μέσω του pass αφορούν όλες τις economy θέσεις που θα έβρισκες σε μία οποιαδήποτε πτήση της Aegean (χωρίς pass) ή αφορούν μόνο συγκεκριμένο αριθμό θέσεων ανά πτήση και ως εκ τούτου έχεις περιορισμένη πρόσβαση.

Το ξέρω ότι το site της εταιρίας λέει ότι αφορά όλες τις economy θέσεις αλλά διάβασα σχόλια από δύο άτομα σ' ένα φόρουμ ότι όταν κλείνεις μέσω pass προβλέπονται πολύ λίγες θέσεις ανα πτήση. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Εννοείται ότι έχεις περιορισμένη διαθεσιμότητα. Ακριβώς όπως με την προσφορά που έβγαλε η wizz air που με 500 ευρώ πετάς όπου θες τζάμπα για 1 χρόνο.

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν είναι περιορισμένος ο αριθμός θέσεων. Αν μπορείς να βγάλεις εισιτήριο για την συγκεκριμένη πτήση (αν υπάρχουν θέσεις δηλαδή), μπορείς και να χρησιμοποιήσεις το Aegean pass. Απλώς υπάρχει περιορισμός ημερών, δηλαδή πόσο νωρίτερα πρέπει να το βγάλεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περιορισμός θέσεων, ο μόνος περιορισμός ειναι το πότε μπορείς να κλείσεις θέση ανάλογα με το πακέτο που έχεις αγοράσει.

δλδ μπορείς να κλείσεις ένα μήνα πριν / 7 μέρες πριν / την ίδια μέρα με τη πτήση. 

Πολλοί χρήστες στο κύκλο μου για Λονδίνο και Γερμανία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιορισμος, εστω και μια κενη θεση να υπαρχει σε ολο το αεροπλανο μπορεις να την κλεισεις. Μου ετυχε προσφατα που εχασα την πρωινη πτηση και μπηκα αμεσως να κλεισω για την βραδινη (εχω το "0 μερες"). 

Γενικα συμφερει παρα πολυ αν πηγαινοερχεσαι Ελλαδα τουλαχιστον 3 φορες το χρονο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, shikabalas είπε

Γενικα συμφερει παρα πολυ αν πηγαινοερχεσαι Ελλαδα τουλαχιστον 3 φορες το χρονο.

Μονο αν ταξιδευεις αποκλειστικά με την  aegean.Eχω κάνει 3 πήγαινε έλα Αγγλία Ελλάδα φέτος με wizz ,easyjet,jet2 και είμαι στα ούτε 400€ όταν το  pass είναι στα 714€ για 6 πτήσεις με 30 μέρες κλείσιμο.Σε άλλες διαδρομες μπορεί να συμφέρει πιο πολύ.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Aegean Pass για ολα τα εντός Ελλάδας εδώ και 3 χρόνια. Ποτέ δεν είχα θέμα με διαθεσιμότητα ακόμα και σε high season (Χριστούγεννα, Πάσχα, 15Αυγουστο) και απο όσο ξέρω δεν υπάρχει περιορισμός γιατί πρόκειται για κανονική αγορά εισιτηρίου και όχι award ticket. Η τιμές θεωρώ είναι λογικές αλλά πλέον όχι τίποτα το ιδιαίτερο απλά έχεις τη σιγουριά της τιμής και επίσης έχεις πολλαπλάσια award μίλια σε σχέση με το να κλείσεις ένα απλό εισιτήριο.

Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Μονο αν ταξιδευεις αποκλειστικά με την  aegean.Eχω κάνει 3 πήγαινε έλα Αγγλία Ελλάδα φέτος με wizz ,easyjet,jet2 και είμαι στα ούτε 400€ όταν το  pass είναι στα 714€ για 6 πτήσεις με 30 μέρες κλείσιμο.Σε άλλες διαδρομες μπορεί να συμφέρει πιο πολύ.

είμαι στο ίδιο μοτίβο, το μόνο που βολεύει ειναι το heathrow γιατί από τη γειτονιά μου ειναι 25 λεπτά με elizabeth , σκέψου πάω 6-9/12 πάω με 48€ με wizz από gatwick. 

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Μην συγκρίνεις όμως high end εταιρεία με low cost εταιρείες.

• Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Μην συγκρίνεις όμως high end εταιρεία με low cost εταιρείες.

Kόψε κάτι ,για aegean μιλάμε.Οταν και αυτή βγάζει εισιτήρια με  50€ και 60€ δεν είναι high end?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 minutes ago, Ukforthemoment said:

Kόψε κάτι ,για aegean μιλάμε.Οταν και αυτή βγάζει εισιτήρια με  50€ και 60€ δεν είναι high end?

Πάλι high end είναι και την παίρνεις σε καλή τιμή! Αυτό που θέλω να πω είναι οκ προφανώς και η τιμή δεν θα είναι ίδια αν συγκρίνεις μια high end εταιρεία με μια low cost.

Τα αεροδρόμια δεν είναι ίδια, οι παροχές κατά το ταξίδι δεν είναι ίδιες, you get the point. 

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Like 1
Δημοσ.

Το Aegean Pass εχει τρελό νόημα αλλά όχι στο πακέτο των 30 ημερών. Γιατί μπορεις να ταξιδεύεις με fixed τιμή οποιαδήποτε μέρα, όσο hot και να είναι, σε οποιαδήποτε πτήση της Aegean, όχι μόνο στις άκυρες ώρες, χωρις να χρειάζεται να κλείνεις μήνες πριν, συν του οτι είναι φλεξ τα εισιτήρια οπότε μπορείς να τα αλλάξεις όσο θες. Και απο τα μιλια που μαζεύεις, τσιμπας άνετα ένα ταξιδάκι ακόμα πληρώνοντας μόνο φόρους. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...