pigos23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αγορασα ενα τζετ σκι κ εφτασε η περιοδος οπου βγαινε σε ξεχειμωνιασμα...που δεν το χρησιμοποιω Ο τεχνικος που μου εκανε το σερβις αφου βγαλαμε τη μπαταρια, μου ειπε αφου εχω φορτιστη να την φορτιζω στο mode που εχει σαν εικονιδιο μια νυφαδα χιονιου ( εχει 3 modes : μοροσυκλετας , αυτοκινητου,κ το mode που σας λεω ) μονιμα κ χωρις να το βγαλω απ το ρευμα μεχρι τον μαιο που θα ξαναμπει η μπαταρια στο τζετ σκι Εξω στο μπαλκονι κ μονιμα ρευμα Για οσους ξερετε αυτο ειναι σωστο?? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από pigos23
meletis_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, pigos23 είπε Αγορασα ενα τζετ σκι κ εφτασε η περιοδος οπου βγαινε σε ξεχειμωνιασμα...που δεν το χρησιμοποιω Ο τεχνικος που μου εκανε το σερβις αφου βγαλαμε τη μπαταρια, μου ειπε αφου εχω φορτιστη να την φορτιζω στο mode που εχει σαν εικονιδιο μια νυφαδα χιονιου ( εχει 3 modes : μοροσυκλετας , αυτοκινητου,κ το mode που σας λεω ) μονιμα κ χωρις να το βγαλω απ το ρευμα μεχρι τον μαιο που θα ξαναμπει η μπαταρια στο τζετ σκι Εξω στο μπαλκονι κ μονιμα ρευμα Για οσους ξερετε αυτο ειναι σωστο?? Ποιο φορτιστή θα χρησιμοποιήσεις; Λογικά είναι η λειτουργία συντήρησης που σου είπε
kostas_anes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Διαφωνω καθετα με το "εξω στο μπαλκονι", οι μπαταριες δεν γουσταρουνε το κρυο και θες να αποφυγεις παση θυσια θερμοκρασιες κοντα στο 0. Μεσα στο σπιτι και μαλιστα σε χωρο που δεν παγωνει.
pigos23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ποιο φορτιστή θα χρησιμοποιήσεις; Λογικά είναι η λειτουργία συντήρησης που σου είπε Banner φορτιστης 8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Διαφωνω καθετα με το "εξω στο μπαλκονι", οι μπαταριες δεν γουσταρουνε το κρυο και θες να αποφυγεις παση θυσια θερμοκρασιες κοντα στο 0. Μεσα στο σπιτι και μαλιστα σε χωρο που δεν παγωνει. Κ που να τη βαλω ρε γμτ Μεσα στο σπιτι ?? Να μπαινει ο αλλος σαλονι κ να βλεπει μπαταρια?? Χαχα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από pigos23
kostas_anes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, pigos23 είπε Και που να τη βαλω ρε γμτ Μεσα στο σπιτι ?? Να μπαινει ο αλλος σαλονι κ να βλεπει μπαταρια?? Χαχα Αυτο πρεπει να το απαντησεις μονος σου. Εγω τα δεδομενα ως Ηλ. Μηχανικος σου εδωσα 😛 1
bill999r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, pigos23 είπε Αγορασα ενα τζετ σκι κ εφτασε η περιοδος οπου βγαινε σε ξεχειμωνιασμα...που δεν το χρησιμοποιω Ο τεχνικος που μου εκανε το σερβις αφου βγαλαμε τη μπαταρια, μου ειπε αφου εχω φορτιστη να την φορτιζω στο mode που εχει σαν εικονιδιο μια νυφαδα χιονιου ( εχει 3 modes : μοροσυκλετας , αυτοκινητου,κ το mode που σας λεω ) μονιμα κ χωρις να το βγαλω απ το ρευμα μεχρι τον μαιο που θα ξαναμπει η μπαταρια στο τζετ σκι Εξω στο μπαλκονι κ μονιμα ρευμα Για οσους ξερετε αυτο ειναι σωστο?? Και απλά αποσυνδεδεμενη να την αφήσεις δεν πρόκειται να πάει τίποτα. Στον συντηρητή μπορείς να την βάζεις μια φορά το μήνα για αναζωογόνηση αλλά κ να μην την βάλεις δεν θα χάσει το φορτίο της. Για μένα βαλτη στο πατάρι κ την ξανακατεβαζεις Μάιο. 1
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 χαλας σχεδον 200ε την φορα σε βενζινη..νομιζω οτι θα βρεις αλλα 150ε αν χαλασει να παρεις αλλη.. 1
pigos23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kage είπε χαλας σχεδον 200ε την φορα σε βενζινη..νομιζω οτι θα βρεις αλλα 150ε αν χαλασει να παρεις αλλη.. Ειπαμε....δεν καιει κ τοσο...Το τερματησες χαχα
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, pigos23 είπε Αγορασα ενα τζετ σκι κ εφτασε η περιοδος οπου βγαινε σε ξεχειμωνιασμα...που δεν το χρησιμοποιω Ο τεχνικος που μου εκανε το σερβις αφου βγαλαμε τη μπαταρια, μου ειπε αφου εχω φορτιστη να την φορτιζω στο mode που εχει σαν εικονιδιο μια νυφαδα χιονιου ( εχει 3 modes : μοροσυκλετας , αυτοκινητου,κ το mode που σας λεω ) μονιμα κ χωρις να το βγαλω απ το ρευμα μεχρι τον μαιο που θα ξαναμπει η μπαταρια στο τζετ σκι Εξω στο μπαλκονι κ μονιμα ρευμα Για οσους ξερετε αυτο ειναι σωστο?? Ποιος ο λόγος;Κράτα την μπαταρία μέσα ,οι ακραίες θερμοκρασίες τις χαλάνε,και μια φορά τον μήνα την φορτίζεις.Προσοχή τα αέρια που εκλύει οταν φορτίζει ειναι ευφλεκτα .
Zakzam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 11:42 ΜΜ, pigos23 είπε Αγορασα ενα τζετ σκι κ εφτασε η περιοδος οπου βγαινε σε ξεχειμωνιασμα...που δεν το χρησιμοποιω Ο τεχνικος που μου εκανε το σερβις αφου βγαλαμε τη μπαταρια, μου ειπε αφου εχω φορτιστη να την φορτιζω στο mode που εχει σαν εικονιδιο μια νυφαδα χιονιου ( εχει 3 modes : μοροσυκλετας , αυτοκινητου,κ το mode που σας λεω ) μονιμα κ χωρις να το βγαλω απ το ρευμα μεχρι τον μαιο που θα ξαναμπει η μπαταρια στο τζετ σκι Εξω στο μπαλκονι κ μονιμα ρευμα Για οσους ξερετε αυτο ειναι σωστο?? ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε ΜΌΝΙΜΑ συνδεδεμένη μπαταρία σε φορτιστή ποτέ όμως, πάντα την βγάζουμε από την φόρτιση όταν γεμίσει και την επανασυνδεουμε για λίγη ώρα μετά από μια βδομάδα και ακολουθούμε αυτό το μοτίβο. Πάντα με αυτόματο ηλεκτρονικό φορτιστή. Δεν τις φορτίζουμε ούτε στον ήλιο στη ζέστη ούτε στο ψύχος.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Zakzam είπε ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε ΜΌΝΙΜΑ συνδεδεμένη μπαταρία σε φορτιστή ποτέ όμως, πάντα την βγάζουμε από την φόρτιση όταν γεμίσει και την επανασυνδεουμε για λίγη ώρα μετά από μια βδομάδα και ακολουθούμε αυτό το μοτίβο. Πάντα με αυτόματο ηλεκτρονικό φορτιστή. Δεν τις φορτίζουμε ούτε στον ήλιο στη ζέστη ούτε στο ψύχος. Οι συντηρητές μπαταρίες αυτό ακριβώς κάνουν δεν χρειάζεται το βάλε βγάλε Δεν μιλάμε για απλό φορτιστή 1
pigos23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι οντως Δεν εχω απλο φορτιστη ειναι κ συντηρητης Αυριο θα παρω μπαταριά να ρωτησω Κ θα ενημερωσω Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από pigos23
andreas-d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, pigos23 είπε Ναι οντως Δεν εχω απλο φορτιστη ειναι κ συντηρητης Αυριο θα παρω μπαταριά να ρωτησω Κ θα ενημερωσω Άμα είναι και συντηρητής μπορείς να τον έχεις συνδεμένο όσο χρόνο θες.. Η αντιπροσωπείας της toyota τους έχουν μόνιμα συνδεμένους στα hybrid στις εκθέσεις.. 1
Sorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπει στο μπαλκόνι(!) η μπαταρία. Βρες ένα σημείο στο σπίτι που να μην ενοχλεί και βάλτη στον φορτιστή/συντηρητή. Όπως επίσης, ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσεις το 3ο mode (με το εικονίδιο του χιονιού). Αυτό είναι για να βελτιοστοποιεί την φόρτιστη σε ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες. Και όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν υπάρχει λόγο να την αποσυνδέεις. Κι εγώ την είχα την μπαταρία στο συντηρητή για 2 μήνες σερί, δεν είχε κανένα θέμα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Sorath
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα