Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα 4 νούμερα φορητότητα από φρογκ. Αν μέχρι να παραλάβω έχουν 4-5 ευρώ υπόλοιπο, μάλλον θα τα κάνω sms στο Χαμόγελο του παιδιού μιας και έρχονται Χριστούγεννα.

• Like 7
  • Thanks 2
  • Απαντ. 559
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, astrea966 είπε

αν εισαι μεχρι 24 δεν σε αφηνει να ενεργοποιησεις την προσφορα. θελω να το κανω στον γιο μου που ειναι 20 και δεν με αφηνει να προχωρησω.

Που έχει τέτοιο περιορισμό; Δεν είδα κάτι.

Έκανα κι εγώ μεταφορά ενός αριθμού, δεν με πήραν ακόμα για καθυστέρηση.

Δημοσ.

Έκανα φορητότητα δύο νούμερα με διαφορά μίας ώρας. Σε αυτό που έκανα δεύτερο πήραν τηλέφωνο να ενημερώσουν για παραλαβή μέχρι τις 16/12. Στο άλλο δεν με έχουν πάρει. Μήπως τους τέλειωσαν οι sim από ένα σημείο και μετά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!

Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε έναν αριθμό καρτοκινητού που εχει φραγή επειδή δεν έχει ανανεωθεί το υπόλοιπο του. 

Γνωριζει κανεις αν ειναι εφικτο;

Επεξ/σία από Panagispar
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Panagispar είπε

Καλησπερα!

Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε έναν αριθμό καρτοκινητού που εχει φραγή επειδή δεν έχει ανανεωθεί το υπόλοιπο του. 

Γνωριζει κανεις αν ειναι εφικτο;

Απ' όσο γνωρίζω, θα γίνει φορητότητα κανονικά αφού μιλάμε για άλλη εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έκανα και 2ο αίτημα για φορητότητα για τη μητέρα μου και είδα ένα option που δεν είχα δει στην περίπτωσή μου, κάτι σχετικά με έξτρα ενεργοποιημένη SIM. Τι ακριβώς είναι αυτό;
Στέλνουν δωρεάν έξτρα κάρτα με 2ο νούμερο; Που φαντάζομαι αν δεν την θέλουμε απλά δεν την βάζουμε ποτέ σε συσκευή και απλά την "πετάμε" ;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, stark είπε

Παιδιά έκανα και 2ο αίτημα για φορητότητα για τη μητέρα μου και είδα ένα option που δεν είχα δει στην περίπτωσή μου, κάτι σχετικά με έξτρα ενεργοποιημένη SIM. Τι ακριβώς είναι αυτό;
Στέλνουν δωρεάν έξτρα κάρτα με 2ο νούμερο; Που φαντάζομαι αν δεν την θέλουμε απλά δεν την βάζουμε ποτέ σε συσκευή και απλά την "πετάμε" ;

Αυτό που φαντάζεσαι είναι αλλά δεν την πετάς γιατί μαζί με την ταυτοποίηση/ενεργοποίηση του βασικού αριθμού, γίνεται ταυτοποίηση και στο δεύτερο νούμερο με τα ίδια στοιχεία. Οπότε, ή την βάζεις σε συρτάρι ή πας σε κατάστημα και ζητάς διακοπή του αριθμού

Δημοσ.
Just now, ParafronGR said:

Αυτό που φαντάζεσαι είναι αλλά δεν την πετάς γιατί μαζί με την ταυτοποίηση/ενεργοποίηση του βασικού αριθμού, γίνεται ταυτοποίηση και στο δεύτερο νούμερο με τα ίδια στοιχεία. Οπότε, ή την βάζεις σε συρτάρι ή πας σε κατάστημα και ζητάς διακοπή του αριθμού

OK σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Αυτό τι είναι?

Συμφωνώ με την ενεργοποίηση της έξτρα δωρεάν κάρτας sim που θα παραλάβω στα στοιχεία μου.

7 λεπτά πριν, JohnTss είπε

Αυτό τι είναι?

Συμφωνώ με την ενεργοποίηση της έξτρα δωρεάν κάρτας sim που θα παραλάβω στα στοιχεία μου.

Μίλησα με το chat. Είναι απλά μια δωρεάν κάρτα -αριθμός χωρίς παροχές και χωρίς σύνδεση με το πακέτο που παίρνουμε. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω δηλαδή.

Δημοσ.
7 hours ago, ParafronGR said:

1 hour ago, JohnTss said:

Αυτό τι είναι?

Μίλησα με το chat. Είναι απλά μια δωρεάν κάρτα -αριθμός χωρίς παροχές και χωρίς σύνδεση με το πακέτο που παίρνουμε. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω δηλαδή.

Ετσι. Πολυ απλα, αν δεν την θελεις, δεν κανεις τικ στην επιλογη αυτη και δεν βγαινει 2η καρτα.
Η αιτηση της 1ης καρτας προχωραει κανονικα και χωρις την 2η.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, zio10 είπε

Που έχει τέτοιο περιορισμό; Δεν είδα κάτι.

Έκανα κι εγώ μεταφορά ενός αριθμού, δεν με πήραν ακόμα για καθυστέρηση.

δες παρακατω στην φωτο. εκτος αν εννοει αποκλειστικα τους φοιτητες μονο αλλα στην επιλογη αναφερει και τους εως 24. οπως και να`χει παντως αν επιλεξεις ναι δεν σε αφηνει να προχωρησεις

Στιγμιότυπο οθόνης (52).png

Επεξ/σία από astrea966
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, astrea966 είπε

δες παρακατω στην φωτο. εκτος αν εννοει αποκλειστικα τους φοιτητες μονο αλλα στην επιλογη αναφερει και τους εως 24. οπως και να`χει παντως αν επιλεξεις ναι δεν σε αφηνει να προχωρησεις

Στιγμιότυπο οθόνης (52).png

Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι, εγώ εκεί πάτησα όχι, έβαλα τον αριθμό που θέλω να μεταφέρω και προχώρησε κανονικά, έγινε και η πληρωμή των 75€ και ανέβασα τα αρχεία που θέλει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι, εγώ εκεί πάτησα όχι, έβαλα τον αριθμό που θέλω να μεταφέρω και προχώρησε κανονικά, έγινε και η πληρωμή των 75€ και ανέβασα τα αρχεία που θέλει.

αν δεις σε επομενο μηνυμα μου και εγω οχι πατησα για να προχωρησω την "αιτηση" και ας ειναι 20 χρονων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...