bebius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Γιατί δεν βγάζει νόημα; Τι θα έπρεπε δηλαδή; Να πας στην Ολλανδία με περιαγωγή και να καλείς Ελλάδα με απεριόριστα λεπτά διαθέσιμα; Nαι, αυτό ισχύει για όλα τα συμβόλαια και καρτοκινητά γενικά. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από bebius 1
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, bebius είπε Nαι, αυτό ισχύει για όλα τα συμβόλαιακαι καρτοκινητά γενικά. Δεν το γνωρίζω.
stark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Doubt said: Γιατί δεν βγάζει νόημα; Τι θα έπρεπε δηλαδή; Να πας στην Ολλανδία με περιαγωγή και να καλείς Ελλάδα με απεριόριστα λεπτά διαθέσιμα; Ρώτησα κι εγώ γι αυτό. Μου απάντησαν το παρακάτω. Δεν ξέρω αν μου είπαν πατάτα. Απλά αναφέρω τι μου είπαν Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από stark 1 2
mandos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παρειγγγειλα 2 καρτες φορητοτητα απο Q εδινα 150 ευρω το χρονο περιπου τωρα με 75 ησυχασα εκαστος μια από τα ιδια, έδινα 150+ το χρόνο για ένα νούμερο, και το 2024 τουλάχιστον δυο φορές δεν έγινε η αυτόματη ανανεώση πακέτου (και μου εξαφάνισε το υπόλοιπο με ένα τηλέφωνημα μόνο), οπότε ήμουν στα 180 κοντα
stark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Double check με 2η εκπρόσωπο στο chat. Εγώ το παρήγγειλα. Μακάρι να μην είναι αναξιόπιστοι και φάμε πατάτα σε τυχόν ταξίδια μας σε χώρες της ΕΕ. 1
kont Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Εμένα δεν προχωράει η εγγραφή, έχει προχωρήσει κάνεις τα τελευταία 10 λεπτά
anikologr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Αν κανεις φορητότητα δεν χρειάζεται νομίζω να βάλεις ΑΦΜ. Αλλιώς μιλάς με το support και σου δίνει άλλο σύνδεσμο. Ερώτηση. Έχω δύο νούμερα Nova σε συμβόλαιο 13 ευρώ τον μήνα έκαστο με απεριόριστα ομιλία/sms και 2GB δεδομένα. Αυτό το έκανα πέρσι τέτοιο καιρό και προφανώς έχει διάρκεια 2 έτη. Μπορώ να το σπάσω άραγε και αν ναι θα έχω πεναλτι? Άραγε πως μπορώ να το μάθω? 10 ώρες πριν, soul_d είπε Κανένας περιορισμός. Φεύγεις και τη ίδια μέρα Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες γιαυτό γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για σπάσιμο συμβολαίου με NOVA
motoboots Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ParafronGR είπε ΟΜΩΣ, η "παγίδα" στο Simply είναι ότι ΔΕΝ είναι κανονικό CU - δεν συμμετέχει στις προσφορές πχ CU DROP με κωδικούς & ΔΕΝ είναι δυνατή η ενεργοποιηση άλλων πακέτων πέραν της προσφοράς δλδ, δεν το παίρνεις και λες "α, οκ, αν δν μου φτάοσυν τα 15gb αυτού του μήνα, θα βάλω άλλο πακέτο". Τα πακέτα του CU ξεκλειδώνουν ΜΟΝΟ μετά τη λήξη της προσφοράς δλδ του χρόνου το Νοέμβρη. Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στη σελίδα του. Αναφέρεται ότι δεν είναι συμβατό με τα υπόλοιπα CU Combo και CU Popcorn πακέτα (λογικό) και ότι δεν είναι συμβατό με τις υπηρεσίες: Επέκταση υπολοίπου και Πάρε παράταση (λογικό). Υποθέτω, ότι μπορεί κανείς να αγοράσει τα πακέτα data, όπως π.χ. τα CU MONO SCROLL 4 WEEKENDS, CU MONO SCROLL NIGHTS και CU MONO SCROLL WEEK, αν ξεμείνει από data. https://www.vodafonecu.gr/paketa/ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από motoboots 1
soul_d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, anikologr είπε Αν κανεις φορητότητα δεν χρειάζεται νομίζω να βάλεις ΑΦΜ. Αλλιώς μιλάς με το support και σου δίνει άλλο σύνδεσμο. Ερώτηση. Έχω δύο νούμερα Nova σε συμβόλαιο 13 ευρώ τον μήνα έκαστο με απεριόριστα ομιλία/sms και 2GB δεδομένα. Αυτό το έκανα πέρσι τέτοιο καιρό και προφανώς έχει διάρκεια 2 έτη. Μπορώ να το σπάσω άραγε και αν ναι θα έχω πεναλτι? Άραγε πως μπορώ να το μάθω? Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες γιαυτό γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για σπάσιμο συμβολαίου με NOVA Χρειάζεται να βάλεις αφμ. Εσύ που έχεις συμβόλαιο πάλι μπορείς να φύγεις, αλλά θα έχεις πέναλτι. Το ακριβές ποσό το γράφει στο συμβόλαιο που υπέγραψες. Όσο πλησιάζει ο καιρός στους 24 μήνες (που λογικά τόσο θα είναι το συμβόλαιο σου) τόσο με μικραίνει το ποσό που καλείσαι να πληρώσεις 1
anikologr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, soul_d είπε Χρειάζεται να βάλεις αφμ. Εσύ που έχεις συμβόλαιο πάλι μπορείς να φύγεις, αλλά θα έχεις πέναλτι. Το ακριβές ποσό το γράφει στο συμβόλαιο που υπέγραψες. Όσο πλησιάζει ο καιρός στους 24 μήνες (που λογικά τόσο θα είναι το συμβόλαιο σου) τόσο με μικραίνει το ποσό που καλείσαι να πληρώσεις Εμένα δεν χρειάστηκε να βάλω σε φορητότητα και είναι εν μέρει λογικό γιατί το νούμερο ήταν ήδη σε κάποιο ΑΦΜ...
wasd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα. Έχω cu και προσπαθώ να αποφασίσω αν μπορώ να κάνω φορητότητα σε whats up και μετά πάλι πίσω για να φανεί ως φορητότητα στην προσφορά. Σκέφτομαι όμως οτι θα καθυστερήσει η ενεργοποίηση στην cosmote και θα χάσω την προσφορά. Γνωρίζει κάποιος πόσο γρήγορα γίνεται η φορητότητα αν πας σε κατάστημα; Επίσης, για το simply cu, στην αναλυτική ανάρτηση που έκανε ο op, δεν βλέπω να αναγράφει ημερομηνία λήξης προσφοράς. Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα ισχύει;
s1mplement Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, stark είπε Ρώτησα κι εγώ γι αυτό. Μου απάντησαν το παρακάτω. Δεν ξέρω αν μου είπαν πατάτα. Απλά αναφέρω τι μου είπαν 7 λεπτά πριν, wasd είπε Καλημέρα. Έχω cu και προσπαθώ να αποφασίσω αν μπορώ να κάνω φορητότητα σε whats up και μετά πάλι πίσω για να φανεί ως φορητότητα στην προσφορά. Σκέφτομαι όμως οτι θα καθυστερήσει η ενεργοποίηση στην cosmote και θα χάσω την προσφορά. Γνωρίζει κάποιος πόσο γρήγορα γίνεται η φορητότητα αν πας σε κατάστημα; Επίσης, για το simply cu, στην αναλυτική ανάρτηση που έκανε ο op, δεν βλέπω να αναγράφει ημερομηνία λήξης προσφοράς. Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα ισχύει; Τώρα δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλά έχει μοιραστεί μαζί μας ένα screenshot από πάνω ένας συναδελφος και εκεί το support λέει για 27/11 - 01/12 κάτω από τις πληροφοριες προσφοράς 1
stark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 5 minutes ago, s1mplement said: Τώρα δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλά έχει μοιραστεί μαζί μας ένα screenshot από πάνω ένας συναδελφος και εκεί το support λέει για 27/11 - 01/12 κάτω από τις πληροφοριες προσφοράς Όντως έτσι έγραψαν σε μένα. Πάντως αυτή την ημερομηνία λήξης δεν την έχω δει πουθενά αλλού, αλλά επειδή είμαι από το κινητό δεν έχω ψάξει ιδιαιτέρως. Παίζει να αναφέρεται και σε κανένα δελτίο τύπου, κλπ.
redbullboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Semper_Paratus είπε Προφανώς θεωρούν ότι το αγοράζει κάποιος για το παιδί του ή έτσι το πλασάρουν. Δεν λέει κάπου ότι η προσφορά ισχύει μόνο για παιδιά. Εξ ορισμού, όλοι είμαστε κάποιου παιδιά! Δεν γράφει πουθενά ανήλικα ή κάτι τέτοιο. Έτοιμος κι εγώ, είχε μπουκωσει το site στο upload των φωτογραφιών, πήρε καμία 15αρια retry και 10 λεπτά περίπου. 1
tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Ο πεθερός μου είναι παιδί 7+0 ετών. Δε νομίζω να υπάρχει θέμα. 2 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα