link67 Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 μμ 18 λεπτά πριν, zio10 είπε Κωδικός roblox, δεν το ξέρω το παιχνίδι και δεν έχω σκοπό και να το μάθω RE-A9TP-FRR7-FN7A-YJF4 Η κόρη μου κι εγώ σε ευχαριστούμε πολύ! 1 1
alexx Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Καλησπέρα, αν έχει κάποιος κωδικό για roblox και δεν τον χρειάζεται ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
webnavigator Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Κωδικός roblox RE-9BND-T73W-4H7N-99K3 1
vdeseris Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ 52 λεπτά πριν, webnavigator είπε Κωδικός roblox RE-9BND-T73W-4H7N-99K3 Η κόρη μου κι εγώ σε ευχαριστούμε πολύ!
giannis123 Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Αν μπορει καποιος να μου στειλει εναν κωδικο με PM θα το εκτιμουσα...τα παιδια μου δηλαδη 😀
IoannisSM Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Αν υπαρχει κωδικος roblox που δεν σας χρειαζεται, ας μου στειλει ενα pm...
Skywalker21 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα παιδιά, Μία ερώτηση παρατήρηση γιατί τώρα το πήρα χαμπάρι που μου ήρθε και μήνυμα. Έχοντας αυτό το πρόγραμμα σου δίνει και 10gb επιπλέον κάθε μήνα άμα έχεις και σταθερή vodafone? Εγώ έχω. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα και τώρα που κοιτάω και αναλυτικά μου είχε ξανά έρθει ξανα πριν ένα μήνα, "MOΛIΣ EΛABEΣ 10GB AΠO TH ΣYNΔYAΣTIKH ΠPOΣΦOPA KAPTOKINHTHΣ - ΣTAΘEPHΣ." Στην εφαρμογή δεν τα εμφανίζει καλά αλλά φαίνεται να είναι το τελευταίο. Και φαίνεται να κάνει και rollover. Μου έχει ημερομηνία ληξης 15.02.25 και για τα 20GB. Απλά το γράφω επειδή μόλις το παρατήρησα και δεν είχα κάποια ενημέρωση από κάπου δεν μου το είχε πει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα