zio10 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:30 μμ 11 ώρες πριν, bebius είπε Είμαι ο μόνος που δεν έχω παραλάβει την Roblox; Στις 16/12 παρέλαβα το πακέτο με τα υπόλοιπα. Σε αρχικό email μου απάντησαν ότι η δωροκάρτα έχει αποστολή με το τάδε voucher, το οποίο όμως αντιστοιχεί στο παλιό πακέτο. Περιμένω νέα απάντηση. Ούτε εγώ έχω παραλάβει, αν έρθει ήρθε δεν θα τη χρησιμοποιήσω έτσι κι αλλιώς.
andreasomagiras Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Αν κάποιος δε θα κάνει χρήση της κάρτας roblox, έχω την κόρη μου για να μην πάει χαμένη. 😜
vdeseris Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 μμ 1 ώρα πριν, andreasomagiras είπε Αν κάποιος δε θα κάνει χρήση της κάρτας roblox, έχω την κόρη μου για να μην πάει χαμένη. 😜 Χαχαχα και γω τα ίδια. Με έχει ζαλίσει πότε θα έρθει η κάρτα 1
alexx Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:39 πμ Καλημέρα, αν κάποιος δεν την χρειάζεται και την έχει για πέταμα ας μου την στείλει. Μια χρειάζομαι για την ανηψιά μου. Ευχαριστώ.
motoboots Δημοσ. Παρασκευή στις 12:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:27 μμ Για Roblox στείλτε προσωπικό μήνυμα.
captaintzim Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:31 πμ Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και σε μένα για το Roblox...
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 πμ 8 λεπτά πριν, captaintzim είπε Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και σε μένα για το Roblox... Είναι πολλές αργίες. Δεν σε ξέχασαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα