s1mplement Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, malias4 είπε Kαλημερα και καλα Χριστουγεννα, σε οποιο εκανε redeem την καρτα roblox του δουλευει? την εξησε ο γιος μου κ δεν ξερω αν κατα λαθοσ εφαγε ενα δυο ψηφια αριθμουσ στην αρχη. Οποιος το εκανε ποσα ψηφια εχει συνολο η καρτα ? και τι θελει αναμεσα ? κενα την παυλα η τιποτα ? εμενα ειναι ετσι ΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ παντως μου λεει invalid code Απο οτι ειδα στο ιντερνετ εχει απο 12 εως 16 ψηφια. Δες μηπως μπερδευεις γραμματα με αριθμους πχ 0 και O. Μετα εχουν και support αυτοι https://www.roblox.com/support, δες μηπως αυτοι μπορουν να σου βοηθησουν Εχω καρτα αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα πιστευω θα δουλεψει μια χαρα
alexx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Αυτή η κάρτα που χρησιμοποιείται; Τι μπορούμε να πάρουμε;
nek4d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, alexx said: Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Αυτή η κάρτα που χρησιμοποιείται; Τι μπορούμε να πάρουμε; Παιχνιδι ειναι, παιδικο, για πολλες πλατφορμες, https://www.roblox.com/ 1
malias4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, s1mplement είπε Απο οτι ειδα στο ιντερνετ εχει απο 12 εως 16 ψηφια. Δες μηπως μπερδευεις γραμματα με αριθμους πχ 0 και O. Μετα εχουν και support αυτοι https://www.roblox.com/support, δες μηπως αυτοι μπορουν να σου βοηθησουν Εχω καρτα αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα πιστευω θα δουλεψει μια χαρα Οχι το βαλα 100 φορες το πιο ποθανο ειναι να εχει φυγει καποιο ψηφιο με το ξυσιμο κατα λαθος . Κριμα τσαμπα η χαρα . Μιλησα με support αλλα δεν νομιζω
GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, malias4 είπε Οχι το βαλα 100 φορες το πιο ποθανο ειναι να εχει φυγει καποιο ψηφιο με το ξυσιμο κατα λαθος . Κριμα τσαμπα η χαρα . Μιλησα με support αλλα δεν νομιζω Υπάρχει ΛΥΣΗ!! Την δικιά μου κάρτα Roblox την έκανα δώρο σε ενα 12χρονο παιδί αλλά επειδή επέμενε να του πω τον αριθμό τηλεφωνικά γιατί βιαζόταν να χαρεί το δώρο, έκανα μαμακια στο ξύσιμο και χάθηκαν 2 ψηφία. Όσο και να παίξαμε με τα ψηφία άκρη δεν βρέθηκε. Πήρε λοιπόν το παιδί το support kai του είπαν τα ψηφία που μπήκαν. Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν μου είπε αλλά τον αριθμό τον βρήκε!! 8 ώρες πριν, malias4 είπε Οχι το βαλα 100 φορες το πιο ποθανο ειναι να εχει φυγει καποιο ψηφιο με το ξυσιμο κατα λαθος . Κριμα τσαμπα η χαρα . Μιλησα με support αλλα δεν νομιζω Άσχετο. Είσαι Ηρακλειώτης? 1
malias4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει ΛΥΣΗ!! Την δικιά μου κάρτα Roblox την έκανα δώρο σε ενα 12χρονο παιδί αλλά επειδή επέμενε να του πω τον αριθμό τηλεφωνικά γιατί βιαζόταν να χαρεί το δώρο, έκανα μαμακια στο ξύσιμο και χάθηκαν 2 ψηφία. Όσο και να παίξαμε με τα ψηφία άκρη δεν βρέθηκε. Πήρε λοιπόν το παιδί το support kai του είπαν τα ψηφία που μπήκαν. Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν μου είπε αλλά τον αριθμό τον βρήκε!! Άσχετο. Είσαι Ηρακλειώτης? Ευχαριστω φιλε για την πληροφορια, πηρε τηλεφωνο καπου η μιλησε με το τσατ; Εγω μιλαω μαζι τους ακομα με μεηλ μπας κ βγαλω ακρη. Βεβαια αγορασα μια καρτα κρυφα κ την εκανα redeem εγω γιατι στεναχωρηθηκε ο γιος μου οτι κ καλα εκανε βλακεια κ χαλασε την αλλη αλλα ελπιζω να με βοηθησουν . Οχι απο ηρακλειο αλλα κρητικος ειμαι ναι !
GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, malias4 είπε Ευχαριστω φιλε για την πληροφορια, πηρε τηλεφωνο καπου η μιλησε με το τσατ; Εγω μιλαω μαζι τους ακομα με μεηλ μπας κ βγαλω ακρη. Βεβαια αγορασα μια καρτα κρυφα κ την εκανα redeem εγω γιατι στεναχωρηθηκε ο γιος μου οτι κ καλα εκανε βλακεια κ χαλασε την αλλη αλλα ελπιζω να με βοηθησουν . Οχι απο ηρακλειο αλλα κρητικος ειμαι ναι ! Δεν ξέρω γιατί το παιδί μόνο του το κανόνισε αλλά θα ρωτήσω και θα σου γράψω στο φόρουμ. 1
p8denu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μήπως γνωρίζει κανείς οι κάρτες από τα φροντιστήρια πως δουλεύουν; Πρέπει να έχει την κάρτα μαζί σου όταν πας στο φροντιστήριο;
alexx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Επιτέλους μολις ήρθε μνμ οτι εγκρίθηκε η φορητότητα (18.12 η αίτηση) και την επόμενη εργάσιμη (Αύριο λογικά) θα γίνει η αλλαγή. Άντε να δούμε. 1
stark Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Ενημερωτικά, μηνύματα όπως το παρακάτω τα αγνοούμε. Το πακέτο είναι προπληρωμένο, λήγει και ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. 4 2
bebius Δημοσ. Πέμπτη στις 06:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:51 πμ Είμαι ο μόνος που δεν έχω παραλάβει την Roblox; Στις 16/12 παρέλαβα το πακέτο με τα υπόλοιπα. Σε αρχικό email μου απάντησαν ότι η δωροκάρτα έχει αποστολή με το τάδε voucher, το οποίο όμως αντιστοιχεί στο παλιό πακέτο. Περιμένω νέα απάντηση.
zape Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 πμ ούτε εγώ έχω παραλάβει την roblox, το πακέτο έχει ενεργοποιηθεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου.
stark Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ Σήμερα πήγε courier στο πατρικό μου, από Vodafone μου είπαν, 99,9% είναι οι κάρτες Roblox
alexx Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Καλησπέρα και και καλή χρονιά. Ούτε εγώ παρέλαβα την κάρτα . Στο τσατ μου είπαν αυτή η την άλλη βδομάδα.
atabertass Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ,σήμερα μου ήρθαν και οι δύο κάρτες Roblox ,χωρίς ενημέρωση .Οπότε υπομονή και θα έρθουν σε όλους λογικά . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα