Holden1974 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vdeseris είπε Έχετε μιλήσει με chat? Έχετε καθόλου υπόλοιπο κάρτας; (€) Ίδια περίπτωση! Το ενεργοποίησα πριν μια ώρα, δέχομαι κλήσεις αλλά δεν έχω καθόλου υπόλοιπο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε; Μήπως απλά θέλει χρόνο; 1
PedroG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, Holden1974 είπε Ίδια περίπτωση! Το ενεργοποίησα πριν μια ώρα, δέχομαι κλήσεις αλλά δεν έχω καθόλου υπόλοιπο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε; Μήπως απλά θέλει χρόνο; σταιδια εκριβως και εγω πηγα σε καταστημα της εταιρειας μου δωσανε αριθμο τηλεφωνικης εποικοινωνιας με τα κεντρικα
astrea966 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, Holden1974 είπε Ίδια περίπτωση! Το ενεργοποίησα πριν μια ώρα, δέχομαι κλήσεις αλλά δεν έχω καθόλου υπόλοιπο. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνουμε; Μήπως απλά θέλει χρόνο; εμενα μπηκαν οι παροχες εντος μιας ωρας.υπολοιπο στο λογαριασμο μηδεν. στον γιο μου οι παροχες μπηκαν την επομενη μερα και εχει και ενα υπολοιπο 2 κατι ευρω νομιζω
alexx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 11:44 ΠΜ, Holden1974 είπε Παρέλαβα και το αίτημα φορητότητας "είναι σε διαδικασία έγκρισης" από την Τετάρτη. Καλησπέρα, είχες καμία εξέλιξη ως τώρα? Είμαι στο ίδιο στάδιο αλλά δεν βλέπω φώς!!!!
PedroG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δεν εξυπηρετουν απο τα καταστηματα με το προσχημα οτι δεν αγοραστηκαν απο το φυσικο καταστημα στελνουν σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση !!! Καλη ευκολια σε ολους ειμαστς 5 μερες χωρις τηλεφωνο!!!
Chrisfm94 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Just now, PedroG said: Δεν εξυπηρετουν απο τα καταστηματα με το προσχημα οτι δεν αγοραστηκαν απο το φυσικο καταστημα στελνουν σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση !!! Καλη ευκολια σε ολους ειμαστς 5 μερες χωρις τηλεφωνο!!! Δυστυχως με το δικιο τους. Δε θα παρει τιποτα κανενα καταστημα απο εμενα, εσενα, κλπ που το καναμε απο το ιντερνετ. Μαλακια, αλλα...
#Nik# Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μιλήστε με το cu chat,ενεργοποιήθηκε κ εμένα σήμερα κατά τις 11 και μέχρι τώρα δεν είχα τα πακέτα με το που μίλησα ενώ μου είπαν εντός της ημέρας σε 10λεπτα τα ειχα 2
parapasara Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Εχω μιλήσει τρεις φορές στο τσατ. Αυτήν την στιγμή ξανά προσπάθησα και δεν με αφήνει να μπω. Ενώ στην επιλογή για τηλέφωνο ή μαιλ μπαίνει κανονικά.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, PedroG είπε Δεν εξυπηρετουν απο τα καταστηματα με το προσχημα οτι δεν αγοραστηκαν απο το φυσικο καταστημα στελνουν σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση !!! Καλη ευκολια σε ολους ειμαστς 5 μερες χωρις τηλεφωνο!!! Λογικό είναι. Αφού δεν θα εισπράξουν μια...
gpapadakis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, #Nik# said: Μιλήστε με το cu chat,ενεργοποιήθηκε κ εμένα σήμερα κατά τις 11 και μέχρι τώρα δεν είχα τα πακέτα με το που μίλησα ενώ μου είπαν εντός της ημέρας σε 10λεπτα τα ειχα Ίδια περίπτωση. Μίλησα στο chat και μου τα έβαλε σε 5 λεπτά.. 1
Asvos21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stark είπε Μιλήσατε στο live chat της Vodafone; Μίλησα με το τσατ και μου λέει να μιλήσω με την apple γιατί δεν είναι δική τους υπηρεσία και ότι θα έπρεπε να έχω υπόλοιπο στο λογαριασμό. Τους λέω για αυτό το λόγο πλήρωσα 75€ για ένα χρόνο για να μην βάζω κάρτες, ναι μου λέει αλλά είναι απαραίτητο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από Asvos21
gianso Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, stark said: Μιλήσατε στο live chat της Vodafone; Ναι είπαν ότι έχουν ακόμα θέμα και το δουλεύουν οι μηχανικοί τους. 5 hours ago, vdeseris said: Έχετε μιλήσει με chat? Έχετε καθόλου υπόλοιπο κάρτας; (€) Έχω σύνδεση.
andreasomagiras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 3:34 ΜΜ, parapasara είπε Σε εμένα πάλι έχουν έρθει οι 2 sim εδώ και 8 ημέρες και ακόμη ούτε sms ούτε τπτ για τις φορητότητες. Έχω επικοινωνήσει 2 φορές στο τσατ και μου είπαν θα σας καλέσουν εντός 24 ωρών. Έχουν περάσει μέρες από τότε. Και χάλασα και έξτρα χρήματα για να βάλω πακέτο σε ένα από τα δύο νούμερα. Αλλά οκ πάει στο καλό. Το θέμα που με νευριάζει είναι ότι δεν μου απαντάνε για το πότε θα γίνει. Να ξέρω να προγραμματιστώ, γιατί το να μείνουμε χωρίς τηλ για κάμποσες ώρες σαν σενάριο δεν είναι και ότι καλύτερο…. Στο άλλο πρόγραμμα cu, με 13€ για 9 μήνες unlimited, έχω την κάρτα από 28 Νοεμβρίου και ακόμα περιμένω να γίνει η φορητότητα, μίλησα 2 ή 3 φορές μέσα chat και ια με καλούσαν σε 24 ώρες (μήπως είπαν μέρες;), αύριο ξανά δοκιμή να επικοινωνήσω και βλέπουμε...
PedroG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 μιλησα με chat μου ειπαν απο την Δευτερα που ενεργοποιηθηκε την Παρασκευη ηδη εβαλα την καρτα...οτι εντος της ημερας θα ενεργοποιηθουν και τα δεδομενα και λεπτα ομιλιας δεν χρειαζεται να κανω κατι επιπλεον εγω εδωσα απλα τα 2 νουμερα μου
malias4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Kαλημερα και καλα Χριστουγεννα, σε οποιο εκανε redeem την καρτα roblox του δουλευει? την εξησε ο γιος μου κ δεν ξερω αν κατα λαθοσ εφαγε ενα δυο ψηφια αριθμουσ στην αρχη. Οποιος το εκανε ποσα ψηφια εχει συνολο η καρτα ? και τι θελει αναμεσα ? κενα την παυλα η τιποτα ? εμενα ειναι ετσι ΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ παντως μου λεει invalid code Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από malias4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα