Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ενεργοποιήθηκε το πακέτο και έκανα την πρώτη κλήση!

Σε εσάς που έστειλε sms η Vodafone για παράδοση της δωροκάρτας ROBLOX σε δεύτερο χρόνο για 27/12 όπως έστειλαν σε εμένα σας έχει έρθει tracking number από Courier?? γιατί εμένα δεν ήρθε τπτ.

Επίσης παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το WiFi Calling που δούλευε στην Cosmote δεν μου το εμφανίζει καν σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις SIM μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει?

Επεξ/σία από BeSt_
  • Απαντ. 559
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BeSt_ είπε

Μόλις ενεργοποιήθηκε το πακέτο και έκανα την πρώτη κλήση!

Σε εσάς που έστειλε sms η Vodafone για παράδοση της δωροκάρτας ROBLOX σε δεύτερο χρόνο για 27/12 παράδοση όπως έστειλαν σε εμένα σας έχει έρθει tracking number από Courier?? γιατί εμένα δεν ήρθε τπτ.

Επίσης παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το WiFi Calling που δούλευε στην Cosmote δεν μου το εμφανίζει καν σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις SIM μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει?

Σε μένα έπαιξε κανονικά. Απλά το άνοιξα στις ρυθμίσεις. Μίλα με το τσατ τους. 

έφτιαξε και το θέμα με το iMessage πριν λίγο 

• Like 1
Δημοσ.
On 21/12/2024 at 09:39, vdeseris said:

Απαντάω στον εαυτό μου 😂

τσάμπα έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και έχασα όλους τους κωδικούς WiFi. Πάλι δεν παίζει. Με nova και COSMOTE έπαιζε μια χαρά τόσα χρόνια 

Και η απάντηση της Vodafone στο chat:

Υπάρχει όντως σε εξέλιξη ένα γενικό πρόβλημα με την υπηρεσία iMessage & FaceTime όπου επηρεάζει μεγάλη μερίδα κατόχων iPhone απο εχθές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.
Γνωρίζουμε για το θέμα και είμαστε σε επικοινωνία με την Apple έτσι ώστε να λύσουμε το συντομότερο το θέμα.

θα λάβετε SMS όταν θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα.

Και εγώ έχω θέμα εδώ και 3 μέρες και δε βλέπω κάποια αλλαγή σήμερα το πρωί (δοκίμασα όλα τα βήματα που προτείνονται και δεν επιλύθηκε).

Δημοσ.
Στις 20/12/2024 στις 7:55 ΜΜ, stark είπε

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω και ξεκίνα με τα όσα εχουμε γράψει. 

Νούμερο σελίδα παρακάλω πολύ; Έχω χάσει την συγκέντρωση μου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vdeseris είπε

Σε μένα έπαιξε κανονικά. Απλά το άνοιξα στις ρυθμίσεις. Μίλα με το τσατ τους. 

έφτιαξε και το θέμα με το iMessage πριν λίγο 

Έκανες κάτι συγκεκριμένο και φτιάχτηκε γιατί σε εμένα ακόμα δεν λειτουργεί 

Δημοσ.

Σε εμένα πάλι έχουν έρθει οι 2 sim εδώ και 8 ημέρες και ακόμη ούτε sms ούτε τπτ για τις φορητότητες. Έχω επικοινωνήσει 2 φορές στο τσατ και μου είπαν θα σας καλέσουν εντός 24 ωρών. Έχουν περάσει μέρες από τότε. Και χάλασα και έξτρα χρήματα για να βάλω πακέτο σε ένα από τα δύο νούμερα. Αλλά οκ πάει στο καλό. Το θέμα που με νευριάζει είναι ότι δεν μου απαντάνε για το πότε θα γίνει. Να ξέρω να προγραμματιστώ, γιατί το να μείνουμε χωρίς τηλ για κάμποσες ώρες σαν σενάριο δεν είναι και ότι καλύτερο….

Δημοσ.

Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν τα GB μένουν στον επόμενο μήνα αν δεν τα ξοδέψεις? καλά θα ήταν αλλά χλομό ε?😄

Δημοσ.
17 ώρες πριν, parapasara είπε

Σε εμένα πάλι έχουν έρθει οι 2 sim εδώ και 8 ημέρες και ακόμη ούτε sms ούτε τπτ για τις φορητότητες. Έχω επικοινωνήσει 2 φορές στο τσατ και μου είπαν θα σας καλέσουν εντός 24 ωρών. Έχουν περάσει μέρες από τότε. Και χάλασα και έξτρα χρήματα για να βάλω πακέτο σε ένα από τα δύο νούμερα. Αλλά οκ πάει στο καλό. Το θέμα που με νευριάζει είναι ότι δεν μου απαντάνε για το πότε θα γίνει. Να ξέρω να προγραμματιστώ, γιατί το να μείνουμε χωρίς τηλ για κάμποσες ώρες σαν σενάριο δεν είναι και ότι καλύτερο….

Σου ήρθαν πακετάκια με sim που γράφει άλλο νούμερο πάνω;

Δημοσ.

μπορω να δεχτω τηλεφωνα εχει ενεργοποιηθει απο την Παρασκευη σημερα δεν ειναι εφικτο να καλεσω ομως ακομη!! Μπορει υπαλληλος της Vodafone καταστημα να βοηθησει?

Δημοσ.
22 hours ago, Asvos21 said:

Έκανες κάτι συγκεκριμένο και φτιάχτηκε γιατί σε εμένα ακόμα δεν λειτουργεί 

Και εμένα ακόμα δεν λειτουργεί ...

Δημοσ.
59 minutes ago, PedroG said:

μπορω να δεχτω τηλεφωνα εχει ενεργοποιηθει απο την Παρασκευη σημερα δεν ειναι εφικτο να καλεσω ομως ακομη!! Μπορει υπαλληλος της Vodafone καταστημα να βοηθησει?

5 minutes ago, gianso said:

Μιλήσατε στο live chat της Vodafone;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gianso είπε

Έχετε μιλήσει με chat? Έχετε καθόλου υπόλοιπο κάρτας; (€)

Δημοσ.
2 hours ago, souxoumouxou said:

Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς αν οι δωροεπιταγες Samsung μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα προϊόντα εκτος από κινητά;

Γράφει πάνω ότι είναι για αγορά 5G Smartphone Galaxy από κατάστημα Vodafone. Πολύ χλωμό να μπορούμε να πάρουμε και κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kont είπε

Σου ήρθαν πακετάκια με sim που γράφει άλλο νούμερο πάνω;

Όχι. Ήρθανε σκέτες sim χωρίς να είναι σε πακέτο. και δε γράφει κάποιο άλλο νούμερο επάνω. Λέει μάλιστα και φορητότητα

Επεξ/σία από parapasara

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...