stark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 26 minutes ago, leonidas1269 said: 33 σελιδες με παρα πολλα παραπονα,καθυστερησεις,δυσκολιες ειδικα για καποιον που εκανε φορητοτητα και δεν πηγε κατευθειαν σε καινουργιο αριθμο...συγνωμη αλλα για μενα αυτο δεν λεγεται προσφορα...Δεν νομιζω οτι αξιζει..(προσωπικα το ειχα αναφερει απο την αρχη,οτι αν καποιος θελει φορητοτητα και οχι καινουργιο αριθμο θα μπλεξει και ορεξη και χρονο να εχει γιατι θα ταλαιπωρηθει...).Το μονο που αξιζε σαν προσφορα ηταν να πας σε καταστημα να παρεις καινουργιο αριθμο να παρεις κατευθειαν το τσαντακι δωρο με ολες τις προσφορες μεσα και να ξενοιασεις..Μαλιστα off the record αυτο ακριβως με κατευθηνε να κανω και μια υπαλληλος της vodafone για να μην μπλεξω. Μαλλον πρεπει να δημιουργηθει και να προωθηθει το topic σε νεο με θεμα Παραπονα-Ταλαιπωρια πελατη ,παρα να μενει εδω... Καλά δεν είναι και τόσο μαύρα τα πράγματα. 9 στα 10 περιπτώσεις τα προβλήματα λύθηκαν με μια αναφορά στο live chat, όπου είναι αρκετά εξυπηρετικοί (απρόσμενα κατ' εμέ / δεν τους είχα και σε μεγάλη υπόληψη). Τα θέματα που έχουν κάποιοι με iPhone δεν έχουν σχέση με την προσφορά. Θα τα είχαν σε κάθε περίπτωση φορητότητας στην Voda άσχετα με το πακέτο. Σε κάποιους καθυστέρησε και η Cosmote ή η Nova. Τα παράπονα για την καθυστέρηση της Roblox (σε κάποιες περιπτώσεις) είναι αστεία. Δε νομίζω ότι πήρε κανείς την προσφορά με βασικό λόγο αυτή την κάρτα. 3 SIM ενεργοποίησα, παρεμπιπτόντως, όχι μια. Και για τις τρεις μπήκα στο chat και όλα έφτιαξαν σε λιγότερο από μια ώρα. 58 minutes ago, Holden1974 said: Παρέλαβα και το αίτημα φορητότητας "είναι σε διαδικασία έγκρισης" από την Τετάρτη. Δοκίμασες να πάρεις τον τρέχοντα πάροχό σου να δεις τι βλέπουν κι αυτοί και αν μπορούν να κάνουν κάτι (αν και λόγω Σ/Κ, πιο δύσκολα); Λογικά Δευτέρα θα είσαι ΟΚ. 3
LeniaSkyO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, stark είπε Καλά δεν είναι και τόσο μαύρα τα πράγματα. 9 στα 10 περιπτώσεις τα προβλήματα λύθηκαν με μια αναφορά στο live chat, όπου είναι αρκετά εξυπηρετικοί (απρόσμενα κατ' εμέ / δεν τους είχα και σε μεγάλη υπόληψη). Τα θέματα που έχουν κάποιοι με iPhone δεν έχουν σχέση με την προσφορά. Θα τα είχαν σε κάθε περίπτωση φορητότητας στην Voda άσχετα με το πακέτο. Σε κάποιους καθυστέρησε και η Cosmote ή η Nova. Τα παράπονα για την καθυστέρηση της Roblox (σε κάποιες περιπτώσεις) είναι αστεία. Δε νομίζω ότι πήρε κανείς την προσφορά με βασικό λόγο αυτή την κάρτα. 3 SIM ενεργοποίησα, παρεμπιπτόντως, όχι μια. Και για τις τρεις μπήκα στο chat και όλα έφτιαξαν σε λιγότερο από μια ώρα. Δοκίμασες να πάρεις τον τρέχοντα πάροχό σου να δεις τι βλέπουν κι αυτοί και αν μπορούν να κάνουν κάτι (αν και λόγω Σ/Κ, πιο δύσκολα); Λογικά Δευτέρα θα είσαι ΟΚ. η δική μου εμπειρία διαφορετική, και για τις δυο σιμ που παρήγγειλα. Εχω βαρεθεί να μιλάω στο τσατ και να στέλνω ιμειλ χωρίς λύσεις. Η μία από τις δύο ακόμη δεν έχει παροχές. Έχω χάσει το μέτρημα με πόσους έχω μιλήσει. ΓΙΑΤΙ πρεπει να τους κηνυγάω ρε φίλε για να λύσουν δικό τους πρόβλημα π το εχω χιλίοαναφέρει???? Η μάνα μου είναι 20 μέρες χωρίς κινητό γιατί ο βλάκας πήγα και έκοψα την παλιά της σύνδεση μιας π μας είχαν πει 2 εργάσιμες... Αν ρωτήσεις αυτην, κατάμαυρα ειναι τα πράγματα.
BeSt_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LeniaSkyO είπε η δική μου εμπειρία διαφορετική, και για τις δυο σιμ που παρήγγειλα. Εχω βαρεθεί να μιλάω στο τσατ και να στέλνω ιμειλ χωρίς λύσεις. Η μία από τις δύο ακόμη δεν έχει παροχές. Έχω χάσει το μέτρημα με πόσους έχω μιλήσει. ΓΙΑΤΙ πρεπει να τους κηνυγάω ρε φίλε για να λύσουν δικό τους πρόβλημα π το εχω χιλίοαναφέρει???? Η μάνα μου είναι 20 μέρες χωρίς κινητό γιατί ο βλάκας πήγα και έκοψα την παλιά της σύνδεση μιας π μας είχαν πει 2 εργάσιμες... Αν ρωτήσεις αυτην, κατάμαυρα ειναι τα πράγματα. Πραγματικά αν ήξερα ότι θα ταλαιπωρηθώ τόσο δεν θα έμπαινα στην διαδικασία αγοράς του πακέτου και ας είναι τόσο δελεαστικό. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
stark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, LeniaSkyO said: η δική μου εμπειρία διαφορετική, και για τις δυο σιμ που παρήγγειλα. Εχω βαρεθεί να μιλάω στο τσατ και να στέλνω ιμειλ χωρίς λύσεις. Η μία από τις δύο ακόμη δεν έχει παροχές. Έχω χάσει το μέτρημα με πόσους έχω μιλήσει. ΓΙΑΤΙ πρεπει να τους κηνυγάω ρε φίλε για να λύσουν δικό τους πρόβλημα π το εχω χιλίοαναφέρει???? Η μάνα μου είναι 20 μέρες χωρίς κινητό γιατί ο βλάκας πήγα και έκοψα την παλιά της σύνδεση μιας π μας είχαν πει 2 εργάσιμες... Αν ρωτήσεις αυτην, κατάμαυρα ειναι τα πράγματα. Προφανώς κάποιοι έχουν μπλέξει και ταλαιπωρηθεί. Δεν το αμφισβητώ. Απλά στις περισσότερες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν τουλάχιστον εδώ μέσα, κάποια πράγματα λύθηκαν άμεσα μέσω του chat. Λυπάμαι για την περίπτωση της μητέρας σου, είναι τραγικό και απαράδεκτο να ταλαιπωρούνται μεγάλοι άνθρωποι. Για ποιο λόγο όμως έκανες διακοπή της παλιάς σου σύνδεσης από μόνος σου; Εννοείται ότι δεν τους εμπιστευόμαστε για τις Χ μέρες που μας λένε. Εμένα πάντως η μητέρα μου ταλαιπωρήθηκε επίσης, αλλά από την άλλη ..μεριά. Από την Cosmote. Ετυχε να την πάρουν για προσφορά ανανέωσης, τους ανέφερε ότι δεν θέλει να ανανεώσει διότι θα φύγει (της είχα πει ότι βρήκα καλή προσφορά από Voda) και τι έκαναν; Της έκαναν τερματισμό της σύνδεσης ! Που σημαίνει ότι για μέρες δεν είχε σύνδεση, και η φορητότα που ζητούσε η Voda μετά έπεφτε στο κενό ! Πρέπει να κάλεσα και 20 φορές μέσα σε λίγες μέρες και τους απείλησα με καταγγελία, ζήτησα τα ηχητικά, κλπ για να βρεθεί ένας άνθρωπος εκεί μέσα (Cosmote) να επανασυνδέσει τη μητέρα μου και να προχωρήσει η φορητότητα. Και σε όλο αυτό, με βοήθησαν πολύ δύο συγκεκριμένοι υπάλληλοι της Voda με υπομονή και συνεχή επικοινωνία, ώστε να γίνει άμεσα η φορητότητα με το που θα γινόταν η επανασύνδεση από την Cosmote. Όπως και έγινε. Τι να πω, εύχομαι να ξεμπλέξετε άμεσα παιδιά. p.s. για αυτή που φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί αλλά δεν έχει παροχές μπες στο live chat και ρώτησε. Και στις 3 δικές μου SIM έτσι έγινε, στην αρχή δεν είχαν παροχές και με μια απλή αναφορά (ονομα, ΑΦΜ και τηλ. νούμερο) στο chat τις ενεργοποίησαν σε λίγη ώρα.
motoboots Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μία στις 3 sim ήρθε μη λειτουργική, δεν την "έβλεπε" κανένα τηλέφωνο. Κρεμάστηκα αφού επρόκειτο για μεταφορά. Πλήρωσα σε κατάστημα 10€ για καινούργια και περιμένω λύση για επιστροφή χρημάτων. Μπ@ρδ@λ@.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, LeniaSkyO είπε η δική μου εμπειρία διαφορετική, και για τις δυο σιμ που παρήγγειλα. Εχω βαρεθεί να μιλάω στο τσατ και να στέλνω ιμειλ χωρίς λύσεις. Η μία από τις δύο ακόμη δεν έχει παροχές. Έχω χάσει το μέτρημα με πόσους έχω μιλήσει. ΓΙΑΤΙ πρεπει να τους κηνυγάω ρε φίλε για να λύσουν δικό τους πρόβλημα π το εχω χιλίοαναφέρει???? Η μάνα μου είναι 20 μέρες χωρίς κινητό γιατί ο βλάκας πήγα και έκοψα την παλιά της σύνδεση μιας π μας είχαν πει 2 εργάσιμες... Αν ρωτήσεις αυτην, κατάμαυρα ειναι τα πράγματα. Για ποιο λόγο έκανες διακοπή?
nimik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις με ενεργοποίησαν ,με πήραν τηλ και σε 5' είχε χαθεί το σήμα της Νόβα ..όλα καλά ,εκτός από το RCS chats setting up ...που δεν έχει να κάνει με το cu
s1mplement Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Πηρα νεα SIM (νεα συνδεση), την παρελαβα χτες και ήταν ολα μέσα στην τσαντα (roblox card κτλ). Δεν ηταν ενεργοποιημενη η προσφορα και μπηκα στο τσατ, μου ζητησαν ονομα και αριθμο ταυτοτητας, ενεργοποιηθηκε η προσφορα σε μιση ωρα. Πηγα επισης σε καταστημα voda και πήρα eSIM με 10 ευρω. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχε στο υπόλoiπο αυτή η sim 20 ευρω. Θα τα εξαργυρωσω σε κουπόνη efood νομιζω Συνολικα πολυ καλή βγήκε η προσφορα.
malias4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα παρελαβα κ εγω μετα απο μερες αλλα το προβλημα ηταν της courier κ οχι απο βοντα. Επελεξα νεο νουμερο γιατη ημουνα σιγουρος οτι θα εχουμε "παρατραγουδα" κ ταλαιπωρια 😁 Μια χαρα ηρθε ολο το πακετο τσαντακι κουπονια κ δωροκαρτα roblox 20€ που ειναι οτι πρεπει για δωρακι Χριστουγιεννιατικο στο γιο μου. Μενει μα την βαλουμε τωρα στο κινητο να δουμε αν ειναι ολα οκ κ αν δουλεψει... Παντως το ολο σετ ειναι πολυ καλο πακετακι.
s1mplement Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, malias4 είπε Καλησπερα παρελαβα κ εγω μετα απο μερες αλλα το προβλημα ηταν της courier κ οχι απο βοντα. Επελεξα νεο νουμερο γιατη ημουνα σιγουρος οτι θα εχουμε "παρατραγουδα" κ ταλαιπωρια 😁 Μια χαρα ηρθε ολο το πακετο τσαντακι κουπονια κ δωροκαρτα roblox 20€ που ειναι οτι πρεπει για δωρακι Χριστουγιεννιατικο στο γιο μου. Μενει μα την βαλουμε τωρα στο κινητο να δουμε αν ειναι ολα οκ κ αν δουλεψει... Παντως το ολο σετ ειναι πολυ καλο πακετακι. Σου προτεινω να κατεβασεις την vodafone CU και να δοκιμασεις να κανεις λογκιν χωρις εγγραφη. αν λαβεις SMS με κωδικο (για λογκιν) μπαινεις στην εφαρμογη για να δεις αν εχεις unlimited calls και τι υπολοιπο εχεις. Αν δεν ειναι unlimited calls σημανει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει η προσφορα και πας στο τσατ της vodafone και ζητας εκπροσωπο. Και εκει σου του ενεργοποιουν. Εγώ εχασα 2 ευρω απο το υπολοιπο επειδη δοκιμασα να καλεσω πριν ενεργοποιηθει η προσφορα. Για αυτο σου λεω να το κανεις ετσι Αν δεν σου ερχεται SMS για λογκιν χωρις εγγραφη πας απευθειας στο τσατ. Εμενα χθες δεν ερχοταν αλλα σημερα το πρωι δουλεψε 1
BeSt_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) όλα καλά τέλος η ταλαιπωρία ήρθε sms για ενεργοποίηση του πακέτου. Στην Ελλάδα είμαστε όμως, αυτό έγινε με υποβοήθηση..... με βύσμα δλδ αλλιώς θα έπαιρνα αλλά 10 τηλέφωνα το μόνο σίγουρο😁. καλό κουράγιο εύχομαι και στους άλλους και να ενεργοποιηθούν άμεσα οι φορητότητες. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
malias4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, s1mplement είπε Σου προτεινω να κατεβασεις την vodafone CU και να δοκιμασεις να κανεις λογκιν χωρις εγγραφη. αν λαβεις SMS με κωδικο (για λογκιν) μπαινεις στην εφαρμογη για να δεις αν εχεις unlimited calls και τι υπολοιπο εχεις. Αν δεν ειναι unlimited calls σημανει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει η προσφορα και πας στο τσατ της vodafone και ζητας εκπροσωπο. Και εκει σου του ενεργοποιουν. Εγώ εχασα 2 ευρω απο το υπολοιπο επειδη δοκιμασα να καλεσω πριν ενεργοποιηθει η προσφορα. Για αυτο σου λεω να το κανεις ετσι Αν δεν σου ερχεται SMS για λογκιν χωρις εγγραφη πας απευθειας στο τσατ. Εμενα χθες δεν ερχοταν αλλα σημερα το πρωι δουλεψε Μπηκα μεσα κ εχω χρηματα αν θυμαμαι καλα 24€ κ πολλα gigabyte αλλα δεν δειχνει καθολου λεπτα η sms κ πηγα στο τσατ κ εκανα οπως ειπες . Μου ειπαν μεχρι το βραδυ θα ειναι ετοιμο !
s1mplement Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, malias4 είπε Μπηκα μεσα κ εχω χρηματα αν θυμαμαι καλα 24€ κ πολλα gigabyte αλλα δεν δειχνει καθολου λεπτα η sms κ πηγα στο τσατ κ εκανα οπως ειπες . Μου ειπαν μεχρι το βραδυ θα ειναι ετοιμο ! Τελεια, εμενα μου το εκαναν σε 20 λεπτα η κατι τετοιο, Εκανα επισης εξαργυρωση του υπολοιπου σε κουπονι efood (εχει αυτην την επιλογη στην εφαρμογη) και εκανα ειδη παραγγελια απο τον σκλαβενιτη, οποτε ακομα πιο φθηνη βγηκε η προσφορα, παντως δεν ξερω απο που μου ηρθαν τα 20 ευρω που ειχα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από s1mplement
malias4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, s1mplement είπε Τελεια, εμενα μου το εκαναν σε 20 λεπτα η κατι τετοιο, Εκανα επισης εξαργυρωση του υπολοιπου σε κουπονι efood (εχει αυτην την επιλογη στην εφαρμογη) και εκανα ειδη παραγγελια απο τον σκλαβενιτη, οποτε ακομα πιο φθηνη βγηκε η προσφορα, παντως δεν ξερω απο που μου ηρθαν τα 20 ευρω που ειχα Εμενα ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει . Μου ειπαν σημερα αλλα δεν το νομιζω ειναι σαββατο αυριο κυριακη. Πιστευω απο δευτερα. Δηλαδη το υπολοιπο που εχει μεσα σε ευρω το αξιοποιουμε κ εκτος απο αγορα πακετα κτλ ; Τελειο !!!
stark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 58 minutes ago, malias4 said: Εμενα ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει . Μου ειπαν σημερα αλλα δεν το νομιζω ειναι σαββατο αυριο κυριακη. Πιστευω απο δευτερα. Δηλαδη το υπολοιπο που εχει μεσα σε ευρω το αξιοποιουμε κ εκτος απο αγορα πακετα κτλ ; Τελειο !!! Ναι, μόλις παρήγγειλα κι εγώ από eFood με κουπόνι που έφτιαξα χρησιμοποιώντας χρήματα από το υπόλοιπό μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα