BeSt_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, NIGHT_68 είπε Βάση των οδηγιών τής ΕΒΔΑΦ πρέπει ο νέος πάροχος νά προωθήσει τό αίτημα εντός μίας ημέρας και ο πάροχος πού φεύγεις νά απαντήσει σε 6 ώρες και περίπτωση αποδοχής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά εντός μιας εργασιμης ημέρας Άρα μας δουλεύουν αν ισχύουν αυτά που λες φίλε μου.
NIGHT_68 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, BeSt_ είπε Άρα μας δουλεύουν αν ισχύουν αυτά που λες φίλε μου. Από τήν σχετική σελίδα https://www.foritotita.gr/?page_id=95 1
Nick64 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Όντως αυτό ισχύει. Όταν καταχωρούνται αιτήσεις και τα στοιχεία είναι σωστά, περνάει ΕΒΔΑΦ. Εκεί ενημερώνεται ο νυν πάροχος ότι υπάρχει αίτημα για φορητότητα και πρέπει είτε να κάνει αντιπροσφορα ή να αποδεχθεί το αίτημα της φορητότητας. Θεωρητικά δεν παίρνει πάνω από 6 ώρες αλλά έχω πετύχει και 7-9 ώρες (Εάν ρίξεις αίτηση μέχρι τις 12 το πρωί περνάει 18:00 ΕΒΔΑΦ) Γενικά αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να πάρετε τη Vodafone να ρωτήσετε που έχει κολλήσει η διαδικασία και μετά στον πάροχο σας για να πείτε ότι έχετε κάνει αίτημα και να το αποδεχθούν. Η Cosmote σχεδόν πάντα αποδέχεται χωρίς καθυστέρηση. Η Nova και η Vodafone το καθυστερούν όσο περισσότερο γίνεται για να κάνουν είτε αντιπροσφορα ή να σας νευριάσουν ή να το ξεχάσετε (το έχω ακούσει και αυτό)
PedroG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά έβαλα τις δύο.καρτες που μου έστειλε η cu αλλά ούτε δέχεται ούτε καλεί πουθενά. Μάλλον πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες 1
BeSt_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nick64 είπε Όντως αυτό ισχύει. Όταν καταχωρούνται αιτήσεις και τα στοιχεία είναι σωστά, περνάει ΕΒΔΑΦ. Εκεί ενημερώνεται ο νυν πάροχος ότι υπάρχει αίτημα για φορητότητα και πρέπει είτε να κάνει αντιπροσφορα ή να αποδεχθεί το αίτημα της φορητότητας. Θεωρητικά δεν παίρνει πάνω από 6 ώρες αλλά έχω πετύχει και 7-9 ώρες (Εάν ρίξεις αίτηση μέχρι τις 12 το πρωί περνάει 18:00 ΕΒΔΑΦ) Γενικά αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να πάρετε τη Vodafone να ρωτήσετε που έχει κολλήσει η διαδικασία και μετά στον πάροχο σας για να πείτε ότι έχετε κάνει αίτημα και να το αποδεχθούν. Η Cosmote σχεδόν πάντα αποδέχεται χωρίς καθυστέρηση. Η Nova και η Vodafone το καθυστερούν όσο περισσότερο γίνεται για να κάνουν είτε αντιπροσφορα ή να σας νευριάσουν ή να το ξεχάσετε (το έχω ακούσει και αυτό) Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Με είπε η κοπέλα ότι στο σύστημα του άλλου παρόχου φαίνεται το αίτημα φορητότητας που έχει σταλεί από την Vodafone, οπότε θα πάω σε κατάστημα της Cosmote το απόγευμα να δω τι συμβαίνει γιατί αργεί η διαδικασία. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_ 1
nimik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήγα στην Νόβα ενημέρωσα την νέα ταυτότητα μετά πήγα στην Voda μου είπαν ότι δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα ,στο τσατ μόλις τώρα είπαν ότι ως την Δευτέρα θα έχει γίνει η φορητότητα κι όλα δείχνουν οκ .... επίσης η κοπέλα στην Voda μου είπε ότι κυρίως με βάση το Αφμ επιβεβαιώνονται και γίνονται οι φορητότητες .. πφφφ άντε να δούμε Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από nimik
PedroG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Πρέπει να περάσω από την νοβα για να ενεργοποιηθεί η σιμ; Έχω στείλει τα πάντα ηλεκτρονικα παιδιά πριν 25 μερες
sleepy_head Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Η αγορά έγινε 30/11, παρέλαβα sim κτλ στις 17/12 και ενεργοποίηση έγινε σήμερα 20/12, παροχές είχα μετά από 2-3 ώρες.
BeSt_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) πήρα τηλέφωνο Cosmote στο τμήμα φορητότητας και η Cosmote λέει φαίνεται από 17/12 η αίτηση αλλά εμείς δεν κάνουμε τπτ είναι ενεργή η φορητότητα στο σύστημα μας, λέει η Vodafone πρέπει να την ενεργοποιήσει και επειδή αργεί τα ρίχνει στην Cosmote. η μία τα ρίχνει στην άλλη το δούλεμα πάει σύννεφο. Μετά με ρώτησε γιατί φεύγω από την Cosmote και άρχισε τις προσφορές μιλούσαμε ένα τέταρτο και προσπαθούσε να με πείσει να μείνω Cosmote. Κάτι για 10ευρα δώρο έλεγε και τα σχετικά. την έριξα τα άκυρα μου και το έκλεισε. Ελπίζω για καλό που τους θέλω να αποδεσμεύσουν τον αριθμό από βδομάδα και να πάει στην Vodafone γιατί θα αρχίσω άλλες συμπεριφορές, η υπομονή μου αρχίζει και εξαντλείται. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
stcp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 32 σελιδες κι ακομα παει... Μακραν η πιο δυνατη προσφορα στη φετινη BF!
stark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, PedroG said: Παιδιά έβαλα τις δύο.καρτες που μου έστειλε η cu αλλά ούτε δέχεται ούτε καλεί πουθενά. Μάλλον πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες 1 hour ago, PedroG said: Πρέπει να περάσω από την νοβα για να ενεργοποιηθεί η σιμ; Έχω στείλει τα πάντα ηλεκτρονικα παιδιά πριν 25 μερες Διάβασε μερικές σελίδες πίσω και ξεκίνα με τα όσα εχουμε γράψει. 1
alexx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, stcp είπε 32 σελιδες κι ακομα παει... Μακραν η πιο δυνατη προσφορα στη φετινη BF! Και του χρόνου θα πάει έτσι όπως το πάνε!!!
vdeseris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Παίδες ξέρουμε γιατί το iMessage έχει κολλήσει στην επαλήθευση και δεν προχωράει; Με την άλλη εταιρία δεν είχα θέμα
stark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, vdeseris said: Παίδες ξέρουμε γιατί το iMessage έχει κολλήσει στην επαλήθευση και δεν προχωράει; Με την άλλη εταιρία δεν είχα θέμα Μήπως έχεις μηδενικό υπόλοιπο; Δες εδω 1
vdeseris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, stark είπε Μήπως έχεις μηδενικό υπόλοιπο; Δες εδω Σε ευχαριστω Νιλς Χόλγκερσον. Μου έβαλαν και εμένα δυο ευρώ και περιμένω να δω αν θα ενεργοποιηθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα