stark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 30 minutes ago, nek4d said: KAΛΩΣ HPΘATE ΣTH BOYΛΓAPIA. ΠEITE ANTIO ΣTIΣ XPEΩΣEIΣ ROAMING ΓIATI MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE TA DATA, TA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI TA SMS ΠPOΣ OΛOYΣ, XΩPIΣ KAMIA EΠIΠΛEON XPEΩΣH ΣTHN E.E., OΠΩΣ AKPIBΩΣ KAI ΣTHN EΛΛAΔA. ΓIA XPEΩΣEIΣ YΠHPEΣIΩN ΠPOΣTIΘEMENHΣ AΞIAΣ KAI ΠΛHPOΦOPIEΣ YΠHPEΣIΩN EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ H' EΦAPMOΓΩN ΠPOEIΔOΠOIHΣHΣ KOINOY ΔEITE EΔΩ: https://bit.ly/Vodafone_roaming. THΛEΦΩNO XΩPIΣ XPEΩΣH ΓIA EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN: +306944402579. APIΘMOΣ EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ ΣTHN E.E.: 112 Στην φιλη μου που πηραμε την καρτα προχθες και σημερα ταξιδεψε Βουλγαρια! Δοκιμαστηκαν τα data και η ομιλια, κομπλε! Ναι, ισχύει αυτό. Το είχα ρωτήσει κι εγώ ! 1
VasiaTrd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα και εγω το τσαντάκι με τη κάρτα και τα κουπόνια και μου έστειλαν sms οτι μου έστειλα και τη κάρτα roblox.
p8denu Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δευτέρα πρωί ήρθε το τσαντάκι χωρίς τη έξτρα sim και Roblox. Τρίτη πρωί ενεργοποίησα την κάρτα και ήρθε μήνυμα ότι θα μου στείλουν την Roblox. Τέταρτη μεσημέρι ήρθε μήνυμα ότι καταχωρήθηκε η φορητότητα στη Vodafone επιτυχώς. έχω μιλήσει με το chat και μου έχουν πει 2 φορές ότι θα με πάρουν τηλέφωνο αλλά ούτε τηλέφωνο με πήραν ούτε σήμα έχω Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από p8denu
messacc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Και μένα μια βδομάδα τώρα που παρέλαβα τη SIM και με πάνε από παράταση σε παράταση και δε γίνεται τίποτα.
ep1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, messacc είπε Και μένα μια βδομάδα τώρα που παρέλαβα τη SIM και με πάνε από παράταση σε παράταση και δε γίνεται τίποτα. Βάση νόμου ο προηγούμενος πάροχος πρέπει να αφήσει την γραμμή σε 24ώρες. Ζορίστηκαν πολύ όμως και δεν την αφήνουν αν δεν κάνουν την αντιπροσφορά τους. Και οι γονείς μου που τους πήρα 2,ακόμα περιμένουν.
vsk Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, ep1 είπε Βάση νόμου ο προηγούμενος πάροχος πρέπει να αφήσει την γραμμή σε 24ώρες. Ζορίστηκαν πολύ όμως και δεν την αφήνουν αν δεν κάνουν την αντιπροσφορά τους. Βασικά, αυτό που ανέφερες φταίει. Άλλο η κατάθεση του αιτήματος φορητότητας από την Vodafone, κι άλλο η έγκριση της. Για την έγκριση, πρέπει να συμφωνήσει και ο νυν πάροχος. Με είχαν τηλεφωνήσει από την Cosmote για αντιπροσφορά από το 2106297935 και την πρώτη φορά δεν το πρόλαβα. Την δεύτερη φορά μετά από μία ημέρα, το σήκωσα, απέρριψα την αντιπροσφορά και λίγο αργότερα μετά μου ήρθε SMS ότι εγκρίθηκε η φορητότητα.
nimik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Κι εδώ τα ίδια ..από την προηγούμενη Παρασκευή πήρα την σιμ αλλά φορητότητα όχι ..εδώ και 3 μέρες μου λένε σήμερα αύριο κτλ ..
NIGHT_68 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα Προσοχή μετά από 4 ημέρες πού ελαβα το SMS ότι έγινε αίτημα φορητότητας καί δεν ειχα καμία απάντηση σήμερα μίλησα με Vodafone καί μου απάντησαν ότι εχει απορριφθεί τό αιτημα λόγω μη σωστών στοιχείων Στη cosmote όντως είναι πολύ παλιά σύνδεση καί έχει τήν παλιά μου ταυτότητα στην Nova όμως μπορεί νά είναι παλιά σύνδεση αλλά σε πρόσφατη ανανέωση σταθερής έχουν περάσει την νεα ταυτότητα (προσπαθώ να βγάλω άκρη ,) Συμπέρασμα 1ο=νά είναι σωστά τα στοιχεία καί στόν παλιό πάροχο Συμπέρασμα 2ο= αναζητήσετε τις αιτήσεις φορητότητας σε ποίο στάδιο είναι γιατί η δική μου είχε απορριφθεί από τήν πρώτη μέρα καί Δεν με ενημέρωσε κανείς από Vodafon
nimik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, NIGHT_68 είπε Καλησπέρα Προσοχή μετά από 4 ημέρες πού ελαβα το SMS ότι έγινε αίτημα φορητότητας καί δεν ειχα καμία απάντηση σήμερα μίλησα με Vodafone καί μου απάντησαν ότι εχει απορριφθεί τό αιτημα λόγω μη σωστών στοιχείων Στη cosmote όντως είναι πολύ παλιά σύνδεση καί έχει τήν παλιά μου ταυτότητα στην Nova όμως μπορεί νά είναι παλιά σύνδεση αλλά σε πρόσφατη ανανέωση σταθερής έχουν περάσει την νεα ταυτότητα (προσπαθώ να βγάλω άκρη ,) Συμπέρασμα 1ο=νά είναι σωστά τα στοιχεία καί στόν παλιό πάροχο Συμπέρασμα 2ο= αναζητήσετε τις αιτήσεις φορητότητας σε ποίο στάδιο είναι γιατί η δική μου είχε απορριφθεί από τήν πρώτη μέρα καί Δεν με ενημέρωσε κανείς από Vodafon Μάλλον θα μπερδέψουμε τελικά γιατί κι εγώ έχω αλλάξει ταυτότητα πρόσφατα κι η Νόβα έχει την παλιά ..
alexx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Και εγώ έχω πάρει μνμ ότι έγινε η αίτηση φορητότητας πριν 2 μέρες, με πήρε και η κοσμοτε και είπε ότι θα κόβονταν η γραμμή χτες αλλά μέχρι τώρα τίποτα. Στο τσατ της βονταφον με είπαν να περιμένω. Άντε να δούμε.
Chrisfm94 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, nimik said: Μάλλον θα μπερδέψουμε τελικά γιατί κι εγώ έχω αλλάξει ταυτότητα πρόσφατα κι η Νόβα έχει την παλιά .. Πρεπει πρωτα να πας στην Nova να αλλαξεις την ταυτοτητα και μετα να κανεις νεα αιτηση στη Vodafone (αν ισχυει ακομα). To κακο ειναι πως αν εχεις οποιαδηποτε αλλη συνδεση στη Nova θα γινει αναγκαστικα ανανεωση συμβολαιου αν θυμαμαι καλα. Το ιδιο κι εσυ @NIGHT_68.
NIGHT_68 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Πρεπει πρωτα να πας στην Nova να αλλαξεις την ταυτοτητα και μετα να κανεις νεα αιτηση στη Vodafone (αν ισχυει ακομα). To κακο ειναι πως αν εχεις οποιαδηποτε αλλη συνδεση στη Nova θα γινει αναγκαστικα ανανεωση συμβολαιου αν θυμαμαι καλα. Το ιδιο κι εσυ @NIGHT_68. Ανανέωση συμβολαίου;; Δεν νομίζω επειδή αλλάζεις ταυτότητα να σε υποχρεώνει σέ ανανέωση Αλλά επειδή μιλάμε για NOVA ας μήν λέω μεγάλες κουβέντες. θά παω το απόγευμα και στις δύο εταιρείες ,( NOVA, Cosmote) να κάνω τις αλλαγές γιατί δεν έχω την φυσική ταυτότητα μαζί μου
BeSt_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NIGHT_68 είπε Καλησπέρα Προσοχή μετά από 4 εργάσιμες ημέρες πού ελαβα το SMS ότι έγινε αίτημα φορητότητας καί δεν ειχα καμία απάντηση σήμερα μίλησα με Vodafone καί μου απάντησαν ότι εχει απορριφθεί τό αιτημα λόγω μη σωστών στοιχείων Στη cosmote όντως είναι πολύ παλιά σύνδεση καί έχει τήν παλιά μου ταυτότητα στην Nova όμως μπορεί νά είναι παλιά σύνδεση αλλά σε πρόσφατη ανανέωση σταθερής έχουν περάσει την νεα ταυτότητα (προσπαθώ να βγάλω άκρη ,) Συμπέρασμα 1ο=νά είναι σωστά τα στοιχεία καί στόν παλιό πάροχο Συμπέρασμα 2ο= αναζητήσετε τις αιτήσεις φορητότητας σε ποίο στάδιο είναι γιατί η δική μου είχε απορριφθεί από τήν πρώτη μέρα καί Δεν με ενημέρωσε κανείς από Vodafon Έχουν περάσει 4 εργάσιμες ημέρες από την αίτηση φορητότητας και εγώ έχω αλλάξει ταυτότητα αλλά αλλάζει μόνο ο αριθμός όλα τα άλλα στοιχεία είναι ίδια. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Vodafone βλέπουν στο σύστημα ότι είναι ακόμα προς ενέργεια δεν έχει απορριφθεί το αίτημα, με είπαν να περιμένω ως την άλλη βδομάδα λογικά θα έρθει μήνυμα ακόμα και να απορριφθεί από τον άλλον πάροχο (λόγο ταυτότητας) Αν γίνει αυτό πας σε ένα κατάστημα και ενημερώνεις τα στοιχεία της ταυτότητας και ξανακάνεις αίτηση φορητότητας αυτό με είπε. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_ 1
messacc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, messacc said: Και μένα μια βδομάδα τώρα που παρέλαβα τη SIM και με πάνε από παράταση σε παράταση και δε γίνεται τίποτα. Τελικά ξεμπέρδεψα και ολα καλά πλέον αλλά με παίδεψαν σε 5-6 τσατ όλες αυτές τις μέρες που το πάλευα.
NIGHT_68 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, BeSt_ είπε Έχουν περάσει 4 εργάσιμες ημέρες από την αίτηση φορητότητας Βάση των οδηγιών τής ΕΒΔΑΦ πρέπει ο νέος πάροχος νά προωθήσει τό αίτημα εντός μίας ημέρας και ο πάροχος πού φεύγεις νά απαντήσει σε 6 ώρες και περίπτωση αποδοχής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά εντός μιας εργασιμης ημέρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα