Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βολευτεί τώρα πληρώνω 18€ απεριόριστα Vodafone και έχω ακόμα 1,5 χρόνο απλά δεν ήμουν σίγουρος πόσο ίντερνετ καταναλωνω,δεν αξίζει να το σπάσω.Μπορείς να πας σε άλλη εταιρία ναι αλλά πλέον δεν ξέρω τι περιορισμούς έχεις και πόσο πρέπει να μείνεις για να γυρίσεις ξανά. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Simply CU Black Friday 15GB/απ. λεπτα καθε μηνα, 75€ για ενα χρονο (μονο για νεους πελατες)
  • Απαντ. 562
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, George6633 είπε

Έχω βολευτεί τώρα πληρώνω 18€ απεριόριστα Vodafone και έχω ακόμα 1,5 χρόνο απλά δεν ήμουν σίγουρος πόσο ίντερνετ καταναλωνω,δεν αξίζει να το σπάσω.Μπορείς να πας σε άλλη εταιρία ναι αλλά πλέον δεν ξέρω τι περιορισμούς έχεις και πόσο πρέπει να μείνεις για να γυρίσεις ξανά. 

ένα συμβόλαιο; ποιος σου το έκανε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, s1mplement είπε

Μόνο σε εμένα δεν δέχεται το σύστημα την κάρτα μου στην πληρωμή;

Έχει κανείς το ίδιο θέμα;

Και εγώ και σε άλλο φόρουμ και άλλοι.Δεν ξέρω τι παιζει

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, George6633 είπε

Κανένας περιορισμός. Φεύγεις και τη ίδια μέρα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν κάπου οι αναλυτικοί όροι της προσφοράς; Επίσης, τι σημαίνει αυτό που σε ρωτάει στο 3ο βήμα αν συμφωνείς με την ενεργοποίηση της έξτρα δωρεάν κάρτας sim ;

Επεξ/σία από vsk
Δημοσ.

Αν κάνουμε μεταφορά από κοσμοτέ νούμερο μετά όταν περάσουν οι 12 μήνες μπορούμε να το ξανακάνουμε κοσμοτέ εστί απλά η σε δεσμεύει κάπως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

To SIMPLY CU προσφέρεται και με νέα σύνδεση CU και με φορητότητα αριθμού από άλλο δίκτυο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε υπάρχουσα σύνδεση CU.

Lying Season 4 GIF by Curb Your Enthusiasm

• Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sosias είπε

ένα συμβόλαιο; ποιος σου το έκανε;

Έτρεχε μια προσφορά στο κατάστημα Τρικάλων τον Φεβρουάριο νομίζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Giwrgosdr είπε

Αν κάνουμε μεταφορά από κοσμοτέ νούμερο μετά όταν περάσουν οι 12 μήνες μπορούμε να το ξανακάνουμε κοσμοτέ εστί απλά η σε δεσμεύει κάπως;

Ακόμη και στους 5 μήνες αν αποφασίσεις μπορείς να φύγεις, φυσικά χάνοντας τα ανάλογα χρήματα. Είναι καρτοκινητό, δεν έχεις καμία δεύσμευση.

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.
34 minutes ago, sifario1 said:

Και εγώ και σε άλλο φόρουμ και άλλοι.

Έκανα τρεις αριθμούς μεταφορά. Με εθνική, δεν περνούσε η πληρωμή. Έστειλα τα χρήματα στην payzy, πέρασε η πληρωμή για τα δύο πρώτα νούμερα, το τρίτο όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν περνούσε. Τέλος έστειλα τα χρήματα από payzy σε revolut και πλήρωσα και το τρίτο νουμερο

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vali είπε

Έκανα τρεις αριθμούς μεταφορά. Με εθνική, δεν περνούσε η πληρωμή. Έστειλα τα χρήματα στην payzy, πέρασε η πληρωμή για τα δύο πρώτα νούμερα, το τρίτο όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν περνούσε. Τέλος έστειλα τα χρήματα από payzy σε revolut και πλήρωσα και το τρίτο νουμερο

Να ρέει το χρήμα που λέμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...