George6633 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Έχω βολευτεί τώρα πληρώνω 18€ απεριόριστα Vodafone και έχω ακόμα 1,5 χρόνο απλά δεν ήμουν σίγουρος πόσο ίντερνετ καταναλωνω,δεν αξίζει να το σπάσω.Μπορείς να πας σε άλλη εταιρία ναι αλλά πλέον δεν ξέρω τι περιορισμούς έχεις και πόσο πρέπει να μείνεις για να γυρίσεις ξανά.
sosias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, George6633 είπε Έχω βολευτεί τώρα πληρώνω 18€ απεριόριστα Vodafone και έχω ακόμα 1,5 χρόνο απλά δεν ήμουν σίγουρος πόσο ίντερνετ καταναλωνω,δεν αξίζει να το σπάσω.Μπορείς να πας σε άλλη εταιρία ναι αλλά πλέον δεν ξέρω τι περιορισμούς έχεις και πόσο πρέπει να μείνεις για να γυρίσεις ξανά. ένα συμβόλαιο; ποιος σου το έκανε;
s1mplement Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μόνο σε εμένα δεν δέχεται το σύστημα την κάρτα μου στην πληρωμή; Έχει κανείς το ίδιο θέμα;
sifario1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, s1mplement είπε Μόνο σε εμένα δεν δέχεται το σύστημα την κάρτα μου στην πληρωμή; Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Και εγώ και σε άλλο φόρουμ και άλλοι.Δεν ξέρω τι παιζει
greekfragma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εδώ πέρασε κανονικά και κινητό cosmote whatsup και κάρτα revolut και όλα.
soul_d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, George6633 είπε Έχω βολευτεί τώρα πληρώνω 18€ απεριόριστα Vodafone και έχω ακόμα 1,5 χρόνο απλά δεν ήμουν σίγουρος πόσο ίντερνετ καταναλωνω,δεν αξίζει να το σπάσω.Μπορείς να πας σε άλλη εταιρία ναι αλλά πλέον δεν ξέρω τι περιορισμούς έχεις και πόσο πρέπει να μείνεις για να γυρίσεις ξανά. Κανένας περιορισμός. Φεύγεις και τη ίδια μέρα 1
Chrisfm94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Καλα σιγουρα καποια μαλακια εχει γινει. Αφου λεει ρητα οτι ειναι για "παιδια".
vsk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κάπου οι αναλυτικοί όροι της προσφοράς; Επίσης, τι σημαίνει αυτό που σε ρωτάει στο 3ο βήμα αν συμφωνείς με την ενεργοποίηση της έξτρα δωρεάν κάρτας sim ; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από vsk
Giwrgosdr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Αν κάνουμε μεταφορά από κοσμοτέ νούμερο μετά όταν περάσουν οι 12 μήνες μπορούμε να το ξανακάνουμε κοσμοτέ εστί απλά η σε δεσμεύει κάπως;
Dr_Pepper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, George6633 είπε To SIMPLY CU προσφέρεται και με νέα σύνδεση CU και με φορητότητα αριθμού από άλλο δίκτυο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε υπάρχουσα σύνδεση CU. 1
George6633 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, sosias είπε ένα συμβόλαιο; ποιος σου το έκανε; Έτρεχε μια προσφορά στο κατάστημα Τρικάλων τον Φεβρουάριο νομίζω.
kamui Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Giwrgosdr είπε Αν κάνουμε μεταφορά από κοσμοτέ νούμερο μετά όταν περάσουν οι 12 μήνες μπορούμε να το ξανακάνουμε κοσμοτέ εστί απλά η σε δεσμεύει κάπως; Ακόμη και στους 5 μήνες αν αποφασίσεις μπορείς να φύγεις, φυσικά χάνοντας τα ανάλογα χρήματα. Είναι καρτοκινητό, δεν έχεις καμία δεύσμευση. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από kamui
vali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 34 minutes ago, sifario1 said: Και εγώ και σε άλλο φόρουμ και άλλοι. Έκανα τρεις αριθμούς μεταφορά. Με εθνική, δεν περνούσε η πληρωμή. Έστειλα τα χρήματα στην payzy, πέρασε η πληρωμή για τα δύο πρώτα νούμερα, το τρίτο όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν περνούσε. Τέλος έστειλα τα χρήματα από payzy σε revolut και πλήρωσα και το τρίτο νουμερο 1 1
kamui Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, vali είπε Έκανα τρεις αριθμούς μεταφορά. Με εθνική, δεν περνούσε η πληρωμή. Έστειλα τα χρήματα στην payzy, πέρασε η πληρωμή για τα δύο πρώτα νούμερα, το τρίτο όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν περνούσε. Τέλος έστειλα τα χρήματα από payzy σε revolut και πλήρωσα και το τρίτο νουμερο Να ρέει το χρήμα που λέμε
greekfragma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 μήπως έχει τραβήξει κάποιος σκρινσοτ απο την αρχή της προσφοράς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα