Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, andreasl said:

Μετά από σχεδόν 11 ώρες μετά την ενεργοποίηση, ακόμα δε μπορώ να κάνω κλήση. Απαράδεκτο 

Γίνεται να μου καθυστερησει και μένα τόσο και παραπάνω; Η κάρτα ήρθε την Δευτερα, την ίδια μέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι προχωράει η αίτησή μου. Και σήμερα ο χαζός ξέχασα την SIM σπίτι και λόγω δουλειάς θα επιστρέψω αύριο απόγευμα. Μακάρι να μου το καθυστερησουν λίγο παραπάνω για να μην μείνω χωρίς κινητό 🤣🤣😁

• Haha 1
  • Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πηρα νεο αριθμο, δε μου χρειαζεται για κανα μηνα ακομη, το πακετακι γραφει πισω ενεργοποιηση εως 21/5/2025. Αρα ειχε δικιο η κοπελα στην υποστηριξη που οταν με πηρε να με ενημερωσει ποτε θα ερθει το κουριερ, σε ερωτηση μου μου ειπε οτι "ενεργοποιειται οταν τη βαλετε στο κινητο σας" ?

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.

Ήρθε σήμερα και η κάρτα Roblox με WPS courier.

Για την έξτρα Sim που είχα ζητήσει είμαι σκεπτικός αν θα σπαταλήσω άλλο χρόνο με το support τους.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Ζήτησα μεταφορά αριθμού και μου έστειλαν νέο νούμερο; Έτυχε σε κανέναν άλλον; Τι μπορώ να κάνω;

Έχουν χάσει την μπάλα ,κι άλλος έιχε το ίδιο πρόβλημα δες τις προηγούμενες σελίδες ,μίλα μαζί τους άμεσα ..

Στο τσατ μου είπαν ότι μπορεί να πάει και την άλλη βδομάδα ..από Παρασκευή έχω την σιμ ακόμα τίποτα για φορητότητα

Δημοσ.

ενεργοποιηθηκα σημερα. με το καλημερα μου εδωσε 10gb "προσφορα γνωριμιας" και σε μια ωρα περιπου προστεθηκαν ολες οι παροχες.τα δεδομενα παντως που μου εδωσε ειναι πολλα και διαφορα. 10gb προσφορα γνωριμιας οπως ειπα, 23gb δωρεαν απο μπονους online ανανεωσης, 10gb χωρις να αναφερει αιτιολογια και 15gb simply cu.

ετσι ειναι σε ολους;

Screenshot_20241218_132920_My CU.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fatu είπε

Γίνεται να μου καθυστερησει και μένα τόσο και παραπάνω; Η κάρτα ήρθε την Δευτερα, την ίδια μέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι προχωράει η αίτησή μου. Και σήμερα ο χαζός ξέχασα την SIM σπίτι και λόγω δουλειάς θα επιστρέψω αύριο απόγευμα. Μακάρι να μου το καθυστερησουν λίγο παραπάνω για να μην μείνω χωρίς κινητό 🤣🤣😁

Απ' όταν ήρθε αυτό το μήνυμα, την επόμενη εργάσιμη μέρα έχασα το σήμα από την παλιά κάρτα επειδή είχα φορητότητα. Πλέον ήταν μονόδρομος να βάλω την καινούργια, τουλάχιστον για να μπορούν να με πάρουν. Αν είναι νέα η κάρτα σου δεν τρέχει τίποτα, την ενεργοποιείς όποτε θέλεις.

3 λεπτά πριν, astrea966 είπε

ενεργοποιηθηκα σημερα. με το καλημερα μου εδωσε 10gb "προσφορα γνωριμιας" και σε μια ωρα περιπου προστεθηκαν ολες οι παροχες.τα δεδομενα παντως που μου εδωσε ειναι πολλα και διαφορα. 10gb προσφορα γνωριμιας οπως ειπα, 23gb δωρεαν απο μπονους online ανανεωσης, 10gb χωρις να αναφερει αιτιολογια και 15gb simply cu.

ετσι ειναι σε ολους;

Screenshot_20241218_132920_My CU.jpg

Εμένα ήρθαν μόνο 15 gb και στις δύο συνδέσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update για οσους έκαναν φορητότητα και τους ηρθε καρτα με νεο νουμερο,

Μόλις μίλησα και έχει γίνει το εξης:

Επειδη δεν είχα καταχωρησει ΑΦΜ στην αίτηση για την φορητότητα, λόγω λάθους τους επεξεργαστηκαν το αιτημα ως νεο αριθμο. Ξεκινησα απο το το chat στο cu και σε 10 λεπτα με κάλεσε ενας πολυ ευγενικός υπαλληλος τους και δρομολογησε αποστολή της σωστης sim για αυριο και μου ενεργοποιησε το πακετο και στο νεο νουμερο.

Άρα όσοι εχετε νεο νουμερο αλλα έχετε κάνει αιτηση φορητοτητας:
Επικοινωνείτε άμεσα με το chat και τους λέτε ότι δεν έχετε παραλαβει κάρτα για φορητότητα και  ότι έχει γίνει λαθος.

Θα προωθήσουν το αίτημα στο αρμόδιο τμήμα και θα σας καλεσουν για το διορθώσουν. Δειτε αν μπορουν να σας δωσουν και στο νεο νουμερο το πακετο σα δωρο, χαμενο δεν θα παει. 

Screenshot_20241218_165632_My CU.jpg

Επεξ/σία από kont
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kont είπε

Δειτε αν μπορουν να σας δωσουν και στο νεο νουμερο το πακετο σα δωρο, χαμενο δεν θα παει. 

Δωράκι 75€? Το κλείσαμε το μαγαζί!

• Haha 2
Δημοσ.
31 minutes ago, zio10 said:

Ξέρει κανείς τι πέναλτυ περιμένουμε για σύνδεση που θα έληγε τέλος Γενάρη;

Ο πάροχός σου θα στο πει αυτό ανάλογα με το πακέτο / συμβόλαιο που έχεις. Δεν είναι σε όλους ίδια η ποινή πρόωρης αποχώρησης.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mου έστειλαν sms ότιαύριο θα ενεργοποιηθεί η SIM μου (από φορητότητα) . Αυτή τη στιγμή έχω ενεργή eSIM από την COSMOTE. Αν τοποθετήσω από σήμερα την CU SIM για να μην την κουβαλάω στην δουλειά, η μετάπτωση από τη μία στην άλλη θα γίνει αυτόματα αύριο; 

Επεξ/σία από vsk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά απλά ενημερώνω στην περίπτωση που αναρωτήθηκε και κάποιος άλλος. 

Απο φορητότητα και εγώ , ήρθε πρώτα η βασική sim , με τα πολλά ενεργοποιήθηκε όλα καλά. 

Η κάρτα Roblox μαζί με την δεύτερη sim  ήρθανε σήμερα σε δεύτερη φάση αφού τους είχα κράξει και για την όλη καθυστέρηση  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, και επειδή λείπανε πράγματα και για όλο το απίθανο μπάχαλο τηλεφωνικά. 

Αυτό που αναρωτιόμουν είναι τι θα γίνει αν βάλω χρήματα σε αυτό το νούμερο που έχω το simply cu, για να είχα κάποια χρήματα για κανέναν κωδικό για κανένα εξωτερικό έκτακτο μία στο τόσο. 

Επειδή μίλησα και στο chat και τηλεφωνικά, το simply cu είναι ένα ξεχωριστό πράγμα από μόνο του. Ό,τι άλλα χρήματα και να βάλεις ο αριθμός συμπεριφέρεται κανονικά ως ένας απλός αριθμός cu. 

Δηλαδή σε 60 ημέρες άμα δεν έχεις ανανεώσει πάλι και έχεις βάλει κάρτα τα χρήματα που τυχόν έχεις ακόμα υπόλοιπο, χάνονται. 

Και όχι στην λήξη του πακέτο simply πού ήλπιζα ότι ίσως μπορεί να είναι επειδή είναι λίγο ξεχωριστό πακέτο αυτό 

Επεξ/σία από Skywalker21
Δημοσ.

Πρέπει να έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν το βρίσκω, αν κάποιο μήνα χρειαστείς περισσότερα gb μπορείς να αγοράσεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πρέπει να έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν το βρίσκω, αν κάποιο μήνα χρειαστείς περισσότερα gb μπορείς να αγοράσεις;

Τηλεφωνικά μου είπαν ότι μπορείς να προσθέσεις οτιδήποτε έξτρα χρειαστείς

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...