Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Ενώ ζήτησα φορητοτητα αυτοί μου έστειλαν κάρτα και προχώρησαν σε ενεργοποίηση σε νέο αριθμό!!!! Εντωμεταξύ όλα δείχνουν ότι κύλησαν κανονικά. Με καλωσορισαν και στο νέο δίκτυο. Τι σκ@τα οργάνωση έχουν ρε γμτ. Υποτίθεται περιμένω τηλέφωνο εντός μίας εργάσιμης

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα μου εστειλαν το τσαντακι με την καρτα προχτες, σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν σας στειλαμε λαθος καρτα. εσεις θελετε νεο νουμερο ενω εμεις σας στειλαμε καρτα φορητοτητας! Εξου και το οτι τις προηγουμενες μερες ψαχνομουν για το οτι δεν εγραφε πουθενα ποιο ειναι το νεο νουμερο στη συσκευασια...

Θαν ξαναστειλλουν νεο πακετο και βλεπουμε... :(

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nimik είπε

Κάνε λίγο υπομονή ,λογικά μέσα στην βδομάδα θα τελειώσει ,τους έπεσαν μάλλον περισσότερες παραγγελίες από ότι περίμεναν ..

Ήρθε μόλις η μία συσκευασία από τις δύο που έχω πληρώσει. Έχω πληρώσει για βίω συσκευασίες και ήρθε η μία από τις δύο ταυτόχρονα έγινε η αγορά. Ξέρει κανείς τη διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας sim;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anikologr είπε

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Ενώ ζήτησα φορητοτητα αυτοί μου έστειλαν κάρτα και προχώρησαν σε ενεργοποίηση σε νέο αριθμό!!!! Εντωμεταξύ όλα δείχνουν ότι κύλησαν κανονικά. Με καλωσορισαν και στο νέο δίκτυο. Τι σκ@τα οργάνωση έχουν ρε γμτ. Υποτίθεται περιμένω τηλέφωνο εντός μίας εργάσιμης

47 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Εμενα μου εστειλαν το τσαντακι με την καρτα προχτες, σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν σας στειλαμε λαθος καρτα. εσεις θελετε νεο νουμερο ενω εμεις σας στειλαμε καρτα φορητοτητας! Εξου και το οτι τις προηγουμενες μερες ψαχνομουν για το οτι δεν εγραφε πουθενα ποιο ειναι το νεο νουμερο στη συσκευασια...

Θαν ξαναστειλλουν νεο πακετο και βλεπουμε... :(

GIF by HULU

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από το μύνημα για φορητότητα "η αίτηση φορητότητας καταχωρήθηκε επιτυχώς" πόσες μέρες θέλει να εγκριθεί και να ενεργοποιηθεί η φορητότητα? 

Εντωμεταξύ από 13/12  ακόμα περιμένω την Courier να στείλει το δέμα τραγικά τα πράματα έχουν χάσει την μπάλα καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί αν δεν μπορούν.

16/12/24 19:43 - Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς, Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

απο εξωτερικό να το έστελναν πιο γρήγορα θα ερχόταν μαύρα χάλια......

Επεξ/σία από BeSt_
Δημοσ.

Καλησπέρα, Ήρθε η κάρτα σήμερα καινούριος αριθμός την έβαλα στο κινητό μου ήρθε μήνυμα Για ενεργοποίηση του πακέτου Φαίνεται να έχω σήμα κανονικά αλλά όταν προσπαθώ να κάνω κλήση μου λέει ότι το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας δεν επαρκεί για να κάνω την κλήση. Τι γίνεται πρέπει να περιμένω η να κάνω κάτι;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sotos291070 είπε

Καλησπέρα, Ήρθε η κάρτα σήμερα καινούριος αριθμός την έβαλα στο κινητό μου ήρθε μήνυμα Για ενεργοποίηση του πακέτου Φαίνεται να έχω σήμα κανονικά αλλά όταν προσπαθώ να κάνω κλήση μου λέει ότι το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας δεν επαρκεί για να κάνω την κλήση. Τι γίνεται πρέπει να περιμένω η να κάνω κάτι;

Καλησπέρα, δες στην προηγούμενη σελίδα της συζήτησης...

Δημοσ.
2 hours ago, andreasl said:

Μετά από σχεδόν 11 ώρες μετά την ενεργοποίηση, ακόμα δε μπορώ να κάνω κλήση. Απαράδεκτο 

είμαι σίγουρος τι ΔΕΝ έκανες και περιμένεις τσάμπα.

για κάνε μας μια περιγραφή 

Δημοσ.
3 hours ago, andreasl said:

Μετά από σχεδόν 11 ώρες μετά την ενεργοποίηση, ακόμα δε μπορώ να κάνω κλήση. Απαράδεκτο 

Μίλησες στο live chat να τους πεις τι συμβαίνει; Κάνε και ένα reboot το κινητό. Φυσικά και κλήση στο 1252, αν τυχον δεν το έχεις ήδη κάνει. 

Δημοσ.

Μίλησα στο τσατ και έπρεπε να ξαναμιλήσω μετά τις 7 που άνοιξε το αντίστοιχο τμήμα. Μου το έφτιαξε σε λίγα λεπτά. Χρειάστηκαν επανεκκίνηση και οι δύο συσκευές για να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχει μείνει υπόλοιπο δύο και κάτι ευρώ στον λογαριασμό cu. Αν το παιδί κάνει καμία βλακεία και τα φάει, τον επόμενο μήνα θα πρέπει να προστεθούν 13€ για να μπορέσει να μπει το επόμενο πακέτο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, andreasl είπε

Μίλησα στο τσατ και έπρεπε να ξαναμιλήσω μετά τις 7 που άνοιξε το αντίστοιχο τμήμα. Μου το έφτιαξε σε λίγα λεπτά. Χρειάστηκαν επανεκκίνηση και οι δύο συσκευές για να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχει μείνει υπόλοιπο δύο και κάτι ευρώ στον λογαριασμό cu. Αν το παιδί κάνει καμία βλακεία και τα φάει, τον επόμενο μήνα θα πρέπει να προστεθούν 13€ για να μπορέσει να μπει το επόμενο πακέτο;

Το πακέτο των 75€ δεν έχεις ?

Δεν ξαναβάζει € για 1 χρόνο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το πακέτο των 75€ δεν έχεις ?

Δεν ξαναβάζει € για 1 χρόνο.

Α, οκ τότε, δεν θα υπάρχει πρόβλημα 

Δημοσ.

Καλημέρα, για να βάλουμε την κάρτα, περιμένουμε το  μνμ ότι έγινε η φορητότητα η την βάζουμε και κάνουμε και κλήση στο 1252? 

Δημοσ.
5 minutes ago, alexx said:

Καλημέρα, για να βάλουμε την κάρτα, περιμένουμε το  μνμ ότι έγινε η φορητότητα η την βάζουμε και κάνουμε και κλήση στο 1252? 

Όταν διακοπεί η σύνδεση η παλιά σου (εφόσον είναι φορητότητα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...