Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποίησε κάποιος ήδη τη SIM ώστε να μας πει και πόσες ώρες κάνει για να ξεκινήσουν οι παροχές του προγράμματος; Δηλαδή από την ώρα που μπήκε η κάρτα και ήρθε σήμα Voda πόση ώρα μετά είχατε χρόνο ομιλίας και ίντερνετ.

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, greekfragma said:

Ενεργοποίησε κάποιος ήδη τη SIM ώστε να μας πει και πόσες ώρες κάνει για να ξεκινήσουν οι παροχές του προγράμματος; Δηλαδή από την ώρα που μπήκε η κάρτα και ήρθε σήμα Voda πόση ώρα μετά είχατε χρόνο ομιλίας και ίντερνετ.

10 με 60 λεπτα

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα 11 το πρωί ενεργοποίησα την κάρτα έκανα εγγραφή!

Με παίρνουν τηλέφωνο δέχομαι μνμ....

Αλλά από παροχές τπτ και στο chat μου είπαν υπομονή εντός 4 με 5 ώρες θα ενεργοποιηθεί...

Ακόμα τπτ....

Δημοσ.
43 minutes ago, stark said:

10 με 60 λεπτα

επιβεβαιώνω οτι έκανε κάπου 30-40 λεπτά για να έρθουν οι παροχές του πακέτου.

όλα καλά μπόμπα για τον 1ο μήνα.

15gb internet του πακέτου και έξτρα 23gb λόγω φορητότητας. Σήμα καμπάνα 5G αλλά η κεραία είναι πηγμένη και τερματίζει στα 40mbps

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, greekfragma είπε

επιβεβαιώνω οτι έκανε κάπου 30-40 λεπτά για να έρθουν οι παροχές του πακέτου.

όλα καλά μπόμπα για τον 1ο μήνα.

15gb internet του πακέτου και έξτρα 23gb λόγω φορητότητας. Σήμα καμπάνα 5G αλλά η κεραία είναι πηγμένη και τερματίζει στα 40mbps

Από πότε μετράει το 12μηνο, απο την στγμή της ενεργοποίησης της κάρτας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, greekfragma said:

ναι

Που σημαίνει ότι του χρόνου λίγο πριν το Black Friday θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για νέα προσφορά σε Cosmote / Nova. Διότι όπως είναι γνωστό, για τους υπάρχοντες πελάτες δεν παίζουν καλές προτάσεις συνήθως...

Επεξ/σία από stark
  • Like 3
Δημοσ.

Παρελαβα το πακετο, κανονικα παρα την αναδρομολογηση στην easymail, κομπλε, τσαντακι δωρο, ενα σωρο διαφημιστικα και εκπτωτικα κουπονια, γιορτινη κατασταση :-)
(εχει και την καρτα Roblox κατιτις ειναι αυτο που γραφετε), εισαγωγη της σιμ σε κινητο και σε λιγο δημιουργια λογαριασμου.

Ολα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, stcp said:

Εμενα παντως λεει ληξη 29/1/26. Το πηρα 29/11.

Σωστο, διμηνο κλασσικο (οπως σε ολα τα καρτοκινητα, ληξη υπολοιπου), τελευταιας "ανανεωσης" κ πακετων Νοεμβρη.
Πακετα δεν θα εχεις μετα τις 29/Νοε/2025.
Φραγη, αν δεν ανανεωσεις παει στο τριμηνο, τελη Φλεβαρη.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
3 ώρες πριν, VasiaTrd είπε

Καλησπέρα! Παρέλαβα κι εγώ χθες τη κάρτα σιμ. Μίλησα με το live chat και μου είπε ότι για τη φορητότητα κάνει 3-4 μέρες για να ενεργοποιηθεί. Πάντως στη παραγγελία έχει κολλήσει στο πρώτο στάδιο. Θα δούμε. Μου ήρθε και ένα sms για τη Roblox ότι θα σταλθεί σε δεύτερο χρόνο μέχρι 27/12

Update,η κατάσταση παραγγελίας προχώρησε στο τρίτο στάδιο. Περιμένω τη φορητότητα τωρα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, michael150583 είπε

Μόλις παρέλαβα αλλά μου ήρθε μύνημα οτι υπάρχει οφειλή 7 ευρώ. Έτυχε και έληγε το συμβόλαιο μου στη voda την ημέρα του blackfriday, πήρα συμβόλαιο με τον πρώτο μήνα δωρεάν στην cosmote και στο καπάκι ξαναγύρισα στο CU με το πακέτο των 75 ευρώ.

Και λοιπόν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...