Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, guardianx71 είπε

Καλησπέρα αγαπητοι. Μία ίσως ανόητη ερώτηση, αλλά τα κουπόνια για αγορά συσκευής, στακάρουν? Το δοκίμασε κανείς σε κατάστημα?

Δεν γνωρίζω αλλά το αποκλείω .

Δεν σε αφήνουν καν να πάρεις όποιο Samsung θέλεις

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να ψάξουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, να δούμε εάν κάπου αλλού (π.χ. στο site) αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Διότι αν αρκεστούμε στα όσα γράφει η σχετική δωροκάρτα, τότε θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι δεν υπάρχει θέμα. Συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις αναφέρουν και επισημαίνουν αυτή τη λεπτομέρεια (π.χ. "μόνο μια δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αγορά"). Σε αυτές τις κάρτες δεν αναφέρει κάτι τέτοιο (στους όρους). Κι εγώ πάντως χλωμό το βλέπω να το επιτρέπουν.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το πρωί, 16/12 είχαν πει από το πρώτο τηλέφωνο και όντως έτσι έγινε.

Αν ενεργοποιηθούμε κιόλας σύντομα αύριο μεθαύριο καλά θα είναι ,τώρα κολλήσαμε στο 3ο στάδιο και περιμένουμε τα sms ..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stark είπε

Πρέπει να ψάξουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, να δούμε εάν κάπου αλλού (π.χ. στο site) αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Διότι αν αρκεστούμε στα όσα γράφει η σχετική δωροκάρτα, τότε θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι δεν υπάρχει θέμα. Συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις αναφέρουν και επισημαίνουν αυτή τη λεπτομέρεια (π.χ. "μόνο μια δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αγορά"). Σε αυτές τις κάρτες δεν αναφέρει κάτι τέτοιο (στους όρους). Κι εγώ πάντως χλωμό το βλέπω να το επιτρέπουν.

Θα μπορείς να βγεις 60αρια από 5 φίλους και να αγοράσεις κινητό 300€ δωρεάν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

Τα λεφτά μας πίσω πως μπορώ να ζητήσω παιδιά.... απάτη φαίνεται η όλη διαδικασία και διαφήμιση 

Κάνε λίγο υπομονή ,λογικά μέσα στην βδομάδα θα τελειώσει ,τους έπεσαν μάλλον περισσότερες παραγγελίες από ότι περίμεναν ..

• Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, stark είπε

Το ίδιο ακριβώς ρώτησα πριν λίγο στο live chat του CU γιατί έχω 3 μαζεμένα 60άρια αλλά μου είπαν να ρωτήσω αύριο σε κατάστημα.

Τι εννοείς 3 μαζεμένα?

Κάτω από το δικό σου ΑΦΜ?

1 νούμερο φορητότητα και αγόρασες αλλά 2 να 'υπάρχουν' η βρήκες από 'γείτονά' ?

Δημοσ.

Αισίως σήμερα ενεργοποιηθηκε η σιμ. Γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο θέλει με ενεργοποιήσουν τις παροχές. Ούτε να τηλεφωνήσω, ούτε σμσ μπορώ να στείλω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vali είπε

Αισίως σήμερα ενεργοποιηθηκε η σιμ. Γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο θέλει με ενεργοποιήσουν τις παροχές. Ούτε να τηλεφωνήσω, ούτε σμσ μπορώ να στείλω.

Μπορει να σε καλέσει κάποιος?

Μιλα στο chat

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vali είπε

Μέσα σε 24 ώρες μου είπαν.

Δημοσ.

Πριν απο λίγο μου ήρθε SMS από VodafoneCU: "ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 20€ ROBLOX ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ SIMPLY CU ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ONLINE ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27/12".

Ακόμη βέβαια δεν έχω παραλάβει την SIM. Από την μεταφορική μου είπαν ότι αύριο θα την έχω.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Παρέλαβα κι εγώ χθες τη κάρτα σιμ. Μίλησα με το live chat και μου είπε ότι για τη φορητότητα κάνει 3-4 μέρες για να ενεργοποιηθεί. Πάντως στη παραγγελία έχει κολλήσει στο πρώτο στάδιο. Θα δούμε. Μου ήρθε και ένα sms για τη Roblox ότι θα σταλθεί σε δεύτερο χρόνο μέχρι 27/12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...