p8denu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 32 minutes ago, murcielago580 said: Ερωτηση. Εχω επιλεξει νεο νουμερο-αριθμο. Μολις ηρθε το πακετο, η καρτα ειναι απενεργοποιημενη ακομα. ουτε κληση στο 1252 μπορω να κανω. Μεση στη συσκευασια που μας ηρθε γραφει καπου το νουμερο? δεν το βρισκω. Ηρθε σε καποιον ενεργοποιημενο? Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι τη μέρα που θα έρθει το πακέτο σπίτι να έχω την παλιά κάρτα. Κάποια στιγμή θα κοπεί η σύνδεση στη παλιά και θα μπορώ να βάλω την καινούργια
gpapadakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 30 minutes ago, murcielago580 said: Ερωτηση. Εχω επιλεξει νεο νουμερο-αριθμο. Μολις ηρθε το πακετο, η καρτα ειναι απενεργοποιημενη ακομα. ουτε κληση στο 1252 μπορω να κανω. Μεση στη συσκευασια που μας ηρθε γραφει καπου το νουμερο? δεν το βρισκω. Ηρθε σε καποιον ενεργοποιημενο? 1
astrea966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμενα ηρθαν μηνυματα για την φορητοτητα χωρις να εχω παραλαβει καρτες σιμ, ουτε ειδοποίηση για αποστολη τους.στους 3 απο απο τους 4 αριθμους. Στον τεταρτο πηρε η κουριερ τον γιο μου οτι εχει πακετο για αυτον χωρις να του ερθουν τα μηνυματα περι αποστολης και φορητοτητας. Επισης στα 2 απο τα 4 ηρθαν και μηνυματα για την μετεπειτα αποστολη των καρτών roblox. Τρεχα γυρευε Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από astrea966
anikologr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά τι συμβαίνει;; Εγώ παρέλαβα ένα τσαντάκι με μια κάρτα με άλλο νούμερο, κάτι δώρο κάρτες (μαζί με το roblox) και κάτι αυτοκόλλητα. Έχω ζητήσει φορητοτητα... Να περιμένω άλλη κάρτα για την φορητοτητα άραγε; Εντωμεταξύ βρίσκεται ακόμα στο λάβαμε την παραγγελία σου!!! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από anikologr
Chrisfm94 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Παρελαβα κι εγω σημερα (εκτος roblox), ολα οκ. Περιμενουμε ενεργοποιηση τωρα.
greekfragma Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 είχα ανοίξει αίτημα Παρασκευή στην υποστήριξη επειδή roblox+2nd sim αγνοείται. Μου στειλαν SMS οτι η Roblox θα έρθει σε 2ο χρόνο έως 23/12. για την έξτρα SIM μηδέν ενημέρωση
BeSt_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμένα έχει κολλήσει το δέμα στην Easy Mail από Παρασκευή 13/12 μεσημέρι. Έχει έρθει ειδοποίηση tracking number για παράδοση με Elta Courier και τα Elta λένε ότι ακόμα δεν παρέλαβαν το δέμα από Easy Mail. To χάλι τους το μαύρο αυτό έχω να πω. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
murcielago580 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, gpapadakis είπε Διαβασε το νουμερο 2. που και ποιο ειναι το πισω μερος της συσκευασιας? και επειτα παλι στο 2 λεει θα γινει η ενεργοποιηση σε 1 εργασιμη μερα...
atabertass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ερώτηση ,μου ήρθαν και μένα σήμερα ,πάνω στης κάρτες δεν γράφει κάποιο νούμερο τηλεφώνου ,ήταν χύμα πεταμένες στο τσεπάκι .Είναι από φορητότητα ,πως θα μάθω ποια είναι ποιος αριθμός ;Δοκιμάζοντας στην τύχη ;Τσαπατσουλιες εντελώς Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από atabertass
stark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, atabertass said: Ερώτηση ,μου ήρθαν και μένα σήμερα ,πάνω στης κάρτες δεν γράφει κάποιο νούμερο τηλεφώνου ,ήταν χύμα πεταμένες στο τσεπάκι .Είναι από φορητότητα ,πως θα μάθω ποια είναι ποιος αριθμός ;Δοκιμάζοντας στην τύχη ;Τσαπατσουλιες εντελώς Κάθε δέμα είχε ένα συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς της EasyMail πάνω με το ονοματεπώνυμο. Εγώ έτσι τα ξεχώρισα. p.s. Τα παραπάνω για μητέρα και αδερφή που έλαβα σήμερα Σε μένα που είχε έρθει πριν μια βδομάδα είχαν γράψει πάνω στην κάρτα το τηλεφωνικό μου νούμερο Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από stark
atabertass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, stark είπε Κάθε δέμα είχε ένα συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς της EasyMail πάνω με το ονοματεπώνυμο. Εγώ έτσι τα ξεχώρισα. p.s. Τα παραπάνω για μητέρα και αδερφή που έλαβα σήμερα Σε μένα που είχε έρθει πριν μια βδομάδα είχαν γράψει πάνω στην κάρτα το τηλεφωνικό μου νούμερο Στο όνομα μου είναι όλες οι κάρτες ,δυστηχως Θα το παίξω κορώνα γράμματα δοκιμάζοντας ,δεν γαμιεται .
guardianx71 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα αγαπητοι. Μία ίσως ανόητη ερώτηση, αλλά τα κουπόνια για αγορά συσκευής, στακάρουν? Το δοκίμασε κανείς σε κατάστημα?
motoboots Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, atabertass είπε Στο όνομα μου είναι όλες οι κάρτες ,δυστηχως Θα το παίξω κορώνα γράμματα δοκιμάζοντας ,δεν γαμιεται . Κάλεσε 13830 και θα σου πουν. 1
stark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 26 minutes ago, guardianx71 said: Καλησπέρα αγαπητοι. Μία ίσως ανόητη ερώτηση, αλλά τα κουπόνια για αγορά συσκευής, στακάρουν? Το δοκίμασε κανείς σε κατάστημα? Το ίδιο ακριβώς ρώτησα πριν λίγο στο live chat του CU γιατί έχω 3 μαζεμένα 60άρια αλλά μου είπαν να ρωτήσω αύριο σε κατάστημα.
taris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα κι εγώ το τσαντάκι με σιμ, αυτοκόλλητα κλπ (κάρτα ρόμπλοξ όχι). Εντωμεταξύ μόνο εμένα μου γυρίζει τα άντερα αυτό το επιτηδευμένα brainrot δήθεν νεολαιιστικο ύφος που έχουν σε αυτοκόλλητα, σλόγκαν κλπ? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από taris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα