stark Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Just now, nimik said: Εγώ παρέλαβα την σιμ χτες το μεσημέρι αλλά δεν μου έχει σταλεί ακόμη κάποιο μήνυμα σχετικά με την φορητότητα κι ούτε νομίζω να γίνει σήμερα Σάββατο ..από Δευτέρα μάλλον υποθέτω .. Ναι, λογικά τη Δευτέρα θα σου έρθει, διότι είναι η επόμενη εργάσιμη. Εμένα μου ήρθε μια μέρα μετά την παραλαβή της SIM αλλά ήταν εργάσιμες μέρες. 1
vdeseris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, nimik είπε Εγώ παρέλαβα την σιμ χτες το μεσημέρι αλλά δεν μου έχει σταλεί ακόμη κάποιο μήνυμα σχετικά με την φορητότητα κι ούτε νομίζω να γίνει σήμερα Σάββατο ..από Δευτέρα μάλλον υποθέτω .. Τα ίδια και σε μένα και αύριο φεύγω εξωτερικό. Καλά θα πάει αυτό 😂
foler79 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Εχω παραλάβει από χθες και η κατάσταση της παραγγελιας είναι ακόμα έτσι!
stcp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Νεος αριθμος, ενεργοποιηση 29/11. Μολις ηρθε sms οτι το πακετο μου simplycu ληγει στις 29/12 και να μπω στο vodafonecu να το ανανεωσω🤪. Ελπιζω να ανανεωθει αυτοματα το καλο που τους θελω...
nimik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Σε μένα που πήρα χτες την νέα σιμ μόλις τώρα που είδα η παραγγελία έχει πάει στο 3ο στάδιο όπου το αίτημα φορητότητας είναι σε διαδικασία έγκρισης ..
grayfox23 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. SMS ενεργοποίησης δεν έχει έρθει ακόμα. Η παραγγελία φαίνεται ακόμα στο πρώτο στάδιο και λείπει η έξτρα sim που ήταν προ-τικαρισμενη καθώς και η δωροκαρτα για Roblox. Επειδή τη δωροκαρτα αυτή τη προόριζα για δώρο στην ανιψιά μου και είδα ότι έτυχε και σε άλλους, τους το αναφέρω στο τσατ για να την στείλουν σε 2ο χρόνο;
alexx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Είχαμε πρόοδο σήμερα!!! Πήγα στο 3ο βήμα.
gpapadakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, alexx said: Καλημέρα. Είχαμε πρόοδο σήμερα!!! Πήγα στο 3ο βήμα. Και το δικό μου εκεί πήγε (νέος αριθμός)... 1
grayfox23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, grayfox23 είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα. SMS ενεργοποίησης δεν έχει έρθει ακόμα. Η παραγγελία φαίνεται ακόμα στο πρώτο στάδιο και λείπει η έξτρα sim που ήταν προ-τικαρισμενη καθώς και η δωροκαρτα για Roblox. Επειδή τη δωροκαρτα αυτή τη προόριζα για δώρο στην ανιψιά μου και είδα ότι έτυχε και σε άλλους, τους το αναφέρω στο τσατ για να την στείλουν σε 2ο χρόνο; Απαντάω μόνος μου για ενημέρωση και των υπολοίπων! Μίλησα στο chat και με πήραν τηλέφωνο από την εξυπηρέτηση στη συνέχεια και με ενημέρωσαν ότι η κάρτα Roblox θα αποσταλεί σε δεύτερο χρόνο μέχρι τις 27/12. 1
p8denu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Όσοι γράφετε για έξτρα sim, τη δίνουν με το πακέτο ή τη ζητήσατε; Αν τη ζητήσατε υπήρχε έξτρα χρέωση;
stark Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 17 minutes ago, p8denu said: Όσοι γράφετε για έξτρα sim, τη δίνουν με το πακέτο ή τη ζητήσατε; Αν τη ζητήσατε υπήρχε έξτρα χρέωση; Δωρεάν για όσους τη ζητήσανε / επέλεξαν το αντίστοιχο κουτάκι κατά την online αίτηση. 1
PedroG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ακόμη περιμένω......έχω παραγγείλει και πληρώσει από την πρώτη στιγμή...... έχετε το ίδιο θέμα κανείς; Δύο νούμερα φορητότητα 150€
alexx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις παρέλαβα (φορητότητα, επαρχία) απο ACS χώρίς κάποια ειδοποίηση απο πρίν. Πρίν λίγο πήρα μνμ απο acs ότι έχω πακέτο. Άντε τώρα να δούμε πότε θα γίνει κ η αλλαγή παρόχου.
murcielago580 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ερωτηση. Εχω επιλεξει νεο νουμερο-αριθμο. Μολις ηρθε το πακετο, η καρτα ειναι απενεργοποιημενη ακομα. ουτε κληση στο 1252 μπορω να κανω. Μεση στη συσκευασια που μας ηρθε γραφει καπου το νουμερο? δεν το βρισκω. Ηρθε σε καποιον ενεργοποιημενο?
Asvos21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ειναι παρανοια η κατασταση και εχω κουραστει να τσακωνομαι στο chat τους. Μου ηρθε μηνυμα στο viber την παρασκευη οτι θα ερθει τις επομενες μερες. Πιστευα οτι θα ερθει σημερα αλλα το τρακινκ πριν λιγο εδειξε οτι εφτασε το δεμα στο υποκαταστημα παραδοσης, αρα στην καλυτερη να ερθει αυριο. Πριν 5' μου ηρθε sms οτι καταχωρηθηκε το αιτημα φορητοτητας με τον αριθμο αιτηματος. Οι πιθανοτητες να κοπει το σημα και να μην εχω παραλαβει καν τη sim ειναι παρα πολλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα