GREGORYMO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, nimik είπε Παρέλαβα κι εγώ σήμερα κομπλέ ,η κλήση στο 1252 είναι απαραίτητη η ενεργοποιείται απλά με την είσοδο της νέας σιμ ? Φορητότητα? Έχει κοπεί το σήμα του προηγούμενου παρόχου?
nimik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Φορητότητα? Έχει κοπεί το σήμα του προηγούμενου παρόχου? Ναι φορητότητα ,όχι ακόμη έχω σήμα από Νόβα ,για την κλήση στο 1252 ρωτάω εάν θα χρειαστεί ?
GREGORYMO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, nimik είπε Ναι φορητότητα ,όχι ακόμη έχω σήμα από Νόβα ,για την κλήση στο 1252 ρωτάω εάν θα χρειαστεί ? Θα περιμένεις να κοπεί το σήμα νόβα και τότε θα βάλεις την νέα κάρτα. 2 λεπτά πριν, vdeseris είπε Ούτε εμένα είχε κάρτα Roblox 😔 Έπεσε έλλειψη
nimik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Θα περιμένεις να κοπεί το σήμα νόβα και τότε θα βάλεις την νέα κάρτα. Οκ το ξέρω αυτό ,για την κλήση στο 1252 ρωτάω εάν θα χρειαστεί ?
Asvos21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μια σελίδα πίσω έχουν βαλει τα sms που λαμβάνεις για τη φορητότητα και διαδικασία ενεργοποίησης, είναι αρκετά σαφή. 1
stark Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, nimik said: Οκ το ξέρω αυτό ,για την κλήση στο 1252 ρωτάω εάν θα χρειαστεί ? 5 hours ago, stark said: Αν εννοείς οδηγίες για το πότε θα βάλεις την SIM στο κινητό, κλπ, αυτές έρχονται με SMS.
motoboots Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μιλάμε για γέλιο. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία φορητότητας και οι sim ακόμα έρχονται. Ελπίζω να μη μου κόψουν το σήμα πριν παραλάβω. Η EasyMail για τα μπάζα.
greekfragma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, motoboots said: Μιλάμε για γέλιο. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία φορητότητας και οι sim ακόμα έρχονται. Ελπίζω να μη μου κόψουν το σήμα πριν παραλάβω. Η EasyMail για τα μπάζα. ακόμα δε παρέλαβες και έβγαλες την easymail για τα μπάζα; εμένα και το tracking ήταν ακριβέστατο με το που είναι ο οδηγός και τι ώρα περίπου θα έρθει, και ο οδηγός με πήρε τηλέφωνο 5 λεπτά πριν να μου πει οτι φτάνει. και ευγενέστατο το παλικάρι που παρέδωσε. 3 2
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Ήρθε και σε μένα μήνυμα ότι έρχεται τις επόμενες μέρες με easy mail, μια χαρά. Επίσης, δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκε αρκετές φορές ότι είναι πακέτο για ηλικιωμένους, να μη κάνουν ανανέωση κτλ. Μια χαρά είναι για πολύ κόσμο, τα ίδια σε συμβόλαιο έχουν 20€+ μήνα. Μακάρι να βγάλουν και του χρόνου να ανανεώσουμε! 3
motoboots Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, greekfragma είπε ακόμα δε παρέλαβες και έβγαλες την easymail για τα μπάζα; εμένα και το tracking ήταν ακριβέστατο με το που είναι ο οδηγός και τι ώρα περίπου θα έρθει, και ο οδηγός με πήρε τηλέφωνο 5 λεπτά πριν να μου πει οτι φτάνει. και ευγενέστατο το παλικάρι που παρέδωσε. Άσε φίλε, στα τηλέφωνα δεν απαντούν ΠΟΤΕ. Διάβασε και καμία κριτική στη Google και θα δεις ότι δεν είμαι ο μόνος που κράζει.
BeSt_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ήρθε και σε εμένα μνμ Viber χθες για παράδοση με Elta Courier. Οπότε ευελπιστώ από βδομάδα τρίτη -τετάρτη να παραλάβω επειδή είμαι επαρχία. Δεν ήρθε κανένα μνμ όμως για φορητότητα και ανησυχώ από 28/11 ακόμα στο περίμενε. Εσείς που παραλάβατε SIM με φορητότητα γράφει η SIM τον παλιό σας αριθμό πουθενά? Γράφει πουθενά στην συσκευασία ότι έχετε επιλέξει φορητότητα? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
nimik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, BeSt_ είπε Ήρθε και σε εμένα μνμ Viber χθες για παράδοση με Elta Courier. Οπότε ευελπιστώ από βδομάδα τρίτη -τετάρτη να παραλάβω επειδή είμαι επαρχία. Δεν ήρθε κανένα μνμ όμως για φορητότητα και ανησυχώ από 28/11 ακόμα στο περίμενε. Εσείς που παραλάβατε SIM με φορητότητα γράφει η SIM τον παλιό σας αριθμό πουθενά? Γράφει πουθενά στην συσκευασία ότι έχετε επιλέξει φορητότητα? Το γράφει πάνω στην νέα σιμ...Φορητότητα καρτοκινητής , sms για φορητότητα όπως τα άλλα παιδιά πιο πάνω δεν δεν έχω λάβει ακόμη 1
stark Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Το SMS περί φορτητότητας έρχεται αφού πρώτα έχετε παραλάβει τη SIM. Όχι νωρίτερα.
nimik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, stark είπε Το SMS περί φορτητότητας έρχεται αφού πρώτα έχετε παραλάβει τη SIM. Όχι νωρίτερα. Εγώ παρέλαβα την σιμ χτες το μεσημέρι αλλά δεν μου έχει σταλεί ακόμη κάποιο μήνυμα σχετικά με την φορητότητα κι ούτε νομίζω να γίνει σήμερα Σάββατο ..από Δευτέρα μάλλον υποθέτω .. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από nimik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα