Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι οδηγίες δηλαδή?

Αφού παραλάβει κανείς τη νέα sim αν πρέπει να κάνει κάποια ενέργεια για τη φορητότητα. Πότε να αφαιρέσει την παλιά, πότε να βάλει τη νέα, κάποια επικοινωνία ή ότι άλλο.

Επεξ/σία από motoboots
  • Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, motoboots είπε

Αφού παραλάβει κανείς τη νέα sim αν πρέπει να κάνει κάποια ενέργεια για τη φορητότητα. Πότε να αφαιρέσει την παλιά, πότε να βάλει τη νέα, κάποια επικοινωνία ή ότι άλλο.

Απλα περιμένεις να κοπεί το σήμα του προηγούμενου παρόχου και τότε βάζεις την νέα sim

7 λεπτά πριν, Agathoklis είπε

Καλησπέρα, στο κουτί μου, δεν ήρθε η δώρο κάρτα roblox... Ισχύει και σε εσάς? 

Αν όντως ισχύει, απλά είσαι άτυχος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Απλα περιμένεις να κοπεί το σήμα του προηγούμενου παρόχου και τότε βάζεις την νέα sim

Μπορεί να γίνει δηλαδή πριν την παραλαβή (αν αργήσει ο κούριερ) ή ένα μήνα μετά (αν αργήσει η Vodafone) ? :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, motoboots είπε

Μπορεί να γίνει δηλαδή πριν την παραλαβή (αν αργήσει ο κούριερ) ή ένα μήνα μετά (αν αργήσει η Vodafone) ? :lol:

ΟΧΙ.

Τα έχουν υπολογίσει αυτά.

2 λεπτά πριν, motoboots είπε

Είναι μια φορητότητα όπως όλες οι άλλες.

Δεν έχεις ξανακάνει?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ.

Τα έχουν υπολογίσει αυτά.

Είναι μια φορητότητα όπως όλες οι άλλες.

Δεν έχεις ξανακάνει?

Έχω ξανακάνει. Τη Vodafone φοβάμαι, γιατί οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι και οι καλύτερες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, motoboots είπε

Έχω ξανακάνει. Τη Vodafone φοβάμαι, γιατί οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι και οι καλύτερες.

Οι φορητότητες είναι στάνταρ διαδικασία 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agathoklis είπε

Καλησπέρα, στο κουτί μου, δεν ήρθε η δώρο κάρτα roblox... Ισχύει και σε εσάς? 

Τσέκαρε στη μπροστινή τσέπη από το τσαντάκι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωί με easymail, τελικά τήρισαν το μέχρι 13/12 τουλάχιστον. 

Άλλα μου κάνει εντύπωση που δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα sms για φορητότητα. 

Επειδή έχω κάνει άλλες δύο φορές  θυμάμαι σου έρχεται μήνυμα sms ότι έχει γίνει αίτημα για φορητότητα από τον πάροχο που είσαι και μετά είτε σε μερικές ώρες είτε την επόμενη μέρα πραγματοποιείται κόβεται το σήμα σε αυτό που έχεις και βάζει την άλλη και παίζει. 

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα, σαν η vodafone να μην έχει κάνει το αίτημα φορητότητας ακόμα.

Εσάς που ολοκληρώθηκε σας ήρθε πρώτα μήνυμα ότι έχει γίνει έτοιμα πριν τελικά ολόκληρωθεί και κοπει το σήμα?

Και επειδή είναι παρασκευή φοβάμαι μήπως πάμε Δευτέρα Τρίτη. Και μου τελείωσε και η κάρτα και η παροχές στο άλλο και δεν θα βάλω τώρα 13€ χωρίς λόγο και φοβάμαι ότι θα μείνω τρεις μέρες χωρίς τηλέφωνο πρακτικά. 

Edit: φαίνεται κάτι να έκαναν. Όταν παρέλαβα πριν λίγες ώρες ήταν ακόμα στο βήμα 1. 

Είδωμεν. Screenshot_20241213_160006_SamsungInternet.jpg.9de03d4df852d12635aaab2d511aa723.jpg

Επεξ/σία από Skywalker21
Δημοσ.
2 hours ago, motoboots said:

Υπάρχουν οδηγίες για τη φορητότητα στο πακέτο που παραλάβατε;

Αν εννοείς οδηγίες για το πότε θα βάλεις την SIM στο κινητό, κλπ, αυτές έρχονται με SMS.

image.png.c5284cd68ae73e9bc72f6e8112741299.png

Δημοσ.

Έχω να πω πως είναι απλά τραγικοι σε άλλο επίπεδο. Ήδη μετανιώνω που μπήκα στη διαδικασία. Ένα χρόνο υπομονή. 

Εκτός από το ότι πέρασαν ηδη 15 μέρες και εγώ προσωπικά δεν είχα την παραμικρή ενημέρωση από πουθενά για αυτή την καθυστέρηση, τώρα Άνοιξα το πακέτο: Δεν έχει την δωροκάρτα ROBLOX, ούτε καν την sim την έξτρα που υποτίθεται θα ερχόταν ενεργοποιημένη. 

Τόσο Τραγικοι και απαράδεκτοι είναι λίγο πραγματικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλος ένας χωρίς Roblox και χωρίς έξτρα σιμ.

Edit

Μόλις μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπανε ότι θα σταλθούν σε δεύτερο χρόνο. Μεσα στο επόμενο 24ωρο θα με καλέσουν για ενημέρωση.

Επεξ/σία από foler79
  • Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα κομπλέ ,η κλήση στο 1252 είναι απαραίτητη η ενεργοποιείται απλά με την είσοδο της νέας σιμ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...