NewGascp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που παραλάβουμε την sim σε πόσες μέρες πραγματοποιείται η φορητότητα ;
stark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 32 minutes ago, NewGascp said: Γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που παραλάβουμε την sim σε πόσες μέρες πραγματοποιείται η φορητότητα ; Σε μένα την επόμενη μέρα. 1
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ήρθε το link της μεταφορικής για παρακολούθηση και ένα pin στο viber και πας στο λινκ βάζεις pin και σου πετάει μούτζα. θεούληδες.
nek4d Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 41 minutes ago, greekfragma said: ήρθε το link της μεταφορικής για παρακολούθηση και ένα pin στο viber και πας στο λινκ βάζεις pin και σου πετάει μούτζα. θεούληδες. Ενταξει σε αυτο δεν φταιει η vodafone, ειναι θεμα μεταφορικης. Και σε μενα, δεχθηκε το πιν, εκανα μια αλλαγη, μετα που μπηκα παλι για αλλαγη (για να επιβεβαιωσω οτι ειχε παρει την αλλαγη, λεει οτι δεν ισχυει το πιν και στελνει sms, αφαντο ομως, δεν ελαβα τιποτε. Βαριεμαι εκ νεου δοκιμη, οτι γινει).
alexx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, greekfragma είπε ήρθε το link της μεταφορικής για παρακολούθηση και ένα pin στο viber και πας στο λινκ βάζεις pin και σου πετάει μούτζα. θεούληδες. Με ποιά στέλνουν? Εμένα μου είπαν για ελτα κούριερ αν θυμάμαι καλά.
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, alexx said: Με ποιά στέλνουν? Εμένα μου είπαν για ελτα κούριερ αν θυμάμαι καλά. easymail 1
ioanniskar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Έκανα αίτημα για 2 νούμερα. Για το πρώτο δεν έλαβα τίποτα. Για το 2ο αίτημα που έκανα μερικές ώρες μετά το πρώτο, ήρθε μήνυμα ότι έχει παραδοθεί στην easymail και θα παραλάβω με ελτα κουριερ. Αφορά ίδια πόλη και ίδια διεύθυνη. Μάλλον δεν τηρείται καμία προτεραιότητα.
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, ioanniskar said: Έκανα αίτημα για 2 νούμερα. Για το πρώτο δεν έλαβα τίποτα. Για το 2ο αίτημα που έκανα μερικές ώρες μετά το πρώτο, ήρθε μήνυμα ότι έχει παραδοθεί στην easymail και θα παραλάβω με ελτα κουριερ. Αφορά ίδια πόλη και ίδια διεύθυνη. Μάλλον δεν τηρείται καμία προτεραιότητα. Και σε εμένα το ίδιο.
sifario1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μια ερώτηση να κάνω σήμερα παραλαμβάνω την καρτα έχοντας κάνει φορητότητα.Θα σταλεί μήνυμα για το ποτε πρέπει να την ενεργοποιήσω?
alexx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, sifario1 είπε Μια ερώτηση να κάνω σήμερα παραλαμβάνω την καρτα έχοντας κάνει φορητότητα.Θα σταλεί μήνυμα για το ποτε πρέπει να την ενεργοποιήσω? Καλημέρα. Σε εμένα είπαν ότι όταν κοπεί το σήμα από το τωρινό δίκτυο τότε να την αλλάξω. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα.
stark Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, alexx said: Καλημέρα. Σε εμένα είπαν ότι όταν κοπεί το σήμα από το τωρινό δίκτυο τότε να την αλλάξω. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα. Ισχύει 1
motoboots Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, stark είπε Ισχύει Υπάρχουν οδηγίες για τη φορητότητα στο πακέτο που παραλάβατε;
GREGORYMO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, motoboots είπε Υπάρχουν οδηγίες για τη φορητότητα στο πακέτο που παραλάβατε; Τι οδηγίες δηλαδή?
johng4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Και σε εμένα ήρθε μήνυμα στο Viber από easy mail για παράδοση τις έπομενες μέρες. Ξέρουμε αν κάνουν παράδοση Σάββατο ή πάμε από βδομάδα?
Agathoklis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, στο κουτί μου, δεν ήρθε η δώρο κάρτα roblox... Ισχύει και σε εσάς? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα