alexx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, πως πάμε, παραλαμβάνει κανένας? Εγώ αν και επαρχία δεν βλέπω έως αύριο που είπαν να παίρνω την κάρτα.
vsk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, μία από τα ίδια κι εδώ. Καμία ενημέρωση πέρα από το γνωστό τηλεφώνημα ότι θα παραλάβω - και καλά - μέχρι 13/12. Αν ήταν να παραλάβουμε αύριο, δεν θα ερχόταν κάποιο μήνυμα από την courier;
stark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, vsk said: Καλημέρα, μία από τα ίδια κι εδώ. Καμία ενημέρωση πέρα από το γνωστό τηλεφώνημα ότι θα παραλάβω - και καλά - μέχρι 13/12. Αν ήταν να παραλάβουμε αύριο, δεν θα ερχόταν κάποιο μήνυμα από την courier; Αυτό είναι όντως ανησυχητικό. Εγώ είχα λάβει τη μία μέρα το μήνυμα για την WPS (courier) και την επόμενη παρέλαβα την SIM μου. p.s. αναμένω ακόμα δύο SIM, για μέλη της οικογένειας.
michael150583 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ευχαριστώ τον topic starter για την υπερπροσφορά. Το σύστημα με εμφανίζει ότι βρίσκομαι ακόμα στην αρχή, η μεταφορική θα παραδώσει τις επόμενες μέρες. Τέλεια! 1
nimik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Έλαβα sms από Easymail ότι καταχωρήθηκε η αποστολή ,μάλλον γι αύριο
soul_d Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, matrixxx είπε Κλωνοποιηση απο οσο εχω δει στην πραξη, γινονταν μια χαρα στο voda app αλλα ΔΕΝ γινονταν σε CU app, δεν επιανε. Με το app cloner, είναι μια χαρά στην εφαρμογή της cu
stark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, soul_d said: Με το app cloner, είναι μια χαρά στην εφαρμογή της cu Κι εγώ έκανα clone το CU app. Απλά δεν έκανα ακόμα login σε αυτό. Λογικά δεν θα υπάρχει θέμα.
motoboots Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Έλαβα ειδοποίηση για 3 sim παραλαβή από courier με πιθανή παράδοση αύριο.
VasiaTrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Και εμένα με είχαν ενημερώσει για παραλαβή μέχρι 13/12 αλλά ακόμη καμία ειδοποίηση από κούριερ κτλ. Ας ελπίσουμε να παραλάβουμε την άλλη εβδομάδα τουλάχιστον.
nek4d Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Σημερινο, Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣAΣ AΠO ΤΗΝ VODAFONE ME VOUCHER *** EXEI ΠPOΓPAMMATIΣTEI NA ΠAPAΔOΘEI TΙΣ EΠOMENΕΣ ΗΜΕΡΕΣ METAΞY 9:00-17:00 ME THN EASY MAIL.
NewGascp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που παραλάβουμε την sim σε πόσες μέρες πραγματοποιείται η φορητότητα ;
stark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 32 minutes ago, NewGascp said: Γνωρίζει κάποιος απο την στιγμή που παραλάβουμε την sim σε πόσες μέρες πραγματοποιείται η φορητότητα ; Σε μένα την επόμενη μέρα. 1
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ήρθε το link της μεταφορικής για παρακολούθηση και ένα pin στο viber και πας στο λινκ βάζεις pin και σου πετάει μούτζα. θεούληδες.
nek4d Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 41 minutes ago, greekfragma said: ήρθε το link της μεταφορικής για παρακολούθηση και ένα pin στο viber και πας στο λινκ βάζεις pin και σου πετάει μούτζα. θεούληδες. Ενταξει σε αυτο δεν φταιει η vodafone, ειναι θεμα μεταφορικης. Και σε μενα, δεχθηκε το πιν, εκανα μια αλλαγη, μετα που μπηκα παλι για αλλαγη (για να επιβεβαιωσω οτι ειχε παρει την αλλαγη, λεει οτι δεν ισχυει το πιν και στελνει sms, αφαντο ομως, δεν ελαβα τιποτε. Βαριεμαι εκ νεου δοκιμη, οτι γινει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα