barman_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 αν δεν εχεις υπολοιπο ειναι καλη φαση.βεβαια γιατι να χανεται το υπολοιπο εξισου περιεργο.Το θεμα ειναι,χανεις το φοιτητικο σου?
eko13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Η απορια μου ειναι η εξης, αν το βαλεις θα πρεπει να βαζεις και καρτα καθε δυο μηνες? Αν ειναι εφαπαξ για 12 μηνες μοιαζει λουκουμι.
George6633 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Το SIMPLY CU προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, 15GB και 300 SMS για 30 μέρες. Οι παροχές ανανεώνονται αυτόματα και χωρίς έξτρα χρέωση για συνολικά 12 μήνες. Η τιμή του SIMPLY CU είναι 75€ και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η χρέωση των 75€ γίνεται μία φορά με την αρχική ενεργοποίηση και δεν υπάρχει άλλη χρέωση για την απόδοση των παροχών του πακέτου για τους επόμενους 12 μήνες. Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας ισχύουν για χρήση στην Ελλάδα για κλήσεις προς όλα τα εθνικά κινητά και σταθερά και για χρήση κατά τη διάρκεια περιαγωγής σε χώρα της Ε.Ε για κλήσεις εντός της χώρας που πραγματοποιείται η περιαγωγή. Τα GB ισχύουν για χρήση στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. Σε περίπτωση που έχεις διαθέσιμα λεπτά, SMS ή MBs από διάφορα πακέτα, τότε προτεραιότητα έχουν αυτά που λήγουν πρώτα. Το πακέτο θα λήξει στις 23.59 της τελευταίας μέρας, του τελευταίου μήνα ισχύος του. To SIMPLY CU προσφέρεται και με νέα σύνδεση CU και με φορητότητα αριθμού από άλλο δίκτυο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε υπάρχουσα σύνδεση CU. To SIMPLY CU δεν είναι συμβατό με τα υπόλοιπα CU Combo και CU Popcorn πακέτα. Το SIMPLY CU δεν είναι συμβατό με τις υπηρεσίες: Επέκταση υπολοίπου Πάρε παράταση Η διάρκεια της αξίας ανανέωσης για τους συνδρομητές με SIMPLY CU είναι 14 μήνες από την αρχική ενεργοποίηση του πακέτου. 6 1
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, George6633 είπε Το SIMPLY CU προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, 15GB και 300 SMS για 30 μέρες. Οι παροχές ανανεώνονται αυτόματα και χωρίς έξτρα χρέωση για συνολικά 12 μήνες. Η τιμή του SIMPLY CU είναι 75€ και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η χρέωση των 75€ γίνεται μία φορά με την αρχική ενεργοποίηση και δεν υπάρχει άλλη χρέωση για την απόδοση των παροχών του πακέτου για τους επόμενους 12 μήνες. Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας ισχύουν για χρήση στην Ελλάδα για κλήσεις προς όλα τα εθνικά κινητά και σταθερά και για χρήση κατά τη διάρκεια περιαγωγής σε χώρα της Ε.Ε για κλήσεις εντός της χώρας που πραγματοποιείται η περιαγωγή. Τα GB ισχύουν για χρήση στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. Σε περίπτωση που έχεις διαθέσιμα λεπτά, SMS ή MBs από διάφορα πακέτα, τότε προτεραιότητα έχουν αυτά που λήγουν πρώτα. Το πακέτο θα λήξει στις 23.59 της τελευταίας μέρας, του τελευταίου μήνα ισχύος του. To SIMPLY CU προσφέρεται και με νέα σύνδεση CU και με φορητότητα αριθμού από άλλο δίκτυο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε υπάρχουσα σύνδεση CU. To SIMPLY CU δεν είναι συμβατό με τα υπόλοιπα CU Combo και CU Popcorn πακέτα. Το SIMPLY CU δεν είναι συμβατό με τις υπηρεσίες: Επέκταση υπολοίπου Πάρε παράταση Η διάρκεια της αξίας ανανέωσης για τους συνδρομητές με SIMPLY CU είναι 14 μήνες από την αρχική ενεργοποίηση του πακέτου. Καλά έκανες Γιώργο αλλά νομίζω κανείς δεν διαβάζει... 2 6
GeeJay Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μπα. Αν βάλεις το νούμερο το βλέπει ότι είναι Vodafone. Δεν παίζει. 😂 1
George6633 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, kamui είπε Καλά έκανες Γιώργο αλλά νομίζω κανείς δεν διαβάζει... Εγώ προσπάθησα... 🤣 1
barman_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 9 minutes ago, George6633 said: To SIMPLY CU προσφέρεται και με νέα σύνδεση CU και με φορητότητα αριθμού από άλλο δίκτυο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε υπάρχουσα σύνδεση CU. κριμα
s1mplement Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εχω καρτοκινητο vodafone τωρα, μπορω να παρω νεο αριθμο CU και μετα να αλλαξω αριθμο σε αυτο που εχω τωρσ σε καρτοκινητο;
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, nk9 είπε Λογικά δεν κάνει και rollover. Βρε τι rollover...παίρνουμε και την frog με τα απεριοριστα GB και με 15,25 το μήνα έχεις απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα GB και 300 SMS....μιλάμε για πράφιτ. Έχεις μήλο? δεν παίρνει 2 sim....oυπς . Έλα τυχεροί είναι μερικοί έχει esim Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από kamui 4
panosfl22 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, nk9 είπε Λογικά δεν κάνει και rollover. Αυτό παίζεται γιατί λέει 180 GB σύνολο οπότε αν δεν τα καταναλώσεις ένα μήνα μπορεί να μεταφέρονται
sifario1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εμένα με απορρίπτει την πληρωμή φορητότητα από nova
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 35 minutes ago, George6633 said: To SIMPLY CU προσφέρεται και με νέα σύνδεση CU και με φορητότητα αριθμού από άλλο δίκτυο και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε υπάρχουσα σύνδεση CU Σκουπίδια ανόητοι. Ανάθεμα την ωρα και τη στιγμη που όλοι γύρω μου έχουν cu και το κρατάω για αυτο το λόγο. Πότε δεν βγάζουν κατι για υπάρχοντες. ΠΟΤΕ. 1 3
George6633 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Έψαξα να δω αν με συμφέρει να το κάνω με κάποιο τρόπο αλλά στους τελευταίους 5-6 μήνες που είδα τους λογαριασμούς της Vodafone είδα ότι έχω καταναλώσει από 50 έως 120GB το μήνα οπότε μάλλον όχι... 🤣
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εσύ είσαι για frog δεύτερη σιμ για τα δεδομένα και μετα βαζεις main οτι σε βολεύει. Αυτο θα εκανα τωρα αν η cu δεν ηταν για τα πανηγύρια. Μπορω να ξεκινήσω φορητότητα σε αλλη εταιρεία και να το γυρισω ξανα σε cu? Είναι συστημικό το θεμα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα