9-11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά δεν ήταν και τόσο τραγικά τα πράγματα. 1. Σάββατο 7/12 παραγγελία σε φυσικό κατάστημα και συμπλήρωση εντύπων (για φορητότητα, ΟΧΙ νέο αριθμό) 2. Τρίτη 10/12 πληρωμή, παραλαβή και επί τόπου ενεργοποίηση της SIM. Φεύγοντας από το μαγαζί όλα ήταν κομπλέ. Ο χρόνος διεκπεραίωσης ήταν μεγαλύτερος του αναμενομένου, σχεδόν μισή ώρα. Υπενθυμίζω πως κάτοχος είναι ηλικιωμένος συγγενής και η ορθοστασία στα 75 (δεν υπήρχαν καθίσματα!) δεν είναι ό,τι καλύτερο... Γνωρίζει κανείς αν το Vodafone app επιτρέπει διαχείριση 2 αριθμών; (όπως αντίστοιχα γίνεται στο Cosmote app) Αντί για εγγραφή έκανα login με τα στοιχεία από account που προϋπήρχε και αφορά άλλο νούμερο (του ίδιου κατόχου). Φοβάμαι πως αν επιχειρήσω εγγραφή και χρησιμοποιήσω το ίδιο email, θα το μπλοκάρει. Τι ισχύει;
Asvos21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Ηθικο διδαγμα, μην προπληρωνεις ποτε γιατι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με δαυτους βουρ για τις 10 εργασιμες λοιπον και εχει ο θεος!
vsk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε 1.Η Cosmote χεσ.....κε για τις συνδέσεις καρτοκινητών... Πλήρωνε συμβόλαιο πρώτα και θα σου δώσει σημασία... Μπα, με συμβόλαιο είμαι, αλλά δεν έχουν συγκινηθεί μέχρι στιγμής. Αλήθεια, αν είναι να αρχίσουμε να παραλαμβάνουμε τις επόμενες ημέρες, πότε θα έπρεπε να μας κάνει αντιπροσφορά η Cosmote ;
nimik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις με πήραν τηλ ,μέχρι 13 Παρασκευή θα έχω παραλάβει μου είπαν ,φορητότητα .. 1
alexx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, vsk είπε Μπα, με συμβόλαιο είμαι, αλλά δεν έχουν συγκινηθεί μέχρι στιγμής. Αλήθεια, αν είναι να αρχίσουμε να παραλαμβάνουμε τις επόμενες ημέρες, πότε θα έπρεπε να μας κάνει αντιπροσφορά η Cosmote ; Και εγώ με συμβόλαιο είμαι αλλά μέχρι στιγμής κανένα τηλ απο κοσμοτε. Φοβάμαι όμως μην με βάλουν κανένα πέναλτι τον επόμενο μήνα ( έχω κανα χρόνο και λίγο, ακόμα συμβόλαιο) και τρέχω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!!
vsk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, alexx είπε Και εγώ με συμβόλαιο είμαι αλλά μέχρι στιγμής κανένα τηλ απο κοσμοτε. Φοβάμαι όμως μην με βάλουν κανένα πέναλτι τον επόμενο μήνα ( έχω κανα χρόνο και λίγο, ακόμα συμβόλαιο) και τρέχω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!! Προφανώς προβλέπεται κάποια ρήτρα πρόωρης αποχώρησης στο συμβόλαιο σου. Σ' εμένα που λήγει τον Μάρτιο, είναι περίπου 25 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Αλλά σε κάθε περίπτωση, με συμφέρει να το σπάσω.
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, alexx είπε Φοβάμαι όμως μην με βάλουν κανένα πέναλτι τον επόμενο μήνα ( έχω κανα χρόνο και λίγο, ακόμα συμβόλαιο) και τρέχω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!! Ο φόβος, να σου γίνει βεβαιότητα… Εξάλλου το αναφέρει το συμβόλαιο σου… Σε βλέπω σε λίγους μήνες να ανοίγεις θέμα με την κακιά Cosmote και την κακιά εισπρακτική που σε κυνηγάει για πρόστιμο πρόωρης αποχώρισης…
alexx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ο φόβος, να σου γίνει βεβαιότητα… Εξάλλου το αναφέρει το συμβόλαιο σου… Σε βλέπω σε λίγους μήνες να ανοίγεις θέμα με την κακιά Cosmote και την κακιά εισπρακτική που σε κυνηγάει για πρόστιμο πρόωρης αποχώρισης… Μπα δεν νομίζω. Μπορώ να αποχωρήσω απο 21.11 γιατί αλλάξανε μονομερώς το συμβόλαιο μου.Το γνωστό που έγινε με τις extra sim!
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, alexx είπε Μπα δεν νομίζω. Μπορώ να αποχωρήσω απο 21.11 γιατί αλλάξανε μονομερώς το συμβόλαιο μου.Το γνωστό που έγινε με τις extra sim! Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και αφορά λίγους. Οπότε αν εμπίπτεις σε αυτή την κατάσταση τότε τι αγχώθηκες; 1
alexx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και αφορά λίγους. Οπότε αν εμπίπτεις σε αυτή την κατάσταση τότε τι αγχώθηκες; Για να κλείσω εδώ το off topic δεν θα μου φανεί κ παράξενο αν γίνει. Αυτό λέω. Στα του θέματος, με πήραν κ εμένα τηλ σήμερα και είπαν μέχρι την Παρασκευη (και 13!!!!) θα παραλάβω. Για να δούμε.
Asvos21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εσας που σας καλεσαν, σας δειχνει ακομα στο 1ο σταδιο? γιατι εγω απο 29/10 πρωι αγορα ειμαι ακομα στο περιμενε Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Asvos21
sailor7733 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα και από μένα.... Επικοινωνία με voadafone εχθές μέσω chat με αίτηση φορητότητας απο 29/10 και η απάντηση σήμερα με sms... KAΛHMEPA ΣAΣ, ΣE ΣYNEXEIA THΣ EΠIKOINΩNIAΣ MAΣ, H ENHMEPΩΣH ΠOY EXΩ AΠO TO TMHMA ΠΩΛHΣEΩN EINAI OTI ΘA ΠAPAΛABETE EΩΣ 16/12 ΠAPAKAΛΩ KAΘΩΣ O OΓKOΣ ΠAPAΓΓEΛIΩN EINAI TEPAΣTIOΣ. EXΩ ZHTHΣEI ΩΣTOΣO AN EINAI EΦIKTO NA EΛEΓXΘEI ME ΠPOTEPAIOTHTA. ΣTHN ΔIAΘEΣH ΣAΣ! 1
BeSt_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Asvos21 είπε εσας που σας καλεσαν, σας δειχνει ακομα στο 1ο σταδιο? γιατι εγω απο 29/10 πρωι αγορα ειμαι ακομα στο περιμενε Αν μπεις στον κόπο και διαβάσεις παραπάνω δεν παίζουν ρόλο τα στάδια και δεν ενημερώνονται έγκαιρα, Ας περιμένουμε μέχρι Παρασκευη λοιπόν η και Δευτέρα υπομονή να δούμε αν ισχύουν αυτά που μας λένε για παραλαβές. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
Asvos21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 πιστεψε με, τα εχω διαβασει ολα. Γιαυτο ηταν συγκεκριμενη η ερωτηση σε αυτους που ελαβαν σημερα ενημερωση
nk9 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 9-11 είπε Τελικά δεν ήταν και τόσο τραγικά τα πράγματα. 1. Σάββατο 7/12 παραγγελία σε φυσικό κατάστημα και συμπλήρωση εντύπων (για φορητότητα, ΟΧΙ νέο αριθμό) 2. Τρίτη 10/12 πληρωμή, παραλαβή και επί τόπου ενεργοποίηση της SIM. Φεύγοντας από το μαγαζί όλα ήταν κομπλέ. Ο χρόνος διεκπεραίωσης ήταν μεγαλύτερος του αναμενομένου, σχεδόν μισή ώρα. Υπενθυμίζω πως κάτοχος είναι ηλικιωμένος συγγενής και η ορθοστασία στα 75 (δεν υπήρχαν καθίσματα!) δεν είναι ό,τι καλύτερο... Γνωρίζει κανείς αν το Vodafone app επιτρέπει διαχείριση 2 αριθμών; (όπως αντίστοιχα γίνεται στο Cosmote app) Αντί για εγγραφή έκανα login με τα στοιχεία από account που προϋπήρχε και αφορά άλλο νούμερο (του ίδιου κατόχου). Φοβάμαι πως αν επιχειρήσω εγγραφή και χρησιμοποιήσω το ίδιο email, θα το μπλοκάρει. Τι ισχύει; Στην εφαρμογή της Vodafone βλέπω ταυτόχρονα ένα καρτοκινητο cu και ένα giga wifi home. Απλά, όταν δημιούργησα λογαριασμό χρήστη για το δεύτερο, χρησιμοποίησα το ίδιο e-mail δίχως πρόβλημα. 6 ώρες πριν, 9-11 είπε 6 ώρες πριν, 9-11 είπε Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από nk9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα