atpanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κανένας σε ποιο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμο;
BeSt_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Πήγα σήμερα σε κατάστημα Vodafone και δεν ήξερε η υπάλληλος καν για το πακέτο, ότι νάνε. Μίλησε με εξυπηρέτηση πελατών για να αλλάξω σε φορητότητα και με είπε η κοπέλα θα σας πάρουν σε 5 λεπτά να μιλήσετε με τον εκπρόσωπο που ασχολείται με τις αιτήσεις Simply CU. Πέρασαν 3 ώρες και ακόμα τηλέφωνο παίρνει. Τέρμα αξιοπιστία η Vodafone.......
leonidas1269 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, atpanos είπε Ξέρει κανένας σε ποιο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμο; Eiχε ενα διαθεσιμο στο golden hall,επαναλαμβανω ειναι για νεο αριθμο.η προσφορα με 75 ευρω δεν ειναι για φορητοτητα(τουλαχιστον στα καταστηματα που εχουν μεινει ελαχιστα πλεον)
nat10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε Eiχε ενα διαθεσιμο στο golden hall,επαναλαμβανω ειναι για νεο αριθμο.η προσφορα με 75 ευρω δεν ειναι για φορητοτητα(τουλαχιστον στα καταστηματα που εχουν μεινει ελαχιστα πλεον) Για σήμερα λες;
leonidas1269 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ναι,ειχε εναν αριθμο το πρωι οταν ανοιξε ,δεν ξερω αν το εχει ακομα.Οπως νομιζω και ενα τελευταιο στο Χαλανδρι στην εθνικης αντιστασεως.Μην μπειτε στο κοπο να πατε αν θελετε φοροτητοτητα ,θα ταλαιπωρηθείτε ασκοπα.
BeSt_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγώ πάντως κατάφερα και έκανα φορητότητα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών, πάτησα νέος αριθμός εκ παραδρομής στην παραγγελιά. Με διαβεβαίωσαν στο τηλέφωνο ότι το what's up μου θα γίνει Vodafone θα έρθει και sms για επιβεβαίωση και το αργότερο έως 16/12 θα παραλάβω την νέα SIM Simply CU με Courier ενεργοποιημένη με το παλιό μου νούμερο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
leonidas1269 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Αυτο ειπανε σε σενα και παρα πολλους ακομα...απλα μυριζομαι ταλαιπωρια-καθυστερηση...και ισως παραλαβη με το νεο ετος....Για αυτο ειπα μην μπλεξετε με φορητοτητα...Αυτο ακριβως μου ειπε και υπαλληλος στο καταστημα με ολη την καλη διαθεση,το πακετο με τα 75 ευρω να παρω καινουργιο αριθμο αλλιως ισως ταλαιπωρηθω αρκετα...Πηρα καινουργιο αριθμο και ξεμπερδεψα...
BeSt_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε Αυτο ειπανε σε σενα και παρα πολλους ακομα...απλα μυριζομαι ταλαιπωρια-καθυστερηση...και ισως παραλαβη με το νεο ετος....Για αυτο ειπα μην μπλεξετε με φορητοτητα...Αυτο ακριβως μου ειπε και υπαλληλος στο καταστημα με ολη την καλη διαθεση,το πακετο με τα 75 ευρω να παρω καινουργιο αριθμο αλλιως ισως ταλαιπωρηθω αρκετα...Πηρα καινουργιο αριθμο και ξεμπερδεψα... δεν βιάζομαι και ας μην ισχύει αυτό που είπε ο υπάλληλος, θα περιμένω όσο πρέπει αρκεί να ισχύει η φορητότητα και να μην μας κοροϊδεύουν που δεν το νομίζω. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_
alexx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε εμένα που με κάλεσαν το μεσημέρι είπαν ότι αυτή τη βδομάδα μέχρι τις 13.12 ( Παρασκευή και 13 ) θα παραλάβω την κάρτα για φορητότητα. Εν τω μεταξύ από κοσμοτε ούτε τηλ για αντιπροσφορα ούτε τπτ. Στα τέτοια τους που φεύγω!!! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από alexx
BeSt_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, alexx είπε Σε εμένα που με κάλεσαν το μεσημέρι είπαν ότι αυτή τη βδομάδα μέχρι τις 13.12 ( Παρασκευή και 13 ) θα παραλάβω την κάρτα για φορητότητα. Εν τω μεταξύ από κοσμοτε ούτε τηλ για αντιπροσφορα ούτε τπτ. Στα τέτοια τους που φεύγω!!! 13/12 είπε και σε εμένα σήμερα στο τηλέφωνο με τα νέα δεδομένα, στην χειρότερη 16/12. απλά με κάνει εντύπωση που ακόμα είμαι στο πρώτο στάδιο παραγγελίας 😁 Η Cosmote χεσ.....κε που φεύγουμε αρμέγει καλά έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς....... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από BeSt_ 1
nimik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, alexx είπε Σε εμένα που με κάλεσαν το μεσημέρι είπαν ότι αυτή τη βδομάδα μέχρι τις 13.12 ( Παρασκευή και 13 ) θα παραλάβω την κάρτα για φορητότητα. Εν τω μεταξύ από κοσμοτε ούτε τηλ για αντιπροσφορα ούτε τπτ. Στα τέτοια τους που φεύγω!!! 1 λεπτό πριν, BeSt_ είπε 13/12 είπε και σε εμένα σήμερα στο τηλέφωνο με τα νέα δεδομένα, στην χειρότερη 16/12. Η Cosmote χεσ.....κε που φεύγουμε αρμέγει καλά έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς....... Σε πιο στάδιο είναι οι παραγγελίες σας ,ακόμη στο 1ο ?
alexx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, nimik είπε Σε πιο στάδιο είναι οι παραγγελίες σας ,ακόμη στο 1ο ? Σταθερά στο 1ο. 1
nek4d Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, nimik said: Σε πιο στάδιο είναι οι παραγγελίες σας ,ακόμη στο 1ο ? 6 hours ago, alexx said: Σταθερά στο 1ο. Αδικα κοιτατε και ρωτατε για το σταδιο παραγγελιας, εσεις και αρκετοι πιο πριν, δεν δειχνει τιποτε, ειχα παρει την προηγουμενη προσφορα με τα 13€ τον μηνα απεριοριστα κλπ, λιγες μερες πριν την παρουσα προσφορα, παρελαβα την καρτα, ολα κομπλε, ε, το σταδιο παραγγελιας ακομη το 1ο βημα δειχνει. Δεν ενημερωνεται σωστα, οποτε αγνοηστε το. 3 3
alexx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, nek4d είπε Αδικα κοιτατε και ρωτατε για το σταδιο παραγγελιας, εσεις και αρκετοι πιο πριν, δεν δειχνει τιποτε, ειχα παρει την προηγουμενη προσφορα με τα 13€ τον μηνα απεριοριστα κλπ, λιγες μερες πριν την παρουσα προσφορα, παρελαβα την καρτα, ολα κομπλε, ε, το σταδιο παραγγελιας ακομη το 1ο βημα δειχνει. Δεν ενημερωνεται σωστα, οποτε αγνοηστε το. Καλημέρα, και εγώ αυτό καταλαβαίνω. Θα παραλάβουμε αλλά θα είμαστε στο 1ο στάδιο!!! 1
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, BeSt_ είπε Η Cosmote χεσ.....κε που φεύγουμε αρμέγει καλά έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς....... 1.Η Cosmote χεσ.....κε για τις συνδέσεις καρτοκινητών... Πλήρωνε συμβόλαιο πρώτα και θα σου δώσει σημασία... 2. Γνωρίζει πολύ καλά ότι σε μερικούς μήνες ένας σημαντικός αριθμός πελατών θα επιστρέψει πίσω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα