Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Σε site που ειδικεύεται σε προσφορές, κουπόνια κ.λπ. αναφέρεται εσφαλμένα πως η προσφορά έληξε (συγκεκριμένα από την περασμένη Δευτέρα, 2/12).
Ίσως για διαδικτυακές παραγγελίες. Σε φυσικά καταστήματα ισχύει ακόμα. Επιβεβαιωμένα.
Συγγενής έκανε φορητότητα προ ολίγων λεπτών (απ’ ότι κατάλαβα πέρασαν τα στοιχεία, πλήρωσε, αλλά θα παραλάβει την SIM σε 2-3 μέρες).
Επομένως αν ενδιαφέρεστε ακόμα (νομίζω πως είναι ιδανικό πακέτο για ηλικιωμένα άτομα ώστε να μην έχουν τον βραχνά των ανανεώσεων) σπεύσατε.

Για φορητοτητα δεν εχω βρει πουθενα, μονο για νεους αριθμους. Χθες μαλιστα ταλαιπωρησαν τη μητερα μου στελνοντας την απο καταστημα σε καταστημα (για φορητοτητα) και τελικα ακρη δεν εβγαλε.

• Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, stcp said:

Για φορητοτητα δεν εχω βρει πουθενα, μονο για νεους αριθμους. Χθες μαλιστα ταλαιπωρησαν τη μητερα μου στελνοντας την απο καταστημα σε καταστημα (για φορητοτητα) και τελικα ακρη δεν εβγαλε.

Τι να πω, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με δαύτους.
Στην περίπτωσή μας αφορούσε (θεωρώ πως το θέμα έχει δρομολογηθεί και δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις) φορητότητα από What’s Up.
Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε (είχα ζητήσει να με πάρει αν προκύψει κάτι) η μοναδική απορία αφορούσε το τσαντάκι!
Στο βάθος άκουγα τον υπάλληλο να επαναλαμβάνει τους όρους και την τιμή.
Λες να έβγαλαν νέο νούμερο και να μην το κατάλαβε;
Στο χαρτάκι πάντως που είχα φροντίσει να δώσω (ακριβώς για να αποκλείσω κάθε περιθώριο παρερμηνείας/«συγνώμη δεν καταλάβαμε» και τέτοια) είχα γράψει με μεγάλα κόκκινα γράμματα ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ - Αριθμό - Τρέχων πάροχο.
Σε πόσα καταστήματα παρέπεμψαν τη μητέρα σου;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Στην περίπτωσή μας αφορούσε (θεωρώ πως το θέμα έχει δρομολογηθεί και δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις) φορητότητα από What’s Up.
Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε (είχα ζητήσει να με πάρει αν προκύψει κάτι) η μοναδική απορία αφορούσε το τσαντάκι!
Στο χαρτάκι πάντως που είχα φροντίσει να δώσω (ακριβώς για να αποκλείσω κάθε περιθώριο παρερμηνείας/«συγνώμη δεν καταλάβαμε» και τέτοια) είχα γράψει με μεγάλα κόκκινα γράμματα ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ - Αριθμό - Τρέχων πάροχο.

Πηγε σε 3! Στο πρωτο πηγε μονη της, δεν ειχαν ιδεα καν για το πακετο, την παρεπεμψαν στην εξυπηρετηση πελατων. Στο 2ο την εστειλαν απο την εξυπηρετηση πελατων, διαβεβαιωνοντας την οτι γινεται εκει φορητοτητα. Πηγε, της ειπαν δε γινεται, αλλα γινεται σε τριτο (κοντινο) καταστημα. Στο τριτο λοιπον εβαλε τα κλαμματα (απο την κοροϊδια, γιατι ουτε εκει γινοταν). Μετα γυρισε στο 2ο καταστημα (που τη διαβεβαιωσαν οτι το 3ο ειχε τη δυνατοτητα να το κανει) και εβρισε αυτον που τη διαβεβαιωσε. Καλα πηγε αυτο!🤪

• Sad 2
  • Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, stcp said:

Πηγε σε 3! Στο πρωτο πηγε μονη της, δεν ειχαν ιδεα καν για το πακετο, την παρεπεμψαν στην εξυπηρετηση πελατων. Στο 2ο την εστειλαν απο την εξυπηρετηση πελατων, διαβεβαιωνοντας την οτι γινεται εκει φορητοτητα. Πηγε, της ειπαν δε γινεται, αλλα γινεται σε τριτο (κοντινο) καταστημα. Στο τριτο λοιπον εβαλε τα κλαμματα (απο την κοροϊδια, γιατι ουτε εκει γινοταν). Μετα γυρισε στο 2ο καταστημα (που τη διαβεβαιωσαν οτι το 3ο ειχε τη δυνατοτητα να το κανει) και εβρισε αυτον που τη διαβεβαιωσε. Καλα πηγε αυτο!🤪

Μόλις είχα νέα ενημέρωση:
Έγραφα νωρίτερα πως το θέμα έχει δρομολογηθεί αλλά βάσει όσων άκουσα δεν είμαι πλέον τόσο σίγουρος...
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως δεν υπήρξε πληρωμή! Και κατά συνέπεια κανένα αποδεικτικό.
Έφυγε από το κατάστημα με την κάρτα του υπαλλήλου που εξυπηρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Δευτέρα.
Το ίδιο άτομο ανέφερε πως η προσφορά πήρε νέα διορία και πλέον λήγει την επόμενη Παρασκευή, 13/12.
Στο site πάντως η τιμή έχει επανέλθει στα προ-Black Friday επίπεδα (€135) εδώ και μέρες.
Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι τόσο ντουγάνια, τόσο σκιτζήδες και θα τηρηθούν όσα συμφώνησαν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 9-11 είπε

Για τι τιμή μιλάμε?

Το 135€ ισχύει εσαεί...

Το 75€ τελείωσε 

35 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Έγραφα νωρίτερα πως το θέμα έχει δρομολογηθεί αλλά βάσει όσων άκουσα δεν είμαι πλέον τόσο σίγουρος...
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως δεν υπήρξε πληρωμή! Και κατά συνέπεια κανένα αποδεικτικό.
Έφυγε από το κατάστημα με την κάρτα του υπαλλήλου που εξυπηρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Δευτέρα.
Το ίδιο άτομο ανέφερε πως η προσφορά πήρε νέα διορία και πλέον λήγει την επόμενη Παρασκευή, 13/12.
Στο site πάντως η τιμή έχει επανέλθει στα προ-Black Friday επίπεδα (€135) εδώ και μέρες.
Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι τόσο ντουγάνια, τόσο σκιτζήδες και θα τηρηθούν όσα συμφώνησαν.

Ρώτησε?

Το 75€ έχει λήξει προ πολλού.

135€ είναι ΤΩΡΑ 

36 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Πληρώνεις επί τόπου με κάρτα.

Αναγκαστικά 

37 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Ακόμα κρατάει η black Friday?

Δημοσ.

Τελικά όλα φαίνεται πως κυλούν ομαλά:
Στο κινητό με το What’s Up νούμερο ήρθε SMS από τη Vodafone όπου ενημερώνει για αίτηση φορητότητας με αριθμό τάδε.
Λογικά εκεί οφείλεται η καθυστέρηση. Γιατί στο κατάστημα συμπληρώθηκε χαρτούρα και έπεσαν τζίφρες κανονικά.

@GREGORYMO
Το €75 εξακολουθεί να ισχύει αλλά μόνο σε φυσικά καταστήματα, διάβασε το μήνυμά μου παραπάνω.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Τελικά όλα φαίνεται πως κυλούν ομαλά:
Στο κινητό με το What’s Up νούμερο ήρθε SMS από τη Vodafone όπου ενημερώνει για αίτηση φορητότητας με αριθμό τάδε.
Λογικά εκεί οφείλεται η καθυστέρηση. Γιατί στο κατάστημα συμπληρώθηκε χαρτούρα και έπεσαν τζίφρες κανονικά.

@GREGORYMO
Το €75 εξακολουθεί να ισχύει αλλά μόνο σε φυσικά καταστήματα, διάβασε το μήνυμά μου παραπάνω.

ΕΓΩ πήγα και μου είπαν ότι τελείωσε.

Μπορεί βέβαια να ξανά έφεραν....

Δημοσ.
9 hours ago, GREGORYMO said:

ΕΓΩ πήγα και μου είπαν ότι τελείωσε.

Μπορεί βέβαια να ξανά έφεραν....

Όπως αναφέρω και παραπάνω, μετά τις υπογραφές στα έντυπα ελήφθη SMS αναφορικά με τη φορητότητα.
Λέτε μεθαύριο που θα πάμε να παραλάβουμε να μας ζητήσουν €135 αντί για 75άρι; Πολύ χοντρό μου φαίνεται.
Χθες Παρασκευή, 6/12, ο αδελφός μου αξιοποίησε την προσφορά με τη διαφορά πως ζήτησε νέο νούμερο. Έγινε άμεσα, χωρίς 2ο ραντεβού και ιστορίες. Σε επαρχιακό κατάστημα αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο.

Δημοσ.
3 hours ago, 9-11 said:

Όπως αναφέρω και παραπάνω, μετά τις υπογραφές στα έντυπα ελήφθη SMS αναφορικά με τη φορητότητα.
Λέτε μεθαύριο που θα πάμε να παραλάβουμε να μας ζητήσουν €135 αντί για 75άρι; Πολύ χοντρό μου φαίνεται.
Χθες Παρασκευή, 6/12, ο αδελφός μου αξιοποίησε την προσφορά με τη διαφορά πως ζήτησε νέο νούμερο. Έγινε άμεσα, χωρίς 2ο ραντεβού και ιστορίες. Σε επαρχιακό κατάστημα αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο.

Οι αποψεις εδω διιστανται, οπως και οι αποψεις των καταστηματων.
Η νεκροψια θα δειξει anyway.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έκανα βλακεία δεν πρόσεξα ότι είχε επιλογή φορητότητα και επέλεξα από βιασύνη νέο αριθμό.

επικοινώνησα μέσω chat με την εξυπηρέτηση και με είπαν αύριο θα έχω απάντηση αν γίνεται τώρα να μπω σε φορητότητα.  

πολύ φοβάμαι ότι την πάτησα και θα χάσω τον αριθμό μου που τον έχω χρόνια.

είμαι ακόμα στο πρώτο στάδιο παραγγελιά 28/11.

Επεξ/σία από BeSt_
Δημοσ.

Κι εγώ στο 1ο στάδιο είμαι φορητότητα ,παραγγελία 30.11 βράδυ ..πως θα τα καταφέρουν να στείλουν τόσες σιμ μέχρι 16.12 που είπαν ..? θα δείξει ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BeSt_ είπε

εγώ έκανα βλακεία δεν πρόσεξα ότι είχε επιλογή φορητότητα και επέλεξα από βιασύνη νέο αριθμό.

επικοινώνησα μέσω chat με την εξυπηρέτηση και με είπαν αύριο θα έχω απάντηση αν γίνεται τώρα να μπω σε φορητότητα.  

πολύ φοβάμαι ότι την πάτησα και θα χάσω τον αριθμό μου που τον έχω χρόνια.

είμαι ακόμα στο πρώτο στάδιο παραγγελιά 28/11.

Σιγά μην 'δεχθούν'.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σιγά μην 'δεχθούν'.

θα πάω αύριο και σε κατάστημα μήπως και καταφέρω τπτ αν και χλωμό το κόβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alexx είπε

Είναι κανένας σε κάποιο άλλο στάδιο εκτός από το πρώτο; 

Edit, στο πρώτο ειμαι κι εγώ.

Επεξ/σία από zio10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...