Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stark είπε

Παρέλαβα εγώ σήμερα.
Παρασκευή 29/11 η παραγγελία μου.

Τι φαση? εγω εχω κανει παραγγελια στις 28-11 και ακομα ειμαι στο 1ο βημα, μονο 1 τικ.

Δημοσ.
5 minutes ago, murcielago580 said:

Τι φαση? εγω εχω κανει παραγγελια στις 28-11 και ακομα ειμαι στο 1ο βημα, μονο 1 τικ.

Οι άλλες δύο αιτήσεις που έκανα για μητέρα και αδερφή, 30/11, στο 1ο βήμα είναι ακόμα...

• Like 1
Δημοσ.

Με πηραν τηλ το μεσημερι,  ειχα κανει βεβαια αιτημα να με καλεσουν πριν 2 μερες. Απλα για να ρωτησω τι γινετε κτλ μου ειπαν λοιπον οτι ακομα κ αν εχει κολλησει στο πρωτο βημα η αιτηση δεν τρεχει τιποτα αυτοι ειδαν οτι εχουν ανεβει οι φωτο ταυτοτητα κτλ και ειναι ολα ενταξει. Απλα μεχρι τις 16 θα σταλθουν οι σιμ. Ειπα βεβαια οτι εγω εκανα αιτηση για esim αλλα λεει δεν ειναι συμβατο το cu . Οπως κ να χει υπομονη ... εγω δεν το βιαζομαι αρα κλαιν 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stark είπε

Οι άλλες δύο αιτήσεις που έκανα για μητέρα και αδερφή, 30/11, στο 1ο βήμα είναι ακόμα...

Οποτε παει τυχαια να υποθεσω. Ευχαριστω!

Δημοσ.
Just now, murcielago580 said:

Οποτε παει τυχαια να υποθεσω. Ευχαριστω!

Ναι, και φαντάσου είχα από την αρχή ενημερώσει πως αυτές οι 2 αιτήσεις (μητέρας και αδερφής) πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα, καθότι φεύγουν 19/12 εξωτερικό και υπάρχει ο κίνδυνος, αν αργήσει η όλη διαδικασία, να εγκριθεί η φοροτητότητα, να διακοπούν οι τρέχουσες συνδέσεις τους και να μην μπορούν να ενεργοποιήσουν τις νέες SIM !
Θα δείξει. Μακάρι να φανούν συνεπείς και να σταλεί η SIM σε όλους μέχρι τις 16/12 όπως λένε.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ την Κυριακή το απόγευμα έκανα την διαδικασία και σήμερα το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Λογικά για αυτό θα ήταν. Στην εξέλιξη της παραγγελίας είμαι ακόμα στο πρώτο στάδιο.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα. Εγώ την Κυριακή το απόγευμα έκανα την διαδικασία και σήμερα το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Λογικά για αυτό θα ήταν. Στην εξέλιξη της παραγγελίας είμαι ακόμα στο πρώτο στάδιο.

Και εγώ ακριβώς το ιδιο

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορείς να το ενεργοποιήσεις π.χ. σε ένα μήνα ? (για νέο αριθμό).

Έρχεται ενεργοποιημένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, malias4 said:

Ειπα βεβαια οτι εγω εκανα αιτηση για esim αλλα λεει δεν ειναι συμβατο το cu .

I missed the memo I guess γιατί η CU μου είναι esim...

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 1
Δημοσ.

Έκανα παραγγελία και εγώ την esim στα 75, με πηρε τηλεφωνο ο εκπρόσωπος και είπε οτι αυτή η προσφορα βγαίνει μόνο σε φυσική κάρτα μαζί με ενα "τσαντακι" αλλα επισης μου ειπε οτι οποιος θέλει μπορεί να πάει σε καταστημα και με 10 ευρω να κανει αλλαγή φυσικής κάρτας σε esim.

Αυτά.

Τον ρώτησα αν μπορούν να καλύψουν το κόστος αλλαγής σε esim και μου είπε δεν το κάνουνε. Ήταν λαθος στο συστημα που δόθηκε επιλογη της esim οποτε είτε φυσική καρτα είτε ακύρωση.

Δημοσ.
10 hours ago, GREGORYMO said:

Έρχεται ενεργοποιημένο.

Δεν ξέρω, η κοπέλα που με κάλεσε για να με ενημερώσει ποτε θα παραλάβω, μου είπε ότι ενεργοποιείται όταν παραλαβω μόλις τη βάλω στο κινητό μου...

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Δεν ξέρω, η κοπέλα που με κάλεσε για να με ενημερώσει ποτε θα παραλάβω, μου είπε ότι ενεργοποιείται όταν παραλαβω μόλις τη βάλω στο κινητό μου...

Μιλάς για φορητότητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...