GREGORYMO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε καλησπερα ισχυει ακομα η προσφορα ; Ισχύει αλλά πήγε στα 135€ 1
gpapadakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορείς να το ενεργοποιήσεις π.χ. σε ένα μήνα ? (για νέο αριθμό).
murcielago580 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, stark είπε Παρέλαβα εγώ σήμερα. Παρασκευή 29/11 η παραγγελία μου. Τι φαση? εγω εχω κανει παραγγελια στις 28-11 και ακομα ειμαι στο 1ο βημα, μονο 1 τικ.
stark Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, murcielago580 said: Τι φαση? εγω εχω κανει παραγγελια στις 28-11 και ακομα ειμαι στο 1ο βημα, μονο 1 τικ. Οι άλλες δύο αιτήσεις που έκανα για μητέρα και αδερφή, 30/11, στο 1ο βήμα είναι ακόμα... 1
malias4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Με πηραν τηλ το μεσημερι, ειχα κανει βεβαια αιτημα να με καλεσουν πριν 2 μερες. Απλα για να ρωτησω τι γινετε κτλ μου ειπαν λοιπον οτι ακομα κ αν εχει κολλησει στο πρωτο βημα η αιτηση δεν τρεχει τιποτα αυτοι ειδαν οτι εχουν ανεβει οι φωτο ταυτοτητα κτλ και ειναι ολα ενταξει. Απλα μεχρι τις 16 θα σταλθουν οι σιμ. Ειπα βεβαια οτι εγω εκανα αιτηση για esim αλλα λεει δεν ειναι συμβατο το cu . Οπως κ να χει υπομονη ... εγω δεν το βιαζομαι αρα κλαιν
murcielago580 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, stark είπε Οι άλλες δύο αιτήσεις που έκανα για μητέρα και αδερφή, 30/11, στο 1ο βήμα είναι ακόμα... Οποτε παει τυχαια να υποθεσω. Ευχαριστω!
stark Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Just now, murcielago580 said: Οποτε παει τυχαια να υποθεσω. Ευχαριστω! Ναι, και φαντάσου είχα από την αρχή ενημερώσει πως αυτές οι 2 αιτήσεις (μητέρας και αδερφής) πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα, καθότι φεύγουν 19/12 εξωτερικό και υπάρχει ο κίνδυνος, αν αργήσει η όλη διαδικασία, να εγκριθεί η φοροτητότητα, να διακοπούν οι τρέχουσες συνδέσεις τους και να μην μπορούν να ενεργοποιήσουν τις νέες SIM ! Θα δείξει. Μακάρι να φανούν συνεπείς και να σταλεί η SIM σε όλους μέχρι τις 16/12 όπως λένε.
alexx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Εγώ την Κυριακή το απόγευμα έκανα την διαδικασία και σήμερα το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Λογικά για αυτό θα ήταν. Στην εξέλιξη της παραγγελίας είμαι ακόμα στο πρώτο στάδιο.
pabou13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα. Εγώ την Κυριακή το απόγευμα έκανα την διαδικασία και σήμερα το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω. Λογικά για αυτό θα ήταν. Στην εξέλιξη της παραγγελίας είμαι ακόμα στο πρώτο στάδιο. Και εγώ ακριβώς το ιδιο 1
GREGORYMO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, gpapadakis είπε Ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορείς να το ενεργοποιήσεις π.χ. σε ένα μήνα ? (για νέο αριθμό). Έρχεται ενεργοποιημένο.
klainmaingr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, malias4 said: Ειπα βεβαια οτι εγω εκανα αιτηση για esim αλλα λεει δεν ειναι συμβατο το cu . I missed the memo I guess γιατί η CU μου είναι esim... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από klainmaingr 1
s1mplement Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Έκανα παραγγελία και εγώ την esim στα 75, με πηρε τηλεφωνο ο εκπρόσωπος και είπε οτι αυτή η προσφορα βγαίνει μόνο σε φυσική κάρτα μαζί με ενα "τσαντακι" αλλα επισης μου ειπε οτι οποιος θέλει μπορεί να πάει σε καταστημα και με 10 ευρω να κανει αλλαγή φυσικής κάρτας σε esim. Αυτά. Τον ρώτησα αν μπορούν να καλύψουν το κόστος αλλαγής σε esim και μου είπε δεν το κάνουνε. Ήταν λαθος στο συστημα που δόθηκε επιλογη της esim οποτε είτε φυσική καρτα είτε ακύρωση.
gpapadakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, GREGORYMO said: Έρχεται ενεργοποιημένο. Δεν ξέρω, η κοπέλα που με κάλεσε για να με ενημερώσει ποτε θα παραλάβω, μου είπε ότι ενεργοποιείται όταν παραλαβω μόλις τη βάλω στο κινητό μου...
GREGORYMO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Δεν ξέρω, η κοπέλα που με κάλεσε για να με ενημερώσει ποτε θα παραλάβω, μου είπε ότι ενεργοποιείται όταν παραλαβω μόλις τη βάλω στο κινητό μου... Μιλάς για φορητότητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα