Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου δείχνει όλα τα βήματα με ν, άρα λογικά περιμένω την κάρτα. Παραγγελία έκανα Παρασκευή προς το μεσημέρι.

• Απαντ. 582
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Το πρόγραμμα αυτό, ακόμα και χωρίς την BF τιμή, δηλαδή στα 135€, γνωρίζει κανείς αν υπήρχε καιρό;

Ρωτάω για να καταλάβω αν αυτό το πακέτο υπάρχει περίπτωση να είναι διαθέσιμο και σε κανένα μήνα που μπορεί να το χρειαστώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Να κάνω μια ερώτηση. Το πρόγραμμα αυτό, ακόμα και χωρίς την BF τιμή, δηλαδή στα 135€, γνωρίζει κανείς αν υπήρχε καιρό;

Ρωτάω για να καταλάβω αν αυτό το πακέτο υπάρχει περίπτωση να είναι διαθέσιμο και σε κανένα μήνα που μπορεί να το χρειαστώ.

Πριν λιγους μηνες βγηκε.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Θα υπάρχει σίγουρα.

Μπορεί να ακριβυνει όμως 

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

4 Νοεμβρίου 2024 ανακοινώθηκε.

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/deltia-typou/vodafone-simply-cu

• Like 2
Δημοσ.

μόλις ενεργοποίησα ένα για την κόρη μου στο τοπικό κατάστημα στην τιμή της προσφοράς, μου είπαν ότι  ισχύει όσο έχουν απόθεμα (νέες συνδέσεις όχι φορητότητα)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stark είπε

Παρέλαβα εγώ σήμερα.
Παρασκευή 29/11 η παραγγελία μου.

Τι φαση? εγω εχω κανει παραγγελια στις 28-11 και ακομα ειμαι στο 1ο βημα, μονο 1 τικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...