Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Χθες με κάλεσαν στο κινητό να με ενημερώσουν ότι κάρτα θα έρθει μέχρι 16/12....!

Μου ανέφερε ότι τα data και sms μεταφερονται στον επόμενο μήνα και ότι μπορώ να διαλέξω οποίο πακέτο θέλω έξτρα η και να κάνω ανανέωση χρόνου...

Ελπίζω να μου πε αλήθειες...😂

Αυτά!

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε το καταλαβαινω σιγουρα πλακωσανε ολοι απλα να ελεγε οτι ενταξει λαβαμε τις φωτο κ ειναι οκ ! Γιατι εχω ανεβασει 3 φορες κ παλι γραφει το ιδιο κ δεν ξερω μηπως θελει με ζελε χωρις με καπελο μεηκ απ κτλ κτλ 😁

Δημοσ.

έλαβα μήνυμα στ κινητό ότι μου δίνουν 5 Ε δωρο λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας μετά από μεγάλο όγκο....

Συνεπώς, μάλλον όλα πήγαν καλά με την καταχώρηση της παραγγελίας μου

Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο μόλις και μου λέει συγκεκριμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο : η eSIM Δεν συμφωνεί με τό cu Θα πρέπει να περάσετε από κατάστημα να πάρετε φυσική κάρτα. Της είπα άστο ευχαριστώ πολύ δε συμφωνώ ούτε εγώ και μου ακύρωσε την αίτηση. Είπαμε Vodafone από τα Lidl

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Με πήρανε τηλέφωνο μόλις και μου λέει συγκεκριμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο : η eSIM Δεν συμφωνεί με τό cu Θα πρέπει να περάσετε από κατάστημα να πάρετε φυσική κάρτα. Της είπα άστο ευχαριστώ πολύ δε συμφωνώ ούτε εγώ και μου ακύρωσε την αίτηση. Είπαμε Vodafone από τα Lidl

Δηλαδη κ εγω θαπαθω το ιδιο που επελεξα e sim ? 

Δημοσ.

Λογικά θα μπορείς να το γυρίσεις σε e-sim μετά την ενεργοποίηση ,πάντως σε μένα δεν έδινε δυνατότητα e-sim στην αίτηση ,μάλλον για νέους αριθμούς μόνο κι όχι για φορητότητα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ακυρωσα και τις 2 αιτησεις που ειχα κανει...τους λεω στην προσφορα γραφετε 2-3 εργασιμες ,αν ειναι να περιμενω 16 δεκεμβριου και παλι με επιφυλαξη θα χρειαστω να πληρωσω επιπλεον παγια στις εταιρειες που ειμαι τωρα...Παντως πολυ προχειροτητα ,βγαζεις μια προσφορα ,δεν περιμενεις οτι θα εχει πολυ ζητηση...?Φορτος εργασιας και οι 2-3 εργασιμες να γινουν πανω απο 15 και αυτο με επιφυλαξη...?Αλλη φορα μονο σε καταστημα και ας μου βγει παραπανω...

Επεξ/σία από leonidas1269
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

Μολις ακυρωσα και τις 2 αιτησεις που ειχα κανει...τους λεω στην προσφορα γραφετε 2-3 εργασιμες ,αν ειναι να περιμενω 16 δεκεμβριου και παλι με επιφυλαξη θα χρειαστω να πληρωσω επιπλεον παγια στις εταιρειες που ειμαι τωρα...Παντως πολυ προχειροτητα ,βγαζεις μια προσφορα ,δεν περιμενεις οτι θα εχει πολυ ζητηση...?Φορτος εργασιας και οι 2-3 εργασιμες να γινουν πανω απο 15 και αυτο με επιφυλαξη...?Αλλη φορα μονο σε καταστημα και ας μου βγει παραπανω...

Είναι η εταιρεία της προχειρότητας δυστυχώς. Εγώ είχα συμβόλαιο δύο χρόνια σε αυτούς και τους τελευταίους τρεις μήνες ήμουν στο εξωτερικό και μου κόψαν το ίντερνετ στην ταχύτητα και κάνανε και την πάπια. Και όταν τους έλεγα για το πρόβλημα μου δεν ξέρανε τίποτα

Δημοσ.

Για όσους έχασαν την προσφορά, μίλησα στο τηλ με Voda και με ενημέρωσαν οτι η προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή αλλά γίνεται πλεον μονο σε κατάστημα Voda.

Θα πάω σήμερα και θα σας κάνω Update.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vactirio είπε

Για όσους έχασαν την προσφορά, μίλησα στο τηλ με Voda και με ενημέρωσαν οτι η προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή αλλά γίνεται πλεον μονο σε κατάστημα Voda.

Πήγα σε καταστήμα το Σάββατο και μου είπαν ότι οι φορητότητες εξαντλήθηκαν ήδη.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vactirio είπε

Αν όντως ισχύει από το κατάστημα αν μπορείς φίλε μου ρώτα αν δέχονται και φορητότητες 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σάββατο βράδυ έκανα φορητότητα ηλεκτρονικά

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και εγω πήγα σε κατάστημα και πήρα την ίδια απάντση. Νομίζω ότι αυτό στο οποίο αναφέρονται είναι στο ότι δεν έχουν "τσαντάκια". Αυτά τα παιδικά που δίνουν με κάθε πακέτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...