Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stcp είπε

Εγω την Παρασκευη περασα απο καταστημα και πηρα νεο νουμερο σε 5 λεπτα, διαλεξα και χρωμα τσαντακι!

ΟΧΙ, 5'.

Το ΙΔΙΟ έκανα καί ΕΓΩ αλλά μου έκαναν υποχρεωτικά ενεργοποιήση.

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πρωι εκανα κ εγω δεχτηκε κανονικα την πληρωμη απλα δειχνει μονο αυτο. Ενω εχω ανεβαζει κανονικα κ τις φωτο απο ταυτοτητα κτλ δεν λεει οτι ανεβηκαν. Το κανα ξανα αλλα παλι το ιδιο. Λογικα εχει σκαλωσει το συστημα. Διαλεξα e sim για να μην περιμενω οπως τα αλλα παιδια την κανονικη σιμ

για να δουμε 😁

Δημοσ.
8 minutes ago, malias4 said:

Το πρωι εκανα κ εγω δεχτηκε κανονικα την πληρωμη απλα δειχνει μονο αυτο. Ενω εχω ανεβαζει κανονικα κ τις φωτο απο ταυτοτητα κτλ δεν λεει οτι ανεβηκαν. Το κανα ξανα αλλα παλι το ιδιο. Λογικα εχει σκαλωσει το συστημα. Διαλεξα e sim για να μην περιμενω οπως τα αλλα παιδια την κανονικη σιμ

για να δουμε 😁

Στην γβάζει ακόμα την προσφορά. Σ' εμένα φαίνεται με τα 135€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MiJ16 είπε

Στην γβάζει ακόμα την προσφορά. Σ' εμένα φαίνεται με τα 135€.

Δυστυχως ναι - δεν την προλάβαμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agathoklis είπε

μιλοντας εχτες με κοπελα που καλεσε για να επιβεβαιωσει στην αγορα, μετα απο ερωτηση μου μου ειπε ο,τι τα δεδομενα εχουν rollover

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά πριν από λίγο στο chat εμένα μου είπαν επί λέξει: ¨Δεν μεταφέρονται οι παροχές στο simplyCU ανανεώνονται ομως κάθε μήνα αυτόματα και χωρίς έξτρα χρέωση για συνολικά 12 μήνες."

Επίσης στο ερώτημα μου, τι επιλογές θα έχω αν εξαντληθούν τα δεδομένα κάποιο μήνα, μου απάντησαν: "Μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάποιο πακέτο από τα εμπορικά διαθέσιμα που σας προσφέρει αποκλειστικά data. Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα στο site μας: https://www.vodafonecu.gr/paketa/ στην επιλογή DATA για να δείτε ποιο σας εξυπηρετει."

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vsk είπε

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά πριν από λίγο στο chat εμένα μου είπαν επί λέξει: ¨Δεν μεταφέρονται οι παροχές στο simplyCU ανανεώνονται ομως κάθε μήνα αυτόματα και χωρίς έξτρα χρέωση για συνολικά 12 μήνες."

Επίσης στο ερώτημα μου, τι επιλογές θα έχω αν εξαντληθούν τα δεδομένα κάποιο μήνα, μου απάντησαν: "Μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάποιο πακέτο από τα εμπορικά διαθέσιμα που σας προσφέρει αποκλειστικά data. Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμiα πακέτα στο site μας: https://www.vodafonecu.gr/paketa/ στην επιλογή DATA για να δείτε ποιο σας εξυπηρετει."

ΕΓΩ πήρα καινούργιο αριθμό από κατάστημα. 

Δεν καταλαβαίνεις πολλά άλλα πιθανολογω ότι μεταφέρονται και αν ισχύει είναι εξαιρετικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Σάββατο το βράδυ έκανα αίτηση ,μόλις ήρθε αυτό σε sms , κάρτα ανανέωσης 5Ε στην νέα σιμ ..δεν πολυκαταλαβαίνω ..

TO CU ΣOY ΔINEI ΔΩPO EXTRA 5$ KAPTA ANANEΩΣHΣ ΣTHN NEA SIM ΠOY ΘA ΠAPAΛABEIΣ ΓIATI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY IΣΩΣ KAΘYΣTEPHΣEI 2-3 EPΓAΣIMEΣ MEPEΣ ΛOΓΩ MEΓAΛOY OΓKOY ΠAPAΓΓEΛIΩN 

Επεξ/σία από nimik
Δημοσ.

Εγω από την άλλη έκανα ηλεκτρονικά την διαδικασία Παρασκευή πρωί και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fatu είπε

Εγω από την άλλη έκανα ηλεκτρονικά την διαδικασία Παρασκευή πρωί και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Κι εγώ ηλεκτρονικά ,email επιβεβαίωση δεν έχεις λάβει με τον αριθμό παραγγελίας κτλ ?

Δημοσ.
1 hour ago, nimik said:

Κι εγώ ηλεκτρονικά ,email επιβεβαίωση δεν έχεις λάβει με τον αριθμό παραγγελίας κτλ ?

Ναι ναι, αυτά εννοείται. Για την πορεία εννοούσα της διαδικασίας δεν ειχα καποια ενημέρωση, αν ήταν οκ οι φωτογραφίες κλπ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fatu είπε

Ναι ναι, αυτά εννοείται. Για την πορεία εννοούσα της διαδικασίας δεν ειχα καποια ενημέρωση, αν ήταν οκ οι φωτογραφίες κλπ.

Ετσι φαινετε κ εσενα φιλε μου η λεει τιποτα παραπανω ; 
εγω τις εχω ανεβασει τις φωτο απο χθες αλλα τιποτα . Εγινε κ η πληρωμη κανονικα 

IMG_5030.jpeg

Δημοσ.
1 hour ago, malias4 said:

Ετσι φαινετε κ εσενα φιλε μου η λεει τιποτα παραπανω ; 
εγω τις εχω ανεβασει τις φωτο απο χθες αλλα τιποτα . Εγινε κ η πληρωμη κανονικα 

IMG_5030.jpeg

Ακριβώς έτσι είναι και σε μένα. Οπότε αναμένουμε. Η αλήθεια είναι ότι παίζει να γινε χαμός, οπότε λογικές και οι όποιες καθυστερήσεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...