Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, stark είπε

Δοκίμασες από incognito / private window στον browser; 

ναι, και απο διαφορετικούς browser. Φαντάζομαι κάτι προβληματικό παίζει στην ιστοσελίδα τους γιατί απο τις 20 προσπάθειες τη μία φορά δούλεψε (θέλω δύο αριθμούς οπότε ακόμη προσπαθώ).

• Απαντ. 559
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, LeniaSkyO said:

ναι, και απο διαφορετικούς browser. Φαντάζομαι κάτι προβληματικό παίζει στην ιστοσελίδα τους γιατί απο τις 20 προσπάθειες τη μία φορά δούλεψε (θέλω δύο αριθμούς οπότε ακόμη προσπαθώ).

Εγώ πάντως τώρα δοκίμασα με ένα νούμερο φίλου μου και έδειχνε κανονικά διαθέσιμο τον κωδικό της προσφοράς. 

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είμαι επαρχία χωρίς ονόματα δρόμων κτλπ, οπότε άλλαζα την προτεινόμενη γενική διεύθυνση σε κάτι πιο σωστό και μου έβγαζε αυτό το σφάλμα.

Όταν διάλεξα μια από την λίστα που εμφανίζει στις διευθύνσεις πέρασε κανονικά.

Για δοκίμασε και αυτο

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πριν λίγο έβαλα παραγγελία για φορητότητα και πλήρωσα χωρίς πρόβλημα με ρεβο από το browser του κινητού.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dsvee είπε

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είμαι επαρχία χωρίς ονόματα δρόμων κτλπ, οπότε άλλαζα την προτεινόμενη γενική διεύθυνση σε κάτι πιο σωστό και μου έβγαζε αυτό το σφάλμα.

Όταν διάλεξα μια από την λίστα που εμφανίζει στις διευθύνσεις πέρασε κανονικά.

Για δοκίμασε και αυτο

Αυτό ήταν φίλε, ευχαριστώ. Ότι νάναι tbh.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LeniaSkyO είπε

Το πλήρωσες μέσα στο προηγούμενο 24ωρο?! Εμένα δε με αφήνει. Δεν εχει κάτι να κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνω. Μονο τα στοιχεία βάζω.

image.png.b1984c5f01dc66756ea8d25c9d6d21bc.png

Αν και έλυσες το πρόβλημα, να απαντήσω στο ερώτημά σου ότι είχα πληρώσει λίγα λεπτά πριν κάνω την ανάρτηση. Και το θέμα με τη διεύθυνση το είχα και εγώ, αλλά μπόρεσα να γράψω διεύθνση που δεν υπήρχε στη λίστα

Δημοσ.
1 hour ago, GREGORYMO said:

Με την ηλικία έως 24 τι γίνεται?

Το παραβλέπουμε αλλά ΔΕΝ θα φανεί με την ταυτότητα?

Αφου το παραβλεπουν εκεινοι και επιτρεπουν πληρωμη, προχωρας αφοβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nek4d είπε

Αφου το παραβλεπουν εκεινοι και επιτρεπουν πληρωμη, προχωρας αφοβα.

Τι εννοείς?

Κάνω την διαδικασία αλλά δηλώνοντας φοιτητής η έως 24 με πάει στην φοιτητική προσφορά!!!

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Haha 2
Δημοσ.
52 minutes ago, GREGORYMO said:

Τι εννοείς?

Κάνω την διαδικασία αλλά δηλώνοντας φοιτητής η έως 24 με πάει στην φοιτητική προσφορά!!!

Δεν δηλωνεις ουτε φοιτητης, ουτε εως 24 και προχωρας με τα υπολοιπα κανονικα σου στοιχεια και την ταυτοτητα σου.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nek4d είπε

Δεν δηλωνεις ουτε φοιτητης, ουτε εως 24 και προχωρας με τα υπολοιπα κανονικα σου στοιχεια και την ταυτοτητα σου.

Παρότι φαίνεται στην ταυτότητα η ηλικία?

• Haha 1
Δημοσ.

Απ' ό,τι βλέπω η προσφορά τελείωσε, πήγε πάλι στα 135 ευρώ.

image.png.862033e4d47a82462a14a3055d9cdf6b.png

Να δούμε τώρα πότε θα παραλάβουμε την SIM, όσοι προλάβαμε.

Αλήθεια, έχει παραλάβει κανείς από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία ή όλοι πάμε για μέσα Δεκέμβρη;

• Like 1
Δημοσ.

μιλοντας εχτες με κοπελα που καλεσε για να επιβεβαιωσει στην αγορα, μετα απο ερωτηση μου μου ειπε ο,τι τα δεδομενα εχουν rollover

• Like 2
Δημοσ.

Εγω την Παρασκευη περασα απο καταστημα και πηρα νεο νουμερο σε 5 λεπτα, διαλεξα και χρωμα τσαντακι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...