LeniaSkyO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, stark είπε Δοκίμασες από incognito / private window στον browser; ναι, και απο διαφορετικούς browser. Φαντάζομαι κάτι προβληματικό παίζει στην ιστοσελίδα τους γιατί απο τις 20 προσπάθειες τη μία φορά δούλεψε (θέλω δύο αριθμούς οπότε ακόμη προσπαθώ).
stark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, LeniaSkyO said: ναι, και απο διαφορετικούς browser. Φαντάζομαι κάτι προβληματικό παίζει στην ιστοσελίδα τους γιατί απο τις 20 προσπάθειες τη μία φορά δούλεψε (θέλω δύο αριθμούς οπότε ακόμη προσπαθώ). Εγώ πάντως τώρα δοκίμασα με ένα νούμερο φίλου μου και έδειχνε κανονικά διαθέσιμο τον κωδικό της προσφοράς.
dsvee Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είμαι επαρχία χωρίς ονόματα δρόμων κτλπ, οπότε άλλαζα την προτεινόμενη γενική διεύθυνση σε κάτι πιο σωστό και μου έβγαζε αυτό το σφάλμα. Όταν διάλεξα μια από την λίστα που εμφανίζει στις διευθύνσεις πέρασε κανονικά. Για δοκίμασε και αυτο 1
alexx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ πριν λίγο έβαλα παραγγελία για φορητότητα και πλήρωσα χωρίς πρόβλημα με ρεβο από το browser του κινητού.
LeniaSkyO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, dsvee είπε Είχα το ίδιο πρόβλημα. Είμαι επαρχία χωρίς ονόματα δρόμων κτλπ, οπότε άλλαζα την προτεινόμενη γενική διεύθυνση σε κάτι πιο σωστό και μου έβγαζε αυτό το σφάλμα. Όταν διάλεξα μια από την λίστα που εμφανίζει στις διευθύνσεις πέρασε κανονικά. Για δοκίμασε και αυτο Αυτό ήταν φίλε, ευχαριστώ. Ότι νάναι tbh.
zape Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, LeniaSkyO είπε Το πλήρωσες μέσα στο προηγούμενο 24ωρο?! Εμένα δε με αφήνει. Δεν εχει κάτι να κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνω. Μονο τα στοιχεία βάζω. Αν και έλυσες το πρόβλημα, να απαντήσω στο ερώτημά σου ότι είχα πληρώσει λίγα λεπτά πριν κάνω την ανάρτηση. Και το θέμα με τη διεύθυνση το είχα και εγώ, αλλά μπόρεσα να γράψω διεύθνση που δεν υπήρχε στη λίστα
GREGORYMO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Με την ηλικία έως 24 τι γίνεται? Το παραβλέπουμε αλλά ΔΕΝ θα φανεί με την ταυτότητα? 1
nek4d Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, GREGORYMO said: Με την ηλικία έως 24 τι γίνεται? Το παραβλέπουμε αλλά ΔΕΝ θα φανεί με την ταυτότητα? Αφου το παραβλεπουν εκεινοι και επιτρεπουν πληρωμη, προχωρας αφοβα.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nek4d είπε Αφου το παραβλεπουν εκεινοι και επιτρεπουν πληρωμη, προχωρας αφοβα. Τι εννοείς? Κάνω την διαδικασία αλλά δηλώνοντας φοιτητής η έως 24 με πάει στην φοιτητική προσφορά!!! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από GREGORYMO Συμπληρώμα 2
nek4d Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 52 minutes ago, GREGORYMO said: Τι εννοείς? Κάνω την διαδικασία αλλά δηλώνοντας φοιτητής η έως 24 με πάει στην φοιτητική προσφορά!!! Δεν δηλωνεις ουτε φοιτητης, ουτε εως 24 και προχωρας με τα υπολοιπα κανονικα σου στοιχεια και την ταυτοτητα σου.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, nek4d είπε Δεν δηλωνεις ουτε φοιτητης, ουτε εως 24 και προχωρας με τα υπολοιπα κανονικα σου στοιχεια και την ταυτοτητα σου. Παρότι φαίνεται στην ταυτότητα η ηλικία? 1
vsk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Απ' ό,τι βλέπω η προσφορά τελείωσε, πήγε πάλι στα 135 ευρώ. Να δούμε τώρα πότε θα παραλάβουμε την SIM, όσοι προλάβαμε. Αλήθεια, έχει παραλάβει κανείς από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία ή όλοι πάμε για μέσα Δεκέμβρη; 1
Agathoklis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 μιλοντας εχτες με κοπελα που καλεσε για να επιβεβαιωσει στην αγορα, μετα απο ερωτηση μου μου ειπε ο,τι τα δεδομενα εχουν rollover 2
thewildones Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Εγω παρήγγειλα την πρώτη μέρα, ακόμα ούτε φωνη, ούτε ακρόαση, ούτε επιβεβαίωση στοιχείων ή κάτι άλλο.
stcp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Εγω την Παρασκευη περασα απο καταστημα και πηρα νεο νουμερο σε 5 λεπτα, διαλεξα και χρωμα τσαντακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα