Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα κι από μένα. Μία ερώτηση. Έκανα την παραγγελία για καινούργιο αριθμό έγινε η πληρωμή. Δεν θα έπρεπε να μου έχει έρθει κάποιο αποδεικτικό ένα e-mail ή κάτι;

• Απαντ. 559
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sotos291070 είπε

Καλημέρα κι από μένα. Μία ερώτηση. Έκανα την παραγγελία για καινούργιο αριθμό έγινε η πληρωμή. Δεν θα έπρεπε να μου έχει έρθει κάποιο αποδεικτικό ένα e-mail ή κάτι;

Ναι έρχεται αμέσως.  Στα ανεπιθύμητα κοίταξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, astrea966 είπε

αν δεις σε επομενο μηνυμα μου και εγω οχι πατησα για να προχωρησω την "αιτηση" και ας ειναι 20 χρονων.

Αν προχώρησε νομίζω είμαστε εντάξει, εκτός αν μας ακυρώσουν μετά.

Edit, μόλις με πήρανε. Θα υπάρχει μια καθυστέρηση μέχρι 16/12 αλλά η παραγγελία ισχύει κανονικά. Νεκρό διάστημα δεν θα υπάρχει στην αλλαγή παρόχου.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Αν είμαι κάτοχος ενός αριθμού CU και πάρω πχ πες αυτό το πακέτο με νέο αριθμό, δεν μπορώ μετά να πάω στην voda και να τους πω να μεταφέρουν τον παλιό μου αριθμό στην νέα σύνδεση; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αν είμαι κάτοχος ενός αριθμού CU και πάρω πχ πες αυτό το πακέτο με νέο αριθμό, δεν μπορώ μετά να πάω στην voda και να τους πω να μεταφέρουν τον παλιό μου αριθμό στην νέα σύνδεση; 

ΟΧΙ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τα ΜΒ πού δεν καταναλώθουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα η ΟΧΙ?

Έμαθε κανένας αν μεταφέρονται τα δεδομένα που δεν έχουν καταναλωθεί?

Δημοσ.

Δε με αφήνει να ολοκληρώσω την αίτηση. Λέει ο κωδικός έχει λήξει. Μάλλον τελείωσε η προσφορά. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LeniaSkyO είπε

Δε με αφήνει να ολοκληρώσω την αίτηση. Λέει ο κωδικός έχει λήξει. Μάλλον τελείωσε η προσφορά. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?

Κάτι κάνεις λάθος, η προσφορά ισχύει μέχρι την Τρίτη 3/12.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά μέχρι πότε είναι. Εκτός από το screenshot συνομιλίας σε προηγούμενη σελίδα που λέει 1/12. Δεν έπρεπε να αναφέρεται ξεκάθαρα στους όρους;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν πάω με φορητότητα από κοσμοτε και παραλάβω την κάρτα μετά τις 15.12 όπως λένε αυτές τις μέρες θα είμαι χωρίς κινητό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, αν πάω με φορητότητα από κοσμοτε και παραλάβω την κάρτα μετά τις 15.12 όπως λένε αυτές τις μέρες θα είμαι χωρίς κινητό;

Θα έχεις κανονικά σήμα από cosmote μέχρι να ενεργοποιηθεί η κάρτα της Vodafone.

Επεξ/σία από link67
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλήρωσα, ανέβασα τα δικαιολογητικά και αναμένω. Για ένα κινητό που έχω δώσει στη μητέρα μου είναι ό,τι πρέπει. Γλυτώνουμε για ένα χρόνο περίπου 80 ευρώ. ευχαριστώ τον νηματοθέτη !!

edit για να γράψω (ξέχασα) ότι ήταν φορητότητα από what's up

Επεξ/σία από zape
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zape είπε

πλήρωσα, ανέβασα τα δικαιολογητικά και αναμένω. Για ένα κινητό που έχω δώσει στη μητέρα μου είναι ό,τι πρέπει. Γλυτώνουμε για ένα χρόνο περίπου 80 ευρώ. ευχαριστώ τον νηματοθέτη !!

edit για να γράψω (ξέχασα) ότι ήταν φορητότητα από what's up

Το πλήρωσες μέσα στο προηγούμενο 24ωρο?! Εμένα δε με αφήνει. Δεν εχει κάτι να κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνω. Μονο τα στοιχεία βάζω.

image.png.b1984c5f01dc66756ea8d25c9d6d21bc.png

Δημοσ.
4 minutes ago, LeniaSkyO said:

Το πλήρωσες μέσα στο προηγούμενο 24ωρο?! Εμένα δε με αφήνει. Δεν εχει κάτι να κάνω λάθος, δεν καταλαβαίνω. Μονο τα στοιχεία βάζω.

image.png.b1984c5f01dc66756ea8d25c9d6d21bc.png

Δοκίμασες από incognito / private window στον browser; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...