giannis123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Αν μπορει καποιος να μου στειλει εναν κωδικο με PM θα το εκτιμουσα...τα παιδια μου δηλαδη 😀
IoannisSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Αν υπαρχει κωδικος roblox που δεν σας χρειαζεται, ας μου στειλει ενα pm...
Skywalker21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά, Μία ερώτηση παρατήρηση γιατί τώρα το πήρα χαμπάρι που μου ήρθε και μήνυμα. Έχοντας αυτό το πρόγραμμα σου δίνει και 10gb επιπλέον κάθε μήνα άμα έχεις και σταθερή vodafone? Εγώ έχω. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα και τώρα που κοιτάω και αναλυτικά μου είχε ξανά έρθει ξανα πριν ένα μήνα, "MOΛIΣ EΛABEΣ 10GB AΠO TH ΣYNΔYAΣTIKH ΠPOΣΦOPA KAPTOKINHTHΣ - ΣTAΘEPHΣ." Στην εφαρμογή δεν τα εμφανίζει καλά αλλά φαίνεται να είναι το τελευταίο. Και φαίνεται να κάνει και rollover. Μου έχει ημερομηνία ληξης 15.02.25 και για τα 20GB. Απλά το γράφω επειδή μόλις το παρατήρησα και δεν είχα κάποια ενημέρωση από κάπου δεν μου το είχε πει κανείς.
breddie Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου καλημερα υπαρχουν διαθέσιμοι δυο κωδικοί ρομπο.Στείλτε μου πμ.παρακαλω πολύ να στείλουν όσοι δεν πήραν κωδικούς από άλλα μέλη .
Spirosninja Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δεν μου χρειάζεται κάπου κωδικός. Τον ποστάρω εδώ για τον πρώτο. Ας γράψει απ΄κάτω όποιος το πάρει για να μην προσπαθούν οι υπόλοιποι. RE - KN7N - BEXB - N7EM - DKTB
alexx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Spirosninja είπε Δεν μου χρειάζεται κάπου κωδικός. Τον ποστάρω εδώ για τον πρώτο. Ας γράψει απ΄κάτω όποιος το πάρει για να μην προσπαθούν οι υπόλοιποι. RE - KN7N - BEXB - N7EM - DKTB Θα τον πάρω εγώ αν δεν το πήρε κάποιος άλλος αλλά θα τον χρησιμοποιησω το απόγευμα
malias4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Και εγω θα ηθελα παρακαλω αν εχει καποιος κανενα κωδικο μιας κ δεν βρηκα ακρη ακομα ευχαριστω
panagiotis1988 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 44 λεπτά πριν, malias4 είπε Και εγω θα ηθελα παρακαλω αν εχει καποιος κανενα κωδικο μιας κ δεν βρηκα ακρη ακομα ευχαριστω Έχεις pm. 1
alexx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, alexx είπε Θα τον πάρω εγώ αν δεν το πήρε κάποιος άλλος αλλά θα τον χρησιμοποιησω το απόγευμα Τελικά τον πήρε άλλος και δεν πρόλαβα. Αν έχει κάποιος που δεν το χρειάζεται ας στείλει ένα Ευχαριστώ
Tsino Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Με ενδιαφέρει και εμένα αν περισσέψει κωδικός roblox.
nosleep Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Τελικά τα gb δεν γίνονται rollover! Όταν τους ρώτησα στην εξυπηρέτηση μου είχαν πει ότι γίνονται...
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 44 λεπτά πριν, nosleep είπε Τελικά τα gb δεν γίνονται rollover! Όταν τους ρώτησα στην εξυπηρέτηση μου είχαν πει ότι γίνονται... Ελπίζαμε αλλά δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα