Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vsk είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Στις 17/12 μου είχαν γράψει σε SMS ότι θα παραλάμβανα την δωροκάρτα του Roblox μέχρι τις 27/12. Πέρασαν οι γιορτές και η μικρή ακόμα την περιμένει...

Έγινε κανονικά η αυτόματη ανανέωση του πακέτου για όσους συμπλήρωσαν τον πρώτο μήνα;

Ναι 

• Απαντ. 582
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 21/12/2024 στις 7:57 ΜΜ, stark είπε

Ναι, μόλις παρήγγειλα κι εγώ από eFood με κουπόνι που έφτιαξα χρησιμοποιώντας χρήματα από το υπόλοιπό μου.

Τι υπόλοιπο έχεις; Προσπαθώ να κάνω eFood κουπόνι, αλλά μου λέει ότι έχω μόνο 0,60€ και δεν γίνεται. Δεν ξόδεψα πουθενά χρήματα, περίμενα να ενεργοποιηθεί το πακέτο κανονικά. Και δεν έχω iPhone με το θέμα iMessage που είχαν κάποιοι.

Δημοσ.
30 minutes ago, kofer said:

Τι υπόλοιπο έχεις; Προσπαθώ να κάνω eFood κουπόνι, αλλά μου λέει ότι έχω μόνο 0,60€ και δεν γίνεται. Δεν ξόδεψα πουθενά χρήματα, περίμενα να ενεργοποιηθεί το πακέτο κανονικά. Και δεν έχω iPhone με το θέμα iMessage που είχαν κάποιοι.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το μικρότερο κουπόνι που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις είναι €1,20, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stark είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι το μικρότερο κουπόνι που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις είναι €1,20, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

Ναι το ελάχιστο είναι €1,20 γι'αυτό ρωτάω πως κατάφερες να το κάνεις eFood κουπόνι; Διαβάζω ότι το έκαναν πολλοί από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Έγινε μεταφορά υπολοίπου ή το πακέτο έδωσε πάνω από €0,60;

Δημοσ.
Just now, kofer said:

Ναι το ελάχιστο είναι €1,20 γι'αυτό ρωτάω πως κατάφερες να το κάνεις eFood κουπόνι; Διαβάζω ότι το έκαναν πολλοί από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Έγινε μεταφορά υπολοίπου ή το πακέτο έδωσε πάνω από €0,60;

Σε μένα παρουσιάστηκε ανάγκη να στείλω χρεώσιμα SMS, οπότε έβαλα 13 ευρώ (το χαμηλότερο που μπορείς) και κάποια από τα υπόλοιπα χρήματα τα αξιοποίησα για φαγητό.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kofer είπε

Εγώ πήρα νεο αριθμο και είχε μεσα 20 ευρω στην κάρτα για κάποιο λόγο και σε μερικους άλλους το ιδιο εχει συμβει με άλλα ποσα. Και αφού είχαμε αυτά τα λεφτά και επειδη δεν σκοπευαμε να πάρουμε κάποιο πακετο μιας και ειμαστε καλυμμένοι απο την προσφορα, αποφασίσαμε να κάνουμε εξαργύρωση του κουπονιου.

Στην δικιά σου περίπτωση φαίνεται δεν σου δώσανε λεφτά που πήρες την προσφορά. Οποτε και δεν μπορεις να εξαργυρωσεις το κουπονι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ @stark και @s1mplement .

Κερδισμένοι όσοι πήραν νέο αριθμό, εγώ έκανα φορητότητα. Όλα καλά!

Δημοσ.
7 hours ago, kofer said:

Ευχαριστώ @stark και @s1mplement .

Κερδισμένοι όσοι πήραν νέο αριθμό, εγώ έκανα φορητότητα. Όλα καλά!

(Δεν εκατσε σε ολους με νεο αριθμο, λιγοι το ανεφεραν.
Υπαρχει περιπτωση να επαιζε μονο ενδιαμεσα για λιγες ωρες σε περισσοτερους και μετα να το μηδενιζαν βαζοντας το μηνιαιο πακετο, δηλ. λιγοι το πηραν χαμπαρι εγκαιρα και το εκμεταλλευτηκαν πριν μηδενιστει).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου χρειάζεται κάπου  κωδικός. Τον ποστάρω εδώ για τον πρώτο. Ας γράψει απ΄κάτω όποιος το πάρει για να μην προσπαθούν οι υπόλοιποι.

RE-JPNR-JHMC-848K-RPEX

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Fatu είπε

Δεν μου χρειάζεται κάπου  κωδικός. Τον ποστάρω εδώ για τον πρώτο. Ας γράψει απ΄κάτω όποιος το πάρει για να μην προσπαθούν οι υπόλοιποι.

RE-JPNR-JHMC-848K-RPEX

Να τον πάρω εγώ αν δεν το πήρε κάποιος άλλος

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κωδικός roblox, δεν το ξέρω το παιχνίδι και δεν έχω σκοπό και να το μάθω :)

RE-A9TP-FRR7-FN7A-YJF4

Η κόρη μου κι εγώ σε ευχαριστούμε πολύ!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν έχει κάποιος κωδικό για roblox και δεν τον χρειάζεται ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, webnavigator είπε

Κωδικός roblox  RE-9BND-T73W-4H7N-99K3

Η κόρη μου κι εγώ σε ευχαριστούμε πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...